Morče - potrat, nejí, nepije

Morče domácí
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.12.2022 20:27

Dobrý den, před nějakou dobou jsem zjistila že moje samička morčete je těhotná, dva dny zpátky začala být divná a byla jenom naježená a zalezlá v domku, včera jsem si všimla že vůbec nevylézá a tudíž ani nepije a nežere, dnes v noci potratila tak jsem jí umyla a vyčistila klec. Celý den nejí snědla maličký kousek mrkve a salátu, když ji vyndavalm z klece tak jak kdybych brala mrtvolku, nepíská a přitom vždy pískala, je vyhublá že cítím jen srst a kosti a moc se nehýbe, mám se bát nebo jen “truchlí” mám dojít k veterináři?

20.12.2022 20:48

bez veterináře uhyne a každou další hodinou prodlení stoupá pravděpodobnost, že uhyne i tak.

ono totiž když veterináři přivezete placatou kostru, tak se moc nevymyslí, i když kostra ještě dýchá.

20.12.2022 22:26
marcie

XXX.XXX.43.176

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý den, před nějakou dobou jsem zjistila že moje samička morčete je těhotná, dva dny zpátky začala být divná a byla jenom naježená a zalezlá v domku, včera jsem si všimla že vůbec nevylézá a tudíž ani nepije a nežere, dnes v noci potratila tak jsem jí umyla a vyčistila klec. Celý den nejí snědla maličký kousek mrkve a salátu, když ji vyndavalm z klece tak jak kdybych brala mrtvolku, nepíská a přitom vždy pískala, je vyhublá že cítím jen srst a kosti a moc se nehýbe, mám se bát nebo jen “truchlí” mám dojít k veterináři?

Dobrý večer,
nezlobte se, ale asi Vás budu peskovat. Nejprve vidíte, že březí morčice je divná. Poté potratila...
Místo toho, abyste naložila morčici do přepravky a mazala s ní na veterinu, píšete dotazy na diskuzi.

Potrat samosebou něco způsobilo. A to NĚCO je záležitost pro veterináře. S vyhublou, vyčerpanou morčicí toho sama moc nesvedete. My Vám můžeme poradit jediné- šupajděte na veterinu co nejrychleji a doufejte, že ještě není pro ni pozdě.

S pozdravem
M. Strejčková

21.12.2022 08:14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Fakt nejste troll? Nebo jenom potvrzujete mou teorii, že lidstvo spěje k zániku? Intelektuálnímu.

Kolik je vám let?

Předpokládám, že morčice to má už za sebou a odpovědi se nedočkám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík