Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Eli174

30.10.2022 18:27
Eli174

XXX.XXX.139.5

Dobrý den jen bych se chtěla zeptat mám 2 morčata a dnes kolen 2 ráno se jim narodila 2 malé ale aj vůbec nevím co s tím upřímně o tom nic nevim byla bych moc ráda kdyby jste mi někdo pomohl.:)

Uživatel s deaktivovaným účtem

30.10.2022 18:34

Eli174 napsal(a):
Dobrý den jen bych se chtěla zeptat mám 2 morčata a dnes kolen 2 ráno se jim narodila 2 malé ale aj vůbec nevím co s tím upřímně o tom nic nevim byla bych moc ráda kdyby jste mi někdo pomohl.:)

Nechte to přírodě. To jste nevěděla, že máte doma páreček?

31.10.2022 10:52
Atheira

XXX.XXX.209.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nechte to přírodě. To jste nevěděla, že máte doma páreček?

Nemusí mít doma páreček, pokud si je pořídila nedávno.

Zadavatelko. Zkontrolujte pohlaví, samice nechte společně a pokud je jeden z dospělých samec, ihned ho oddělte, je dost pravděpodobné, že vám samici znovu nakryje... On to teda už mohl stihnout pár hodin po porodu, ale lepší nepokoušet.

Mladé samečky oddělte až jim budou tři týdny. Samičky mohou zůstat spolu napořád.

4.11.2022 18:59
jessicaallll

XXX.XXX.82.5

Starat se o mláďata morčat není moc náročné :D všechno se naučí od dospělých, hlavní oddělit pohlaví tak po 3 týdnech aby se vám nespářili

18.11.2022 21:56
Sýček

XXX.XXX.2.189

Morče je jediný savec který se dokáže za 24 hodin oddělit od matky - ale nezkoušejte to. Pořádně je nakrmte, matka bude vysílená halvně jí dejte napít věšinu má čkolvěk takovou raost že zapomene na to nejdůležitější. Hlavně na morčátka nesahejte!!!! Matka by je mohla odvrhnout.

18.11.2022 21:57

Sýček napsal(a):
Morče je jediný savec který se dokáže za 24 hodin oddělit od matky - ale nezkoušejte to. Pořádně je nakrmte, matka bude vysílená halvně jí dejte napít věšinu má čkolvěk takovou raost že zapomene na to nejdůležitější. Hlavně na morčátka nesahejte!!!! Matka by je mohla odvrhnout.

jakýpak odvrhnout? na malá morčata se normálně sahat dá, zvážit, určit pohlaví, klidně každý den na chvilku omazlit... morčečice není králík nebo takové háklivé zvíře.

19.11.2022 06:01

Sýček napsal(a):

Bodlinka morčata chová, takže ví víc než vy. Šíříte nepravdy.

19.11.2022 14:53

Sýček napsal(a):

..proč šíříte takový blud....morčata jsem chovala a odchovávala - mláďata hned po narození brala do ruky, vážila, zjišťovala pohlaví....nikdy se to nestalo.....

19.11.2022 15:22

..proč šíříte takový blud....morčata jsem chovala a odchovávala - mláďata hned po narození brala do ruky, vážila, zjišťovala pohlaví....nikdy se to nestalo.....

Protože sýček. Čas od času se tady objeví a rozproudí diskuzi. Ale už aspoň nedumá nad týráním koček u Asiatů, kteří je konzumují. A nad želvami, které se potkají se sekačkou.

19.11.2022 15:41

Protože sýček. Čas od času se tady objeví a rozproudí diskuzi. Ale už aspoň nedumá nad týráním koček u Asiatů, kteří je konzumují. A nad želvami, které se potkají se sekačkou.

...jo vlastně, to je ten tragéd..

29.12.2022 20:10
Sýček

XXX.XXX.42.153

Na svoji obhajobu chci říct, že morčata také chovám a své zkušenosti s tím také mám. Omlovám se i za své předešlé témata k diskuzím. Čím déle jsem ale na ifauně, tím víc přemýšlým od čeho diskuze jsou.
Když jsem sem vztupovala, myslela jsem, že zde najdu lidi, kteří dobře poradí a netráví zde přebytečný čas tím, že ponižují ostatní.
A proč se bavit zrovna v tomhle vlákně o mě? Děkuji, že jste mi pomohli rozklíčovat to, že se na morčátka po narození může sahat. Alespoň jsem se naučila něco nového. A navíc tohle není o mě, ale o novorozených morčátkách - takže vám gratuluji.
A chci vás vyzvat: Zkuste se zamyslet, co asi udělá s človekm to, když mu někdo napíše, že je tragéd. Možná nejdem tak chytrá jako vy, ale jedno vím jistě, a to je, že k potápění ostatních, tyhle didkuze neslouží.

29.12.2022 22:55

Sýček napsal(a):
Na svoji obhajobu chci říct, že morčata také chovám a své zkušenosti s tím také mám. Omlovám se i za své předešlé témata k diskuzím. Čím déle jsem ale na ifauně, tím víc přemýšlým od čeho diskuze jsou.
Když jsem sem vztupovala, myslela jsem, že zde najdu lidi, kteří dobře poradí a netráví zde přebytečný čas tím, že ponižují ostatní.
A proč se bavit zrovna v tomhle vlákně o mě? Děkuji, že jste mi pomohli rozklíčovat to, že se na morčátka po narození může sahat. Alespoň jsem se naučila něco nového. A navíc tohle není o mě, ale o novorozených morčátkách - takže vám gratuluji.
A chci vás vyzvat: Zkuste se zamyslet, co asi udělá s človekm to, když mu někdo napíše, že je tragéd. Možná nejdem tak chytrá jako vy, ale jedno vím jistě, a to je, že k potápění ostatních, tyhle didkuze neslouží.

...nezlobte se, ale za tragédie beru člověka, který si libuje v tématech jaká již byla jmenovaná výše.....omlouvám se tedy a příště napíši, že se jedná o prispěvovatele majícího potřebu se vypisovat v příspěvcích na téma např. Týrání koček u Asiatů anebo Setkání želvy se sekačkou......

30.12.2022 07:35

Sýček napsal(a):

Přemýšlím. Vstupovala.

A to s dost morbidními tématy. Tak se nedivte, že si to pamatujeme.

Ale jinak radíme dobře a nikoho neponižujeme.

Gabbina

25.2.2023 23:30
Gabbina

XXX.XXX.109.156

Sýček napsal(a):

Pravdu máte, tohle je asi nejhorší "diskuze" s extrémním výskytem vyšinutých lidí. Normální odpovědi se tu skoro nikdy nedočkáte, zato nesmyslné pseudorady, napadání a naprosto psychopatické příspěvky ve stylu "no co, prostě zdechlo", "hoď to psovi" apod. jsou tu vidět neustále.

Přidejte reakci

Přidat smajlík