Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat:
Mám morče samečka narozený 28.3, teď mu bude 1 rok.
No a chtěla bych ho nechat vykastrovat a pak ho dát k samičce. ( Nějakou mu koupit, třeba nějakou starší) , ale nevím jak by na ni reagoval.... Třeba jestli by ji nekousal, nehonili se nebo jestli ona by na něho byla agresivní atd. ( Nikdy se s žádným jiným morčetem nesetkal )....
Tak jsem se chtěla zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. 🤔
Cmelda_mo
napsal(a):
Dobrý den,
Chtěla jsem se zeptat:
Mám morče samečka narozený 28.3, teď mu bude 1 rok.
No a chtěla bych ho nechat vykastrovat a pak ho dát k samičce. ( Nějakou mu koupit, třeba nějakou starší) , ale nevím jak by na ni reagoval.... Třeba jestli by ji nekousal, nehonili se nebo jestli ona by na něho byla agresivní atd. ( Nikdy se s žádným jiným morčetem nesetkal )....
Tak jsem se chtěla zeptat jestli s tím nemá někdo zkušenost. 🤔
Já bych to spíše vyzkoušel s tou samičkou na zkoušku a jestliže by se snesli tak spolu, jestli ne tak prostě ne !
Uživatel s deaktivovaným účtem

Cmelda_mo
napsal(a):
Já bych to spíše vyzkoušel s tou samičkou na zkoušku a jestliže by se snesli tak spolu, jestli ne tak prostě ne !
Trpíte rozdvojením osobnosti? První Cmelda mo píše v ženském rodě, druhý v mužském.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Trpíte rozdvojením osobnosti? První Cmelda mo píše v ženském rodě, druhý v mužském.
Omlouvám se, ale já jsem napsala ( já bych to spíše vyzkoušel ), zapomněla jsem tam dopsat a, protože píšu docela rychle.
Tak mi prosím hned nenadávejte.... 🙁
( A rozdvojením osobnosti, vážně netrpím )