Morče se z ničeho nic bojí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2022 20:22
Vivuškaa

XXX.XXX.4.118

Dobrý den
Mám problém mám dvě morčata. Už je mám 2 roky spolu a vše bylo v pohodě, i oni byli spokojeni dělali všechny znaky spokojenosti.
Jenže já teď přišla ze školy a morčata obě dvě v jednom domečku. Ani se nehnou, vykulený oči, tak jsem jim dala okurku, že to možná přejde, i když tohle se mi nikdy nestalo. Po pár hodinách to stejný, nevím, co se jim promítá hlavou. Vypadá to, jak kdyby něco bylo v kleci a toho by se báli. Už mi dochází nápady, vše co by jim mohlo vadit jsem dala pryč. Stalo se někomu něco takového ? Prosím poraďte.
Děkuji.

Upraveno Adminem 25.9.2022 v 20:27 - interpunkce

26.9.2022 08:14
Atheira

XXX.XXX.209.8

Duch to nebude, nebojte.

Vyndala bych morčata na zem v pokojíku, připravila jim tam něco zajímavého na zkoumání. Klec mezitím uklidila, zkontrolovala bych morčata jedno po druhém, jestli jsou v pořádku, nemají žádné zranění a až se proběhnou a podívají po vašem pokoji, tak bych je dala zpátky.

V době vaší nepřítomnosti se mohlo stát cokoli. Máte psy, kočky? Jste v bytě nebo v domě? V bytovce se může stát, že u sousedů třeba probíhají nějaké práce nebo se někde něco hlučnějšího v nezvyklou dobu šustne. Morčata jsou docela poseroutky, může je vykolejit celkem dost věcí.

4.11.2022 19:14
jessicaallll

XXX.XXX.82.5

Máte doma jiná zvířata, která by je mohla vyděsit? Mohl to být také příslušník domácnosti, nebo nějaká návštěva 🤷‍♀️ každopádně bych začala s ochočováním úplně od začátku, jako když jste si je přinesli, já vždy když přijedu z dovolené tak jsou moje holky vyjukané, jak kdyby mě nikdy v životě neviděly, takže si na mě musí znovu zvykat už se to zlepšilo aspoň?

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.11.2022 19:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

jessicaallll napsal(a):
Máte doma jiná zvířata, která by je mohla vyděsit? Mohl to být také příslušník domácnosti, nebo nějaká návštěva 🤷‍♀️ každopádně bych začala s ochočováním úplně od začátku, jako když jste si je přinesli, já vždy když přijedu z dovolené tak jsou moje holky vyjukané, jak kdyby mě nikdy v životě neviděly, takže si na mě musí znovu zvykat už se to zlepšilo aspoň?

Vy jste ta ta zanetttkub, co přemýšlí o dlouhosrstém vipetovi do boudy a popírá sama sebe?

Přidejte reakci

Přidat smajlík