Morčíci

XXX.XXX.51.4
Dobrý den mám šesti leté morče , ale bohužel nevím kolik let mělo když jsme ho dostala no nicméně v létě i s mým druhým morčátkem byly tak akorát no i když trochu kuličky , a teď najednou Laura ta starší strašně zhubla jsou teda venku v místnosti kde se skladuje krmivo takže je tam více teplo než venku obě dostávají krmivo versele laga s vitamínem c ,seno,ovocné větvičky a také ovoce a zelenina a plus ještě mlsky od nature land .Morčátka máme na textilu s wc kde mají asan potom i jesle které nejsou vidět aby ho měli dostatek všude mají i sýr v létě chodí také na travičku a Laura ta dostává ještě ovocné kapsičky takže bych se někoho chtěla zeptat o radu děkuji ?
Uživatel s deaktivovaným účtem

Morčíci
napsal(a):
Dobrý den mám šesti leté morče , ale bohužel nevím kolik let mělo když jsme ho dostala no nicméně v létě i s mým druhým morčátkem byly tak akorát no i když trochu kuličky , a teď najednou Laura ta starší strašně zhubla jsou teda venku v místnosti kde se skladuje krmivo takže je tam více teplo než venku obě dostávají krmivo versele laga s vitamínem c ,seno,ovocné větvičky a také ovoce a zelenina a plus ještě mlsky od nature land .Morčátka máme na textilu s wc kde mají asan potom i jesle které nejsou vidět aby ho měli dostatek všude mají i sýr v létě chodí také na travičku a Laura ta dostává ještě ovocné kapsičky takže bych se někoho chtěla zeptat o radu děkuji ?
Se nám to tady nějak množí.
Krmíte sýrem a ovocnými kapsičkami? To existuje?
K věci. Promiňte, ale jako jinou radu než veterinář tady čekáte?
Můžou to být špatné zuby, nádor, prostě stáří...
Morčíci

XXX.XXX.51.4
Sýr je to na to seno , a ovocnou kapsičku jim dělám sama , a jenom jsem to chtěla zkusit ale nic jsme od toho nečekala.
Důvod asi musí určit veterinář. Nicméně musím se pozastavit nad venkovním chovem na textilu. Neumím si to představit.
Chov na dečkách je skvělá věc ve vnitřních prostorách, kde to nenavlhne. Ta morčata musí být ve vlhku a musí to mít studené jak blázen.
Venkovní chov chce vrstvu nějaké podestýlky, co si s vlhkostí umí lépe poradit a taky izoluje...