Vhodná strava pro osmáka degu

Osmák degu
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2021 10:26
habl900

XXX.XXX.17.75

DObrý den přemýšlím o změně krmiva u svého osmáka (zejména s ohledem na to že je sníma krmen delší dobu a sám je už odmíta ) chtěl se tedy zeptat ohledně toho jakými značkami svého osmáka krmíte a které můžete doporučit zvlastní zkušenosti a které ne děkuji moc

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2021 09:04

...granule pro osmaky míchám s granulemi pro činčily od značky JR farm, od této firmy také různé směsi vhodné pro osmaky jako letní louka a pod., dále pak všechny možné bylinky smíchané dohromady včetně květů ibišku, růží, pampelisek, podbělu, sušm na plátky kořenovou zeleninu a koren pampelišky....na okus větve jabloní a vrby....bylinky micham dohromady a hrsticku denně pocházím po kleci aby se zabavili hledáním, sušenou zeleninu dávám každý den dva tři kousky na ismaja jako pamlsek a zrovna tak granule, také podávám dva tři kousky na osmáka jako odměnu....seno a větve na okus k dispozici neustále.....dvakrát až třikrát v týdnu pouze seno a větve....hezky rozepsany jídelníček včetně obchodů kde se da sehnat je na stránkách chovatele osmáků midasdegu....perfektně rozepsané, vřele doporučuji.....

11.3.2021 09:11

..da se objednat vse na netu u JR Farm, Rožňovská travní semena, ambio.cz, obchod.kralici.cz, bylik...

11.3.2021 09:39

habl900 napsal(a):
DObrý den přemýšlím o změně krmiva u svého osmáka (zejména s ohledem na to že je sníma krmen delší dobu a sám je už odmíta ) chtěl se tedy zeptat ohledně toho jakými značkami svého osmáka krmíte a které můžete doporučit zvlastní zkušenosti a které ne děkuji moc

..nevím ale zda jsem dobře pochopila, že máte osmáčka jednoho? Možná je to tím, chtělo by to kamaráda...

11.3.2021 12:26

habl900 napsal(a):

..škoda zadavateli, že jste neodpověděl/la...

11.3.2021 20:12
habl900

XXX.XXX.16.62

Ano mam jednoho sám ale vím že by měli být pospolu dostal jsem ho ale od jednoho známeho který se o něho nechtěl dál starat na dalšího kamaráda by ale nezvykl zejména vůči stáří

11.3.2021 22:25

habl900 napsal(a):
Ano mam jednoho sám ale vím že by měli být pospolu dostal jsem ho ale od jednoho známeho který se o něho nechtěl dál starat na dalšího kamaráda by ale nezvykl zejména vůči stáří

.zkusila bych to, to nevíte jistě, samotný opravdu trpí, na mladě by si zvyknout měl....

12.3.2021 08:33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
.zkusila bych to, to nevíte jistě, samotný opravdu trpí, na mladě by si zvyknout měl....

Je to sice kocouří případ, ale...Předloni jsem ke svému 13letému kocourovi neplánovaně adoptovala kotě, protože mi ho bylo líto. Zmateně a nešťastně bloudilo po bytovce, protože ho původní majitelka už nechtěla doma. Bála jsem se jak ho můj celoživotní jedináček přijme. A dobrý. Ne, že by byli kámoši, ale tolerují se a starší očividně omládl.

12.3.2021 13:20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je to sice kocouří případ, ale...Předloni jsem ke svému 13letému kocourovi neplánovaně adoptovala kotě, protože mi ho bylo líto. Zmateně a nešťastně bloudilo po bytovce, protože ho původní majitelka už nechtěla doma. Bála jsem se jak ho můj celoživotní jedináček přijme. A dobrý. Ne, že by byli kámoši, ale tolerují se a starší očividně omládl.

..ja myslím, že si mladě s dospělym sednou vzdy, nemusí tam byt láska, ale stačí tolerance...u osmaků se tvrdí a je dokázáno, ze samota je trápí...

Přidejte reakci

Přidat smajlík