Nelinka01

XXX.XXX.88.6
Dobrý den,
našla jsem malé miminko myši (opuštěné), vzala jsem ho domů a potřebuji poradit co potřebuje, aby přežilo, má vůbec nějakou šanci bez maminky?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nelinka01
napsal(a):
Dobrý den,
našla jsem malé miminko myši (opuštěné), vzala jsem ho domů a potřebuji poradit co potřebuje, aby přežilo, má vůbec nějakou šanci bez maminky?
Miminko - jak staré? Slepé holátko? Tam to moc (spíš vůbec) nadějně nevidím.
Nelinka01

XXX.XXX.88.6
Asi 3 dny, ale doma jí mám už 2 dny je pod světlem co má chameleon a dávám jí mlíko, nevím totiž co.

Nelinka01
napsal(a):
Asi 3 dny, ale doma jí mám už 2 dny je pod světlem co má chameleon a dávám jí mlíko, nevím totiž co.
Jak víte, že jsou mu 3 dny? Jak krmíte to mlíko? A jaké?
Nelinka01

XXX.XXX.88.6
napsal(a):
Jak víte, že jsou mu 3 dny? Jak krmíte to mlíko? A jaké?
Jen jsem odhadovala, je opravdu malinká a na internetu jsem našla že se jin 3 den začínají otevírat uši a to jí ještě ne mám jí doma 2 dny. Na ruce mi ho líže z prstu, normální krabicové by z obchodu, dneska ale začala kadit a to žluté hovínko, nevím co s ní je, nikde jsem o tom nic nenašla.
Na https://www.wikihow.cz/Hlavn%C3%AD-strana si vyhledejte „Jak se starat o mládě myši” je tam hezký obsáhlý návod (nejde mi sem vložit odkaz). A hodně štěstí
arte.P

XXX.XXX.32.202
Krabicový mlíko z obchodu asi nebude úplně správná varianta. Myš jsem se tedy nikdy odchovávat nepokoušela, ale celkem úspěšně jsem odchovávala morčata na náhražce kočičího mlíka a dost se dá odchovat na kozím. Ani jedno ale není úplně levná varianta a u takhle malýho myšete bych moc nepočítala s úspěchem. Jinak fajn, že je v teple + ještě by chtělo občas trochu promasírovat bříško kvůli podpoře vyprazdňování.
Nelinka01

XXX.XXX.88.6
bflmp
napsal(a):
Na https://www.wikihow.cz/Hlavn%C3%AD-strana si vyhledejte „Jak se starat o mládě myši” je tam hezký obsáhlý návod (nejde mi sem vložit odkaz). A hodně štěstí
Moc děkuji

Nelinka01
napsal(a):
Jen jsem odhadovala, je opravdu malinká a na internetu jsem našla že se jin 3 den začínají otevírat uši a to jí ještě ne mám jí doma 2 dny. Na ruce mi ho líže z prstu, normální krabicové by z obchodu, dneska ale začala kadit a to žluté hovínko, nevím co s ní je, nikde jsem o tom nic nenašla.
Žluté hovínko je v pořádku. Taky bych navrhovala to kočičí mléko, kravské si myslím bude slabé.