chovatr

XXX.XXX.219.2
Dobrý den přihodil jsem na aukru na tuto co je to za líhen a dá se spravit za 220kč
http://aukro.cz/show_item.php?item=5124850142&isPostBid=true&msg=V%C3%A1%C5%A1+p%C5%99%C3%ADhoz+je+nyn%C3%AD+nejvy%C5%A1%C5%A1%C3%AD.+Gratulujeme!&isBidValid=yes&msgtoken=2b85020554d753905750b0a2a98fd3b2fdf0542f6d4dee2118f2f92c5bca3210.
Dobrý večer, také bych si nákup této líhně POŘÁDNĚ rozmyslela, když nechcete kupovat drahou líheň, kupte si líheň v MAKRU, minulý rok jsem si jí pořídila, nebyl problém.Cena se pohybuje cca 1600, - Kč, SAMOZŘEJMĚ DVA ROKY ZÁRUKA. NEJSME TAK BOHATÍ ABYCHOM SI MOHLI KUPOVAT LEVNÉ VĚCI, HLAVNĚ STARÉ VRAKY. ROZUM DO HRSTI.
VŠE SI, POŘÁDNĚ, PROMYSLETE.
No tak ted už je to drahé, jenom kolínkový teploměr vyjde na minimálně 500 kč od biosky sedlčany, a kdo ví, v jakém je stavu termostat a top. těleso.mně by se ještě vyplatila, mám termostat i top.těleso náhradní doma.pokud cena na konci aukce nepřesáhne 800kč tak ji koupím, a nechám si poslat jen ten teploměr.
Já bych do toho šel biosky jsou spolehlivé i po těch letech a hlavně mě drží teplotu lépe než "rumunský zázrak z Makra" z umělé hmoty. Vím o čem píšu mám jak starou biosku tak i něco jako je zázrak z makra ale přivezl jsem si ji z ukrajiny za cca 600 kč ale je to jen plast. Mě doma kolísá teplota v místnosti, takže v plastové skořápce můžu líhnout až tak v květnu. Biosku už mám naloženou teď.
Ahojte, nechcel som zakladať novú tému. Síce sa nejedná o aukro ale má niekto skúsenosť s touto liahňou? http://zvierata.bazos.sk/inzerat/46638194/Predam-liahen.php.
severak
napsal(a):
Já bych do toho šel biosky jsou spolehlivé i po těch letech a hlavně mě drží teplotu lépe než "rumunský zázrak z Makra" z umělé hmoty. Vím o čem píšu mám jak starou biosku tak i něco jako je zázrak z makra ale přivezl jsem si ji z ukrajiny za cca 600 kč ale je to jen plast. Mě doma kolísá teplota v místnosti, takže v plastové skořápce můžu líhnout až tak v květnu. Biosku už mám naloženou teď.
- již jsem zde několikrát psal, jak líhnu v "plastové skořábce" na chalupě od března.
- prostě starou nefunkční ledničku - vykuchat i místo dveří třeba jen plexi, či polystyren a teploměr a ona si to ta líheň vytopí! Teplotu dirigují otevřením víka na potřebnou!
chov.
napsal(a):
- již jsem zde několikrát psal, jak líhnu v "plastové skořábce" na chalupě od března.
- prostě starou nefunkční ledničku - vykuchat i místo dveří třeba jen plexi, či polystyren a teploměr a ona si to ta líheň vytopí! Teplotu dirigují otevřením víka na potřebnou!
Jenže já si holt nemůžu do obýváku dát "vykuchanou lednici".