Hihihi

XXX.XXX.34.235
Dobrý den,
pořídila jsem si mladeho potkana, ale nevím jak ho ochočit aby si na mě zvyknul. Kazdy den ho vyndavam z klece, ale nijak na mě nereaguje nemazli se.
Děkuji za názory.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hihihi
napsal(a):
Dobrý den,
pořídila jsem si mladeho potkana, ale nevím jak ho ochočit aby si na mě zvyknul. Kazdy den ho vyndavam z klece, ale nijak na mě nereaguje nemazli se.
Děkuji za názory.
Jenom jednoho? To se tady na vás sesypou.
Asi úplně nesesypou, tolik lidí tady není... Jo, kdyby nás tady bylo tolik jako na psech...
Ale tak jako děláte chybu, zadavatelko. Vám je to asi jedno, vás se to netýká. Ale sama si položte otázku, jak v dnešních časech lidi snáší karanténu. A to mají aspoň k dispozici většinou rodinné příslušníky. Vynechme teď to, jak moc si lezou na nervy.
Představte si takovou karanténu celoživotní. Bez těch členů rodiny. Prostě jen sólo... nafurt! Že by za vámi občas přišel třeba medvěd, vyndal vás oknem a čekal, že se budete mazlit.
Hihihi

XXX.XXX.34.235
Atheira
napsal(a):
Asi úplně nesesypou, tolik lidí tady není... Jo, kdyby nás tady bylo tolik jako na psech...
Ale tak jako děláte chybu, zadavatelko. Vám je to asi jedno, vás se to netýká. Ale sama si položte otázku, jak v dnešních časech lidi snáší karanténu. A to mají aspoň k dispozici většinou rodinné příslušníky. Vynechme teď to, jak moc si lezou na nervy.
Představte si takovou karanténu celoživotní. Bez těch členů rodiny. Prostě jen sólo... nafurt! Že by za vámi občas přišel třeba medvěd, vyndal vás oknem a čekal, že se budete mazlit.
To jste na koksu? Absolutně nevím k čemu se vyjadrujete. Dobrej matros
Hihihi
napsal(a):
Jednou větou - Atheira píše, že není vhodné chovat potkany o samotě.
Což je pravda. Navíc je to jediný diskutující, který Vám dal konkrétní radu - lze naučit potkana aportovat na klikr. Na Vašem místě bych se snažila zapojit do diskuze, než ostatní od diskuze odrazovat.
Hihihi

XXX.XXX.34.235
Už mám doma dva potkany takže sám není. Jde o to, že bych ho chtěla opravdu naučit aby si na mě zvykl a chodil za mnou
Hihihi
napsal(a):
Už mám doma dva potkany takže sám není. Jde o to, že bych ho chtěla opravdu naučit aby si na mě zvykl a chodil za mnou
Pokud chcete, aby Vás potkan následoval, musíte se pro něj stát zajímavou. Nejjednoduší způsob je přes pamlsky, ale má to samozřejmě svá rizika.
Jak dlouho máte potkany? Jak se chová ten starší? Jak se projevuje to, že si ten mladší na Vás nezvykl?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Hihihi
napsal(a):
Váš problém, že nerozumíte psanému textu.