Morče, hodně malinké

Krátkosrstá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2021 18:36
teryamorčatka

XXX.XXX.5.91

Dobrý den,
koupila jsem si v srpnu.27. ve zverimexu. Já vim je to nevhodné, to chápu, ale ten kukuč na mě. Bylo mně ho hrozně líto, tak jsem ho tam nemohla nechat, ale jak jsem potom uviděla, tak byl hodně dost malinký.
Tak ho mám už doma, nevím kolik ma tydnu nebo mesicu?
Prosím poraďte mi prosím, jak ho jsem ho vzala domu tak jsem ho zvažila a úplně jsem šla do breku, vážil 8,35 kg. Dala jsem mu jídlo ani se do teď vůbec ničeho nedotkl ani vody.
Fakt je hodne droboučkej prosím poraďte mi prosím co máme dělat?
Co mu mám dát, nechci, abych o něho přišla, hodně jsem si ho oblíbila i když je hodně drobounkej, Chci rychlou radu nebo mi umře 😥😢😭😭

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2021 18:54

hele jestli ti nežere a nepije, tak pomůže možná veterinář, ale ne žádná rada přes internet

a osmikilový morče drobný zrovna není

30.8.2021 12:56

teryamorčatka napsal(a):
Dobrý den,
koupila jsem si v srpnu.27. ve zverimexu. Já vim je to nevhodné, to chápu, ale ten kukuč na mě. Bylo mně ho hrozně líto, tak jsem ho tam nemohla nechat, ale jak jsem potom uviděla, tak byl hodně dost malinký.
Tak ho mám už doma, nevím kolik ma tydnu nebo mesicu?
Prosím poraďte mi prosím, jak ho jsem ho vzala domu tak jsem ho zvažila a úplně jsem šla do breku, vážil 8,35 kg. Dala jsem mu jídlo ani se do teď vůbec ničeho nedotkl ani vody.
Fakt je hodne droboučkej prosím poraďte mi prosím co máme dělat?
Co mu mám dát, nechci, abych o něho přišla, hodně jsem si ho oblíbila i když je hodně drobounkej, Chci rychlou radu nebo mi umře 😥😢😭😭

Rychlou radu vám dají ve veterinární ordinaci.

30.8.2021 13:17
Atheira

XXX.XXX.209.8

Žjo, osmikilový morče...Osmikilový morčecí miminko!!! A tetička tam nebyla? Z širší rodiny byste mohla omrknout, jestli tam není nějaká kapybara.

Ale teď vážně... To morče, co držíte v ruce, zas tak mrňavý nedochůdče není. Vypadá docela normálně.

Na veterinu. Tady jen ztrácíte čas a kdekoli jinde než na té veterině taky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík