Fidoo

XXX.XXX.16.44
Zdravím, prosím potřebuji radu.
Na Vánoce jsme pořídili dceři morčátko, docela malinké asi měsíc staré. Po přivedení domu bylo velmi plaché bálo se atd. s tím se dalo počítat.
Pomalu pomaličku jsme k němu přistupovali atd. lepšilo se to. Ale řekli jsme si celá rodina, že poridime druhou samičku větší asi 2,5mesice starou. Říkali jsme si že by měli žít ve dvou atd atd...
Tak jsme pořídili druhé morče samici. Klec máme 120cm velkou. Podestýlka Aasan proste má to nejlepší co může být. Přišly domů udelala klasickou seznamovací akcí vše vypadalo ok. Klec vyčistili odstranili pachy. Vložili jsme morčátka do klece a pak to začlo!
To menší morče, které se strašně bálo a trvalo nam měsíc aby si trošku aspoň zvyklo tak totálně najednou OBRATILO SVE CHOVÁNÍ JE SKORO POLOVICNI A CHODI PO KLECI STRASNE VRCI NEJVETSI BOSS HOUPE SE ZE STRANY NA STRANU A PORAD DOTIRA ZA TIM VETSIM MORCATKEM.
A při tom tak jemné i kvičí. Tomu většímu morčeti se to asi až tak nelíbí a ohání se a je zalezle v rohu.
To menší morče jako by si to užívalo začlo dělat takzvaný popcorn DOKONCE SE NECHA POHLADIT! To předtím nepřipadalo v úvahu. Klidně si lehne vedle toho většího morčete a v klidu usne spokojeně. Ale jde vidět, že tomu většímu morčeti se to evidentně nelíbí.
Můžete mi vysvětlit co to má být?
Z plachého a ustrašeného morčete se stane terorista?
Nebo co to má být?
Děkuji za vaše rady.
Fidoo

XXX.XXX.32.38
Právě že ne. Je to samice. Právě jsem si říkal samice k samici to půjde.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Fidoo
napsal(a):
Právě že ne. Je to samice. Právě jsem si říkal samice k samici to půjde.
a jste si tím jistý?