lenty

XXX.XXX.39.161
Dobrý den, ráda bych si pořídila morče.
Chtěla bych se zeptat, co takové morče obnáší, jestli těžké ho chovat.
Potřebovala bych morče, které by se rádo chovalo a tak nevím, jestli je to možné?
Děkuji.
Morčata vždy minimálně dvě, klec dostatečně prostornou - ani ne tak patra, jako souvislou plochu.
Jestli se bude morče rádo chovat, to vám nikdo předem nepoví.
Na youtube je kanál s hromadou informací ohledně chovu morčat na mazlíka: https://www.youtube.com/c/AlueButterfly/videos
Uživatel s deaktivovaným účtem

lenty
napsal(a):
Dobrý den, ráda bych si pořídila morče.
Chtěla bych se zeptat, co takové morče obnáší, jestli těžké ho chovat.
Potřebovala bych morče, které by se rádo chovalo a tak nevím, jestli je to možné?
Děkuji.
.nejlépe dvě morciny z male rodinne chovatelské stanice s dětmi a domacimi mazliky, kde je vymazluji od malinka a jsou zvykla na běžný domácí provoz...chodba zařízení a krmení a péče viz. Výše...
lenty

XXX.XXX.97.247
Moje kamarádka má morče jedno a je spokojený...pečuje o něj dívka a morče se rozhodně nenudí
Ale jinak děkuji

lenty
napsal(a):
Moje kamarádka má morče jedno a je spokojený...pečuje o něj dívka a morče se rozhodně nenudí
Ale jinak děkuji
Tak proč se tady na něco ptáte, když si stejně vedete svou? V některých zemích Vám ani jedno morče neprodají, považuje se to za týrání. Lidským kontaktem mu kontakt s parťákem vlastního druhu nenahradíte. Bohužel morče často = levná hračka pro dítě, bez ohledu na potřeby toho nebohého zvířete

lenty
napsal(a):
Ale jinak děkuji
Chov jednoho morčete JE týrání.
lenty

XXX.XXX.97.247
moc vtipný ....tak se ptám k čemu tedy je vytvořena ifauna?

lenty
napsal(a):
moc vtipný ....tak se ptám k čemu tedy je vytvořena ifauna?
Třeba, aby neustále opakovala, že morče je společenský tvor a jako takový by nemělo být chované o samotě.
lenty

XXX.XXX.97.247
ako já to ale chápu