Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Sofiekalinováá

20.9.2022 19:09
Sofiekalinováá

XXX.XXX.33.44

Morče se dnes koupilo a mámeho už asi 6-8 hodin a nechce ani pít ani jíst ani spát. Má dva měsíce a nejsem úplně hodně sušená prosím řadu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.9.2022 07:34

Sofiekalinováá napsal(a):
Morče se dnes koupilo a mámeho už asi 6-8 hodin a nechce ani pít ani jíst ani spát. Má dva měsíce a nejsem úplně hodně sušená prosím řadu.

Mámeho? Sušená? Řadu? Lidi, to si to po sobě nemůžete přečíst a opravit?

K věci - pokud je ze zverimexu, může být nemocné nebo předčasně odstavené. Pít moc nemusí, ani spát. Ale když nežere, je to špatné. Veterinář to jistí.

21.9.2022 07:43

Nejspíš nepřežilo, pokud je to tak, došla bych ho vrátit tomu, od koho jste koupili. Normoš reklamace. Ať vám dá zdravé morče nebo peníze a dojděte si morče koupit jinam.

A ještě líp, najděte si na bazoši morče zadáčo nebo za stejné peníze, od někoho, kdo se toho zbavuje. Máte celkem jistotu, že to morče bude ok.

21.9.2022 07:47
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mámeho? Sušená? Řadu? Lidi, to si to po sobě nemůžete přečíst a opravit?

K věci - pokud je ze zverimexu, může být nemocné nebo předčasně odstavené. Pít moc nemusí, ani spát. Ale když nežere, je to špatné. Veterinář to jistí.

Dovedu si představit, že v nějakých jedenácti letech s novým morčetem a totálně zděšená, bych byla schopná zanechat tu něco podobného. Zkušená pravděpodobně slečna psala se s a mobil z toho udělal sušená. Tu řadu bych přehlídla někdy i teď... Kdybyste viděla moje skupinové chaty, co píšu ve spěchu, tak byste si myslela, že jsem mentál.

K tomu morčeti... Těžko radit, když ho nevidíme. Může být jen vyděšené - naplňte mu seník, mističku, napaječku, připravte přístřešek a dejte mu na chvilku pokoj, dejte mu kámoše, nemůže být samo bez ostatních morčat. Jestli se s ním ale zdá cokoli v nepořádku, vyřeší to jedině veterinář.

21.9.2022 13:08

Atheira napsal(a):
Dovedu si představit, že v nějakých jedenácti letech s novým morčetem a totálně zděšená, bych byla schopná zanechat tu něco podobného. Zkušená pravděpodobně slečna psala se s a mobil z toho udělal sušená. Tu řadu bych přehlídla někdy i teď... Kdybyste viděla moje skupinové chaty, co píšu ve spěchu, tak byste si myslela, že jsem mentál.

K tomu morčeti... Těžko radit, když ho nevidíme. Může být jen vyděšené - naplňte mu seník, mističku, napaječku, připravte přístřešek a dejte mu na chvilku pokoj, dejte mu kámoše, nemůže být samo bez ostatních morčat. Jestli se s ním ale zdá cokoli v nepořádku, vyřeší to jedině veterinář.

Já ten dotaz pochopila, o to nejde. A vím, že mobil dokáže napsat věci prapodivné. Ale trochu mi vadí, že někdo žádá radu, očekává, že ji dostane a navíc zadarmo. Ale už si nedá záležet, aby jeho otázka měla trochu štábní kulturu.

Jenom povzdech, jsem holt už stará.

A navíc, jestli je to morče samotné, může být ve stresu i z toho důvodu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík