Mladý potkan po nemoci

Potkan laboratorní
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lori96

9.10.2022 02:46
Lori96

XXX.XXX.110.193

Dobrý den mám potkánka ve věku okolo 1 roku byl asi 4 dny nemocen nyní ale nechce chodit ani jíst spíš pořád jenom odpočívá musím také do něj cpát ovesnou kaši injekční stříkačkou z pítka se bohužel taky nenapije takže je to to samé mě osobně připadá jen že nemá sílu ale radši se zeptám také ostatních. Každopádně na veterinu jsme objednaný za týden budu moc rád za jakoukoliv radu :)

9.10.2022 03:21
Nibbleof

XXX.XXX.142.169

A co mu bylo? Pravděpodobně není doléčený. Bohužel potkani mají špatnou imunitu a často pokud se nemoc neřeší hned je to konečná. Pokud by se ještě horšil jeďte na veterinu hned. Jejich zdravotní stav se zhoršuje i po hodinách..velice rychle. Pokud bude dlouho nemocný není to dobré.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.10.2022 08:01
Uživatel s deaktivovaným účtem

Lori96 napsal(a):
Dobrý den mám potkánka ve věku okolo 1 roku byl asi 4 dny nemocen nyní ale nechce chodit ani jíst spíš pořád jenom odpočívá musím také do něj cpát ovesnou kaši injekční stříkačkou z pítka se bohužel taky nenapije takže je to to samé mě osobně připadá jen že nemá sílu ale radši se zeptám také ostatních. Každopádně na veterinu jsme objednaný za týden budu moc rád za jakoukoliv radu :)

Za týden už může být pozdě.

9.10.2022 14:49
Nibbleof

XXX.XXX.142.169

Chováte ho sama? Jestli ano, je to špatně. Potřebuje parťáka.

9.10.2022 16:19
Zoia

XXX.XXX.209.82

Potkani žerou téměř až posledního dechu, jestli nežere a nepije, tak už je opravdu zle. Takže jestli vám na něm záleží, jeďte na tu veterinu hned.

Přidejte reakci

Přidat smajlík