Morče a soužití s ostatními

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2022 20:23
Cmelda_mo

XXX.XXX.160.52

Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat:
Mám morče samečka narozený 28.3, teď mu bude 1 rok.
No a chtěla bych ho nechat vykastrovat a pak ho dát k samičce. ( Nějakou mu koupit, třeba nějakou starší) , ale nevím jak by na ni reagoval.... Třeba jestli by ji nekousal, nehonili se nebo jestli ona by na něho byla agresivní atd. ( Nikdy se s žádným jiným morčetem nesetkal )....
Tak jsem se chtěla zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. 🤔

22.1.2022 21:37
Cmelda_mo

XXX.XXX.160.52

Cmelda_mo napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat:
Mám morče samečka narozený 28.3, teď mu bude 1 rok.
No a chtěla bych ho nechat vykastrovat a pak ho dát k samičce. ( Nějakou mu koupit, třeba nějakou starší) , ale nevím jak by na ni reagoval.... Třeba jestli by ji nekousal, nehonili se nebo jestli ona by na něho byla agresivní atd. ( Nikdy se s žádným jiným morčetem nesetkal )....
Tak jsem se chtěla zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. 🤔

Já bych to spíše vyzkoušel s tou samičkou na zkoušku a jestliže by se snesli tak spolu, jestli ne tak prostě ne !

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.1.2022 06:08
Uživatel s deaktivovaným účtem

Cmelda_mo napsal(a):
Já bych to spíše vyzkoušel s tou samičkou na zkoušku a jestliže by se snesli tak spolu, jestli ne tak prostě ne !

Trpíte rozdvojením osobnosti? První Cmelda mo píše v ženském rodě, druhý v mužském.

23.1.2022 10:23
Cmelda_mo

XXX.XXX.160.52

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Trpíte rozdvojením osobnosti? První Cmelda mo píše v ženském rodě, druhý v mužském.

Omlouvám se, ale já jsem napsala ( já bych to spíše vyzkoušel ), zapomněla jsem tam dopsat a, protože píšu docela rychle.
Tak mi prosím hned nenadávejte.... 🙁
( A rozdvojením osobnosti, vážně netrpím )

Přidejte reakci

Přidat smajlík