Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.2.2015 08:12
asitakhle

XXX.XXX.18.191

Do toho bych nešel ani zadarmo, ale je mnoho nadšenců co na biosky nedají dopustit.Já si myslím že už jsme někde dál, než štelovat kolečkem teplotu.

26.2.2015 13:02
začátek

XXX.XXX.3.94

Dobrý den, mám 3ks na 30vajíček a 1 na 90ks, jsem spokojený.Jejich síla je v jednoduchosti, ale ta na obrázku bude potřebovat opravu tak za 2000Kč v Sedlčanech+ doprava, stačí tam poslat jen vrchní víko.Tak bych byl opatrný v přihazování.

26.2.2015 19:54
kytka77

XXX.XXX.235.130

Dobrý večer, také bych si nákup této líhně POŘÁDNĚ rozmyslela, když nechcete kupovat drahou líheň, kupte si líheň v MAKRU, minulý rok jsem si jí pořídila, nebyl problém.Cena se pohybuje cca 1600, - Kč, SAMOZŘEJMĚ DVA ROKY ZÁRUKA. NEJSME TAK BOHATÍ ABYCHOM SI MOHLI KUPOVAT LEVNÉ VĚCI, HLAVNĚ STARÉ VRAKY. ROZUM DO HRSTI.
VŠE SI, POŘÁDNĚ, PROMYSLETE.

27.2.2015 09:52
2mazutak

XXX.XXX.90.153

No tak ted už je to drahé, jenom kolínkový teploměr vyjde na minimálně 500 kč od biosky sedlčany, a kdo ví, v jakém je stavu termostat a top. těleso.mně by se ještě vyplatila, mám termostat i top.těleso náhradní doma.pokud cena na konci aukce nepřesáhne 800kč tak ji koupím, a nechám si poslat jen ten teploměr.

27.2.2015 10:09
2mazutak

XXX.XXX.90.153

A nebo bych z víka odstřihl pás plechu po obvodu, opatřil králičím pletivem a používal jako umělou kvočnu kuřatům jako zdroj tepla.

28.2.2015 15:18
severak

XXX.XXX.144.195

Já bych do toho šel biosky jsou spolehlivé i po těch letech a hlavně mě drží teplotu lépe než "rumunský zázrak z Makra" z umělé hmoty. Vím o čem píšu mám jak starou biosku tak i něco jako je zázrak z makra ale přivezl jsem si ji z ukrajiny za cca 600 kč ale je to jen plast. Mě doma kolísá teplota v místnosti, takže v plastové skořápce můžu líhnout až tak v květnu. Biosku už mám naloženou teď.

28.2.2015 16:21
tozi

XXX.XXX.166.138

Ahojte, nechcel som zakladať novú tému. Síce sa nejedná o aukro ale má niekto skúsenosť s touto liahňou? http://zvierata.bazos.sk/inzerat/46638194/Predam-liahen.php.

28.2.2015 17:08
chov.

XXX.XXX.79.50

severak napsal(a):
Já bych do toho šel biosky jsou spolehlivé i po těch letech a hlavně mě drží teplotu lépe než "rumunský zázrak z Makra" z umělé hmoty. Vím o čem píšu mám jak starou biosku tak i něco jako je zázrak z makra ale přivezl jsem si ji z ukrajiny za cca 600 kč ale je to jen plast. Mě doma kolísá teplota v místnosti, takže v plastové skořápce můžu líhnout až tak v květnu. Biosku už mám naloženou teď.

- již jsem zde několikrát psal, jak líhnu v "plastové skořábce" na chalupě od března.
- prostě starou nefunkční ledničku - vykuchat i místo dveří třeba jen plexi, či polystyren a teploměr a ona si to ta líheň vytopí! Teplotu dirigují otevřením víka na potřebnou!

28.2.2015 17:56
severak

XXX.XXX.144.195

chov. napsal(a):
- již jsem zde několikrát psal, jak líhnu v "plastové skořábce" na chalupě od března.
- prostě starou nefunkční ledničku - vykuchat i místo dveří třeba jen plexi, či polystyren a teploměr a ona si to ta líheň vytopí! Teplotu dirigují otevřením víka na potřebnou!

Jenže já si holt nemůžu do obýváku dát "vykuchanou lednici".

Přidejte reakci

Přidat smajlík