chsanubis
XXX.XXX.190.82
Ahoj všichni,
Obracím se na vás s prosbou o spolupráci při sběru dat pro moji diplomovou práci. Zaměřuji se na welfare a potravní enrichment morčat a mým cílem není jen teoretizovat, ale vycházet z reálných zkušeností vás, kteří se o tato zvířata denně staráte.
Chci zjistit, jak se našim morčatům reálně vede a co nám chovatelům v Česku chybí.
Právě proto je můj dotazník koncipován podrobněji. Potřebuji jít pod povrch a získat od vás data, která mají skutečnou výpovědní hodnotu.
Co je dobré vědět:
Váš vklad: Dotazník zabere přibližně 10-15 minut – ideální aktivita třeba k odpolední kávičce. Je to investice do kvalitnějšího výzkumu, který může reálně pomoci zlepšit životy morčat.
Technické doporučení: Pro komfortnější vyplňování (kvůli přehlednosti otázek) doporučuji otočit mobil na šířku, nebo využít PC.
Výsledek: Vaše odpovědi mi pomohou zmapovat reálný stav chovů a poslouží jako podklad pro návrh jednotného edukačního portálu. Chci totiž vytvořit místo, kde budou všechny důležité informace ověřené odborníky a chovateli pohromadě.
Budu vám nesmírně vděčná, pokud mi věnujete svůj čas. Každý vyplněný dotazník pro mě znamená obrovskou pomoc a posouvá nás o krok blíž k tomu, abychom pro morčata a jejich majitele společně vytvořili něco skutečně užitečného.io
Odkaz na dotazník: www.survio.com/survey/d/C8O9D6M5X1G2J5Y9F
Děkuji za vaši ochotu a za vše, co pro svá morčata děláte!