Veronikabu

XXX.XXX.42.184
Hezký den všem
Můj potkan přestal být ze dne na den aktivní, už to trvá asi týden. Sedí v rohu klece, jen kouká, moc nepije ani nejí. Neudrží krmivo v předních pacičkách. Když si ji vezmu do postele tak se normálně pohybuje, bez problémů, akorát se jí občas rozjedou zadní nožky a pohybuje se pomaleji než dřív. Nepřijde mi nějak ochrnutá ale zároveň v kleci neleze do vrchního pelíšku, zůstává na dně klece, kde jen sedí v rohu. Na veterině jsem byla a řekli mi že má rýmu, ale takhle by se přece potkan nechoval..
Projela jsem snad všechny stránky o potkanech, už si s ní nevím rady, v říjnu jí budou 2 roky a máme potkany dva takže není jen smutná
Uživatel s deaktivovaným účtem

Veronikabu
napsal(a):
Hezký den všem
Můj potkan přestal být ze dne na den aktivní, už to trvá asi týden. Sedí v rohu klece, jen kouká, moc nepije ani nejí. Neudrží krmivo v předních pacičkách. Když si ji vezmu do postele tak se normálně pohybuje, bez problémů, akorát se jí občas rozjedou zadní nožky a pohybuje se pomaleji než dřív. Nepřijde mi nějak ochrnutá ale zároveň v kleci neleze do vrchního pelíšku, zůstává na dně klece, kde jen sedí v rohu. Na veterině jsem byla a řekli mi že má rýmu, ale takhle by se přece potkan nechoval..
Projela jsem snad všechny stránky o potkanech, už si s ní nevím rady, v říjnu jí budou 2 roky a máme potkany dva takže není jen smutná
Už to trvá asi týden a na veterině mi řekli že má rýmu... upřímně, změnila bych veterináře.
Veronikabu

XXX.XXX.42.184
Je nám to divné, ale byli jsme tam i s kožními problémy a na operaci s nádorem a to bylo všechno v pořádku, jenže tohle nás překvapilo..
Budou jí dva roky... To je věk, ve kterém potkani v průměru umírají. Když k tomu připočteme, na co všechno šílenýho potkani schází, vychází z toho prostě starý potkan, který už na tom není zdravotně dobře. Může mít nějaký vnitřní problém, nádor někde... kdo ví. Jelikož už měla takové problémy předtím a byla na operaci, může to mít souvislost. Ony se ty nádory potkanům rády vrací.
Ono to hrozně letí a člověk si toho ani nevšimne, přijde mu, že to přece není možný, ale už je to stará babka a ty neběhaj jako mladice.