Potkan přestal být ze dne na den aktivní

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Veronikabu

17.7.2022 13:31
Veronikabu

XXX.XXX.42.184

Hezký den všem

Můj potkan přestal být ze dne na den aktivní, už to trvá asi týden. Sedí v rohu klece, jen kouká, moc nepije ani nejí. Neudrží krmivo v předních pacičkách. Když si ji vezmu do postele tak se normálně pohybuje, bez problémů, akorát se jí občas rozjedou zadní nožky a pohybuje se pomaleji než dřív. Nepřijde mi nějak ochrnutá ale zároveň v kleci neleze do vrchního pelíšku, zůstává na dně klece, kde jen sedí v rohu. Na veterině jsem byla a řekli mi že má rýmu, ale takhle by se přece potkan nechoval..
Projela jsem snad všechny stránky o potkanech, už si s ní nevím rady, v říjnu jí budou 2 roky a máme potkany dva takže není jen smutná

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2022 14:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Veronikabu napsal(a):
Hezký den všem

Můj potkan přestal být ze dne na den aktivní, už to trvá asi týden. Sedí v rohu klece, jen kouká, moc nepije ani nejí. Neudrží krmivo v předních pacičkách. Když si ji vezmu do postele tak se normálně pohybuje, bez problémů, akorát se jí občas rozjedou zadní nožky a pohybuje se pomaleji než dřív. Nepřijde mi nějak ochrnutá ale zároveň v kleci neleze do vrchního pelíšku, zůstává na dně klece, kde jen sedí v rohu. Na veterině jsem byla a řekli mi že má rýmu, ale takhle by se přece potkan nechoval..
Projela jsem snad všechny stránky o potkanech, už si s ní nevím rady, v říjnu jí budou 2 roky a máme potkany dva takže není jen smutná

Už to trvá asi týden a na veterině mi řekli že má rýmu... upřímně, změnila bych veterináře.

Veronikabu

17.7.2022 15:50
Veronikabu

XXX.XXX.42.184

Je nám to divné, ale byli jsme tam i s kožními problémy a na operaci s nádorem a to bylo všechno v pořádku, jenže tohle nás překvapilo..

18.7.2022 11:41
Atheira

XXX.XXX.209.8

Budou jí dva roky... To je věk, ve kterém potkani v průměru umírají. Když k tomu připočteme, na co všechno šílenýho potkani schází, vychází z toho prostě starý potkan, který už na tom není zdravotně dobře. Může mít nějaký vnitřní problém, nádor někde... kdo ví. Jelikož už měla takové problémy předtím a byla na operaci, může to mít souvislost. Ony se ty nádory potkanům rády vrací.
Ono to hrozně letí a člověk si toho ani nevšimne, přijde mu, že to přece není možný, ale už je to stará babka a ty neběhaj jako mladice.

18.7.2022 11:52
Trickyvoo

XXX.XXX.62.63

Přesně jak píše Atheira. Kolem těch dvou let tak nějak potkani odcházejí. Kámoška měla jednoho, co se dožil 4 let, ale to byla prostě výjimka. Nikomu dalšímu, ani jí ti další už tak dlouho nežili. Měla jsem dva, neměli ani nádor, jen nechtěli už žrát. Umřeli tak týden po sobě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík