Hledám nový domov pro kastrovaného samečka morčete

Prodám Morče domácí - S těžkým srdcem hledám nový domov pro svého morčecího...
Dohodoulenty
XXX.XXX.39.161
Dobrý den, ráda bych si pořídila morče.
Chtěla bych se zeptat, co takové morče obnáší, jestli těžké ho chovat.
Potřebovala bych morče, které by se rádo chovalo a tak nevím, jestli je to možné?
Děkuji.
Morčata vždy minimálně dvě, klec dostatečně prostornou - ani ne tak patra, jako souvislou plochu.
Jestli se bude morče rádo chovat, to vám nikdo předem nepoví.
Na youtube je kanál s hromadou informací ohledně chovu morčat na mazlíka: https://www.youtube.com/c/AlueButterfly/videos
Uživatel s deaktivovaným účtem
lenty
napsal(a):
Dobrý den, ráda bych si pořídila morče.
Chtěla bych se zeptat, co takové morče obnáší, jestli těžké ho chovat.
Potřebovala bych morče, které by se rádo chovalo a tak nevím, jestli je to možné?
Děkuji.
.nejlépe dvě morciny z male rodinne chovatelské stanice s dětmi a domacimi mazliky, kde je vymazluji od malinka a jsou zvykla na běžný domácí provoz...chodba zařízení a krmení a péče viz. Výše...
lenty
XXX.XXX.97.247
Moje kamarádka má morče jedno a je spokojený...pečuje o něj dívka a morče se rozhodně nenudí
Ale jinak děkuji
lenty
napsal(a):
Moje kamarádka má morče jedno a je spokojený...pečuje o něj dívka a morče se rozhodně nenudí
Ale jinak děkuji
Tak proč se tady na něco ptáte, když si stejně vedete svou? V některých zemích Vám ani jedno morče neprodají, považuje se to za týrání. Lidským kontaktem mu kontakt s parťákem vlastního druhu nenahradíte. Bohužel morče často = levná hračka pro dítě, bez ohledu na potřeby toho nebohého zvířete
lenty
napsal(a):
Ale jinak děkuji
Chov jednoho morčete JE týrání.
lenty
XXX.XXX.97.247
moc vtipný ....tak se ptám k čemu tedy je vytvořena ifauna?
lenty
napsal(a):
moc vtipný ....tak se ptám k čemu tedy je vytvořena ifauna?
Třeba, aby neustále opakovala, že morče je společenský tvor a jako takový by nemělo být chované o samotě.
lenty
XXX.XXX.97.247
ako já to ale chápu