Morče hladké sameček černá s PP

Prodám - Registrovaná CHS nabízí hladkého černého samečka s PP. Již k odbě...
700 Kč-
XXX.XXX.5.143
Dobrý den,
chtěla bych poprosit o názor, zda je mé morče podle fotek březí, první fotka je focená před týdnem, druhá dnes. Malá by se jí měla narodit kolem 20. - 25. ledna (připuštěna byla 14. Listopadu), je jí 8 a půl měsíců.
Předem moc děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
myslím si, že ne. poznám to teda spíš pohmatem ale morče týden před porodem obvykle vypadá jinak. možná max jedináček.
Anonym7906
XXX.XXX.40.10
Já myslím že ano, na 2. fotce je lehce viditelné zvětšení břicha, ale vidím to tak na 1 až maximálně 2 mláďata.
-
XXX.XXX.5.143
napsal(a):
myslím si, že ne. poznám to teda spíš pohmatem ale morče týden před porodem obvykle vypadá jinak. možná max jedináček.
Dobře, děkuji moc. Týnka (ta samička:) ) je celkově menšího vzrůstu a slyšela jsem že když je morče menšího vzrůstu, tak je pravděpodobnější že bude mít právě třeba jen to jedno morče, tak se nechám překvapit :)
-
XXX.XXX.5.143
Anonym7906
napsal(a):
Já myslím že ano, na 2. fotce je lehce viditelné zvětšení břicha, ale vidím to tak na 1 až maximálně 2 mláďata.
Dobře, děkuji :)
-
XXX.XXX.5.143
Atheira
napsal(a):
mně přijde, že březí spíš je
Dobře, děkuji
Jandulka
XXX.XXX.80.58
Dobry den, zasílám foto naší samičky, které je 7měsíců a myslime si ,že je březí.
Můžete mi napsat, zda je tomu tak?
Díky za odpoveď.
Šimon
Jandulka
napsal(a):
Dobry den, zasílám foto naší samičky, které je 7měsíců a myslime si ,že je březí.
Můžete mi napsat, zda je tomu tak?
Díky za odpoveď.
Šimon
Byla u samce? Jak dlouho má být březí? Nic nevidím.
Jandulka
XXX.XXX.80.58
Údajně jsme dostali dvě samice. Ale teď se obavame, zě jsme dostali 1samce a 1 samici jedno morče máme od 4.9.2021 a druhé morče máme od 10.12.2021.mladší morče začalo rychle pbývat na váze .Za posledních 14 dní přibrala 80g.
Jandulka
napsal(a):
Údajně jsme dostali dvě samice. Ale teď se obavame, zě jsme dostali 1samce a 1 samici jedno morče máme od 4.9.2021 a druhé morče máme od 10.12.2021.mladší morče začalo rychle pbývat na váze .Za posledních 14 dní přibrala 80g.
V tom případě veterinář. Nebo zkušený chovatel, který vám řekne, jaká pohlaví vůbec máte. Nebo nafoťte.