jk.dka

XXX.XXX.65.65
Dobrý den,
pořídili jsme si potkánka a teď mu chceme pořídit kamaráda. Nejsme si ale jisti, zdali je to samička nebo sameček.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Atheira
napsal(a):
Tipla bych kluka, ale už to dávno nemám tolik v oku, takže se na to asi nedá úplně spolehnout. Jak je ten potkan starý?
Já taky tipuju kluka a taky si nejsem jistá.
jk.dka

XXX.XXX.51.22
Děkuji za odpovědi, stáří bohužel neznám.
bongani
napsal(a):
U samců jsou už od útlého věku vidět varlata, ty se podle mě nedají přehlédnout (a ucítíte je i pohmatem klidně se zavřenýma očima). Takhle podle fotky si taky nejsem jistá, tam bych spíš tipla samičku, protože žádné kulky nevidím.
Tam jde právě o to, že jestli je potkan hodně mladý... Řekněme mladší pěti týdnů (ze zverimexu takové zvíře pořídíte úplně na pohodu), tak extra viditelný vybavení mít nemusí a je možné si to ještě splést.
A že si teda podle fotky dovoluju odhadovat, že tomu prckovi jsou týdny tak sotva čtyři.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Podle mě mladičký sameček
Ahoj všem prosím o radu mám potkanka jsou mu cca něco mezi 3-4 týdny je fakt maličký ....nedokážu říci zda je to kluk ci ne....prodáni byl jako kluk ....mám ještě další 3 ale z jiného vrhu a tam jsou už kulky znatelne
Dobrý den určitě kluk? Ano je to vtipná foto protože jsem ho vytáhla večer z klece jelikož mi to pořád hlodá v hlavě a před tím jsem měla připraveno že jdu vařit 😀,jestli fakt kluk tak budu nejšťastnější ,protože ze všech 4 co mám je nejhodnější a takové ňuňu Miminko,me to zmátlo,protože nejdřív dole nic neměl jak kdyby se mu kulky zatáhly a ostatní 3 je mají jasne vidět on ne a fotka dva dny zpět tam neměl ještě nic tak jsem se ptala ve skupině na FB a bylo mi řečeno holka, nerada bych se ho vzdala,sice bych pro něj měla náhradní domov ale i tak 🥺....četla jsem že někdy to trvá než se kluk "vybarví" tak možná jak je maličký tak proto ta nejistota
Atheira
napsal(a):
Je to kluk.
Ty fotky jsou ale celkově vtipný. Takový Ratatouille, ale hororová verze
Dobrý den určitě kluk? Ano je to vtipná foto protože jsem ho vytáhla večer z klece jelikož mi to pořád hlodá v hlavě a před tím jsem měla připraveno že jdu vařit 😀,jestli fakt kluk tak budu nejšťastnější ,protože ze všech 4 co mám je nejhodnější a takové ňuňu Miminko,me to zmátlo,protože nejdřív dole nic neměl jak kdyby se mu kulky zatáhly a ostatní 3 je mají jasne vidět on ne a fotka dva dny zpět tam neměl ještě nic tak jsem se ptala ve skupině na FB a bylo mi řečeno holka, nerada bych se ho vzdala,sice bych pro něj měla náhradní domov ale i tak 🥺....četla jsem že někdy to trvá než se kluk "vybarví" tak možná jak je maličký tak proto ta nejistota
Atheira
napsal(a):
Já na těch vašich původních fotkách vidím malá varlata. Se stoprocentní určitostí vám po internetu nemůžu říct nic, ale já v tom holku teda nevidím ani trochu.
Děkuji moc za reakci,asi je má vážně malička jak on sám je maličký ....tak doufejme že se jen ještě zvětší ať je to na tuty😊
Paja38
napsal(a):
Děkuji moc za reakci,asi je má vážně malička jak on sám je maličký ....tak doufejme že se jen ještě zvětší ať je to na tuty😊
Od pěti týdnů už by mělo být jeho mužství neoddiskutovatelné. On jak je ještě maličký, tak se to jeví všelijak. Už jsem zažila i dotaz - pomoc, můj potkan má nateklý zadek, co to může být?
A byla to maličká sestupující varlata. Extra vtipné na tom bylo to, že tazatel věděl, že je to samec. Moc nevím, co očekával.