Dobrý den, potřebuji pomoc mojí Miškou. Objevila se jí na zádech nějaká boulička a nemá ucho. Zítra jedeme k veterináři Ale chtěla bych se vás zeptat zda nevíte jak s tím něco udělat nebo jí pomoci proti bolesti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

betadina
a oddělit, to jste si nevšimla, že se vám myši takhle bijí?

Bulila
napsal(a):
Již rok je sama v terárium
no tak věřte, že to ucho jí neupadlo samo.
Bulila
napsal(a):
Nemám jiné vysvětlení jak by se ji to mohlo stát. Ano, Parkrat jsem ji videla a byla úplně vporadku.
Jestli se to stalo přes noc, tak prostě nevěřím, že si to zvládla udělat sama. Buď měla dlouhodobě kožní problém, který do téhle fáze dostala neustálým drbáním, nebo je porvaná. Případně už snad pak jedině něco v boxu - hřebík, pletivo, drát... nevím, ale z ničeho se tohle fakt nestalo.

Bulila
napsal(a):
Nemám jiné vysvětlení jak by se ji to mohlo stát. Ano, Parkrat jsem ji videla a byla úplně vporadku.
Párkrát jsem ji viděla...
Tohle na sebepoškození fakt nevypadá.

napsal(a):
Párkrát jsem ji viděla...
Tohle na sebepoškození fakt nevypadá.
..no takhle vypadají myši po zásahu myši druhé....kousance a oloupané ucho....sebepoškozovani určitě ne....
napsal(a):
..no takhle vypadají myši po zásahu myši druhé....kousance a oloupané ucho....sebepoškozovani určitě ne....
je sama v terariu. Žádné ostré dráty ani nic takoveho tam nemá. Byli jsme včera u veterináře a dala ji kapky proti parazitům. Tak uvidime

Bulila
napsal(a):
je sama v terariu. Žádné ostré dráty ani nic takoveho tam nemá. Byli jsme včera u veterináře a dala ji kapky proti parazitům. Tak uvidime
...no je to myš kouzelnice.....

Bulila
napsal(a):
A paraziti jsou potvrzeni?