Kousání morčete

Morče domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bramborak

3.1.2022 15:02
Bramborak

XXX.XXX.10.199

Dobrý den,
mám morčata, ale když jsem je dala k sobě, tak samicka začala kousat samce.
Nevím jestli to patří k množení (chceme, aby se spářili) a nevím jestli si nějak nemohou ublížit.
Předem děkuji za odpověď.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.1.2022 15:24

Bramborak napsal(a):
Dobrý den,
mám morčata, ale když jsem je dala k sobě, tak samicka začala kousat samce.
Nevím jestli to patří k množení (chceme, aby se spářili) a nevím jestli si nějak nemohou ublížit.
Předem děkuji za odpověď.

Nejspíš není v říji. Jak je samička stará? Kolik váží? Máte o rozmnožování něco nastudováno? Podle vašeho dotazu spíš ne. Aby to nedopadlo jako ve vlákně pod vámi - Morče zmetalo.

3.1.2022 23:47

Jste dítě,nebo troll? Víte něco o rozmnožování morčat?Víte vůbec něco o morčatech? Máte klece na oddělení samce a samičky?Nemohou být spolu pořád.Máte veterináře,který poradí v případě komplikací v době březosti smice,nebo při porodu?Co budete dělat s mladými?

4.1.2022 09:12

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jste dítě,nebo troll? Víte něco o rozmnožování morčat?Víte vůbec něco o morčatech? Máte klece na oddělení samce a samičky?Nemohou být spolu pořád.Máte veterináře,který poradí v případě komplikací v době březosti smice,nebo při porodu?Co budete dělat s mladými?

Schválně, jestli se dočkáme odpovědí. Tipuji, že ne.

4.1.2022 13:57

Myslím, že ne, škola už začala, takže buď jsou morčata ponechána svému osudu, nebo troll odtrollil na výuku

Přidejte reakci

Přidat smajlík