Dvě morčata

Morče domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Picmemo_jojojo

24.4.2022 06:43
Picmemo_jojojo

XXX.XXX.160.52

Dobrý den,
Můžu dát k sobě dvě morčata?
Kluk vykastrovaný ( 1 rok )
Holka asi 2 týdny
Jsou rozdělení v jedné kleci a zatím na sebe nepiští, nechtějí se prát a dokonce ten maličký kouše tu klec, aby mohl jít za velkým.
Tak můžu je dát k sobě??

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.4.2022 08:45
Uživatel s deaktivovaným účtem

Picmemo_jojojo napsal(a):
Dobrý den,
Můžu dát k sobě dvě morčata?
Kluk vykastrovaný ( 1 rok )
Holka asi 2 týdny
Jsou rozdělení v jedné kleci a zatím na sebe nepiští, nechtějí se prát a dokonce ten maličký kouše tu klec, aby mohl jít za velkým.
Tak můžu je dát k sobě??

Ano. Za předpokladu, že je společná klec dost velká. Což asi je, viz vaše předchozí vlákno a jiný nick. Co je to poslední dobou za módu? Zakládat stejná vlákna pod jinými přezdívkami ze stejné IP adresy. Je k tomu nějaký důvod?

25.4.2022 15:02
Atheira

XXX.XXX.209.8

Holka má dva týdny? Jak se k vám dostalo dvoutýdenní morče? Dát je k sobě samozřejmě můžete, ale taky záleží, jak dlouho je samec po kastraci, měl by být ještě po zákroku tak 4 týdny mimo, aby bylo jisté, že už nemůže nikoho nakrýt.
Dvoutýdenní samici sice nenakryje, ale kdyby to byl překlep, tak bacha na ten čas po kastraci.

Picmemo_jojojo

25.4.2022 15:39
Picmemo_jojojo

XXX.XXX.160.52

Atheira napsal(a):
Holka má dva týdny? Jak se k vám dostalo dvoutýdenní morče? Dát je k sobě samozřejmě můžete, ale taky záleží, jak dlouho je samec po kastraci, měl by být ještě po zákroku tak 4 týdny mimo, aby bylo jisté, že už nemůže nikoho nakrýt.
Dvoutýdenní samici sice nenakryje, ale kdyby to byl překlep, tak bacha na ten čas po kastraci.

Popravdě nevím kolik je samičce 😔
Ale je prý dost velká. „to mě říkal ten chovatel, a když jsem si pro ni šla už sama jedla, atd.“
A samec je 2,5 měsíce po kastraci
(Samičce může být asi měsíc)
Samečka máme s PP, ale samičku ne

25.4.2022 17:41
Atheira

XXX.XXX.209.8

Picmemo_jojojo napsal(a):
Popravdě nevím kolik je samičce 😔
Ale je prý dost velká. „to mě říkal ten chovatel, a když jsem si pro ni šla už sama jedla, atd.“
A samec je 2,5 měsíce po kastraci
(Samičce může být asi měsíc)
Samečka máme s PP, ale samičku ne

Morčata sama jí už od narození, ale solidní chovatel je odstavuje až ve třech týdnech při minimální váze 250g. Spíš jen takový info, třeba pro příště, podle čeho se orientovat a jak.
Určitě je seznamte a nechte bydlet společně. Musí jim být každému o samotě smutno, od kastrace už je to dost dlouho, takže by to vůbec neměl být problém.

Picmemo_jojojo

25.4.2022 20:09
Picmemo_jojojo

XXX.XXX.160.52

Atheira napsal(a):
Morčata sama jí už od narození, ale solidní chovatel je odstavuje až ve třech týdnech při minimální váze 250g. Spíš jen takový info, třeba pro příště, podle čeho se orientovat a jak.
Určitě je seznamte a nechte bydlet společně. Musí jim být každému o samotě smutno, od kastrace už je to dost dlouho, takže by to vůbec neměl být problém.

Dobře
Děkuji moc za info a rady 👍🏻

Přidejte reakci

Přidat smajlík