Anonymka098

XXX.XXX.88.203
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, protože bych opravdu nerada, aby můj morčečí kluk jakkoli strádal.
Budou mu 2 roky a protože vím, že nemají žít morčata sama, chtěla jsem pro něho kamaráda.
Na mě je skutečně fixovaný, ale jakmile má nějakého spolubydlícího (zkoušela jsem i králíka) tak se bojí, nejí a schovává se..
Nechci, aby strádal samotou, ale ani aby byl utlačovaný a vyděšený.
Co myslíte?
Ps:seznámení bylo postupné a mírné, přesto se klučina bál jak smrti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kamarád pro morče je druhé morče. pouze.

Anonymka098
napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, protože bych opravdu nerada, aby můj morčečí kluk jakkoli strádal.
Budou mu 2 roky a protože vím, že nemají žít morčata sama, chtěla jsem pro něho kamaráda.
Na mě je skutečně fixovaný, ale jakmile má nějakého spolubydlícího (zkoušela jsem i králíka) tak se bojí, nejí a schovává se..
Nechci, aby strádal samotou, ale ani aby byl utlačovaný a vyděšený.
Co myslíte?
Ps:seznámení bylo postupné a mírné, přesto se klučina bál jak smrti.
Králík ne. Co zkusit mládě morčete? Akorát budete muset počítat s kastrací.
Anonymka098

XXX.XXX.88.203
Proto jsem psala i králík, samozřejmě, že morče je lepší, ale jak jsem psala.. bojí se a je vyděšený až tak, že se nenají..

Anonymka098
napsal(a):
Proto jsem psala i králík, samozřejmě, že morče je lepší, ale jak jsem psala.. bojí se a je vyděšený až tak, že se nenají..
A koho jste ještě zkoušela kromě králíka?
Anonymka098

XXX.XXX.88.203
napsal(a):
A koho jste ještě zkoušela kromě králíka?
Morče přeci 🤨🤷♀️

Anonymka098
napsal(a):
Morče přeci 🤨🤷♀️
A jak bylo staré?
Anonymka098

XXX.XXX.88.203
napsal(a):
A jak bylo staré?
Mladší než ten můj, o něco málo přes půl roku rozdíl

Anonymka098
napsal(a):
Mladší než ten můj, o něco málo přes půl roku rozdíl
To je malý rozdíl. V roce a půl je to dospělé morče a to vaše se ho bojí. Já měla na mysli několikaměsíční mládě, tím by se neměl cítit ohrožený.
Anonymka098

XXX.XXX.88.203
napsal(a):
To je malý rozdíl. V roce a půl je to dospělé morče a to vaše se ho bojí. Já měla na mysli několikaměsíční mládě, tím by se neměl cítit ohrožený.
A co s ním budu dělat, když ho ten můj nepřijme a bude se ho bát pořád stejně? Nemám bohužel místo pro 2 klece o minimálně metru čtverečním..

Anonymka098
napsal(a):
A co s ním budu dělat, když ho ten můj nepřijme a bude se ho bát pořád stejně? Nemám bohužel místo pro 2 klece o minimálně metru čtverečním..
Pak ho budete muset někomu darovat.