Teresia

XXX.XXX.133.104
Zdravím,
Ujmuli jsme se myšky, která nám ale po čase bez předchozích známek těhotneství porodila. Všechna mláďata se zdají v pořádku, jsou čilá, běhají, začínají jíst. Teď za posledních pár dní hodně vyrostli, bude jim do 14 dní. Ale jak vyrostli, objevily se některým na tělíčku holá místa. Nevíte o co by se mohlo jednat? A jak je případně léčit? Nebo je to třeba normální a ještě se kompletně osrstí? Nebo by si to snad mohli trhat? Žijí ve skupině dalších tří mladých-dospělých samic a ty mají srst v pořádku.
Děkuji předem za odpovědi ❤️
Uživatel s deaktivovaným účtem

Teresia
napsal(a):
Zdravím,
Ujmuli jsme se myšky, která nám ale po čase bez předchozích známek těhotneství porodila. Všechna mláďata se zdají v pořádku, jsou čilá, běhají, začínají jíst. Teď za posledních pár dní hodně vyrostli, bude jim do 14 dní. Ale jak vyrostli, objevily se některým na tělíčku holá místa. Nevíte o co by se mohlo jednat? A jak je případně léčit? Nebo je to třeba normální a ještě se kompletně osrstí? Nebo by si to snad mohli trhat? Žijí ve skupině dalších tří mladých-dospělých samic a ty mají srst v pořádku.
Děkuji předem za odpovědi ❤️
Foto by mohlo napovědět.
Teresia

XXX.XXX.42.200
Podařilo se mi to vyfotit aspoň takhle. Koukám, že tohle jedno má už dnes holé téměř celé tělo

Teresia
napsal(a):
Podařilo se mi to vyfotit aspoň takhle. Koukám, že tohle jedno má už dnes holé téměř celé tělo
Fotky nic moc. Ale napadá mě genetika?
Teresia

XXX.XXX.42.200
Je to možné. Na kůži nemají žádné strupy, šupiny.. vypadá zdravě. Jen takhle extrémně línají. Každopádně matka je normální chlupatá myš.
Teresia

XXX.XXX.42.200

Atheira
napsal(a):
Existuje plemeno morčat, které se narodí osrstěné a následně v líná dohola. Není něco takového i u myší? Nemám v tom úplně přehled.
Ha! To by mě taky zajímalo. Na fotce to vypadá na té myši tak nějak přirozeně.
Teresia

XXX.XXX.151.228
Tak myslíte, že je možné, že je to ta bezsrstá myš?