Pokousali mě morče

Morče domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sisi20010

12.6.2022 22:39
Sisi20010

XXX.XXX.20.241

Dobrý den měla jsem samce a samicku morčata samička porodila a samce jsem oddělila.Jenze jsem si to neuvedomila a dala samce k samci,😔😔😁Začal boj tak jsem je chtěla oddělit.Necekala jsem že moje morče samec mě skočí po ruce a zakousl se mi do ruky takovým způsobem že mi ukousl půlku kůže na ruce.😔😔😔strašně to bolí a ruka nafouklá.Ted potřebuji radu myslíte že by mě zase pokousal takhle😔😔😔😔Už máma strach nanej chytnout a to už je oddělenej a sám😔😔😔😔😔

13.6.2022 06:31
Atheira

XXX.XXX.234.128

Morče vás bezdůvodně nepokouše. Tohle byla výjimečná situace. Nešlo primárně o vás, ale o přítomnost toho druhého.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.6.2022 08:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sisi20010 napsal(a):
Dobrý den měla jsem samce a samicku morčata samička porodila a samce jsem oddělila.Jenze jsem si to neuvedomila a dala samce k samci,😔😔😁Začal boj tak jsem je chtěla oddělit.Necekala jsem že moje morče samec mě skočí po ruce a zakousl se mi do ruky takovým způsobem že mi ukousl půlku kůže na ruce.😔😔😔strašně to bolí a ruka nafouklá.Ted potřebuji radu myslíte že by mě zase pokousal takhle😔😔😔😔Už máma strach nanej chytnout a to už je oddělenej a sám😔😔😔😔😔

Viz Atheira. Jenom jste se připletla mezi 2 bojující samce. Nešlo o vás. Je to stejné, jako když se někdo pokouší rozehnat rvoucí se psy. Ti taky koušou padni komu padni. Nebo hospodská rvačka, že jo. Jak říkal Švejk, vinnej, nevinnej, berte to po řadě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík