Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.12.2015 08:00
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak tu máme prvni mrazíky.
Kraj Prahy -7 tak jsem zvědavý, co to udělá se soudružkama a hlavně se snáškou.
Vše se už pomalu rozneslo, tak snad nenastane Stopka .
Včera od 25 slepic 14 vajec.

31.12.2015 11:55
mysak

XXX.XXX.54.2

Zdravím, předpokládám, že se jedná o vránohlávky.

31.12.2015 12:07
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdravím,
Vranohlávky už nemám.Chovný kmen 1.10 jsem prodal v létě, ale na jaře už mám objednaný nový kmen 1.8 z Holandska.
Nyni tu mám 12 Leghornek,1 Vlašku koroptví,2 Vlašky stříbrné,2 Plymutky bílé a 8 Maranskek.
Leghorny a Vlašky měly pauzu 9 týdnu a již krásně nesou, Plýmutky 11 týdnú pauza a jedna už nese a ta druhá si myslím začne každým dnem a Maransky ty měly pauzu 13 týdnů a včera první vajíčka čokoládová.
Tak u mě celkem spokojenost.

31.12.2015 19:28
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak dnes soudružky opět 14 vajec

31.12.2015 20:16
honzapm

XXX.XXX.182.25

No tedy, krása střídá nádheru.

Já mám osm děvčat a už čtyři dny po sobě vždy pět vajec za den. Myslím, že jedna nenese. Hurá.

31.12.2015 20:23
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak to je super a copak máte za děvčata

31.12.2015 21:10
mysak

XXX.XXX.54.2

Olympionik2008 napsal(a):
Zdravím,
Vranohlávky už nemám.Chovný kmen 1.10 jsem prodal v létě, ale na jaře už mám objednaný nový kmen 1.8 z Holandska.
Nyni tu mám 12 Leghornek,1 Vlašku koroptví,2 Vlašky stříbrné,2 Plymutky bílé a 8 Maranskek.
Leghorny a Vlašky měly pauzu 9 týdnu a již krásně nesou, Plýmutky 11 týdnú pauza a jedna už nese a ta druhá si myslím začne každým dnem a Maransky ty měly pauzu 13 týdnů a včera první vajíčka čokoládová.

Copak? Nenesly, údernice? :-D.

31.12.2015 21:18
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

mysak napsal(a):
Copak? Nenesly, údernice? :-D.

Zdravim Juraj.
Nesly výborně.
Prodal jsem mladé 2 měsiční kuřata jednomu chovateli a tak moc chtěl můj rodičovský kmen, že jsem mu ho pak v léťe přenechal.
Na Jaře se k Vranohlávkám opět moc rád vrátím.
A jak u Vás se daři Vranohlávkám?

31.12.2015 21:51
mysak

XXX.XXX.54.2

Zdravim Juraj.
Nesly výborně.
Prodal jsem mladé 2 měsiční kuřata jednomu chovateli a tak moc chtěl můj rodičovský kmen, že jsem mu ho pak v léťe přenechal.
Na Jaře se k Vranohlávkám opět moc rád vrátím.
A jak u Vás se daři Vranohlávkám?

Kruci to je chyba, přeci když mám dobré základní hejno, tak to nepouštím z baráku! No nic, jsem zvědav na ty nově dovezené. U mě nic moc. Daly se v říjnu do přepeřovní a stále nic. Z mladých 4 nesou 3. Jsou z dubna. Stříbrné vůbec nic.

31.12.2015 22:01
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

mysak napsal(a):
Kruci to je chyba, přeci když mám dobré základní hejno, tak to nepouštím z baráku! No nic, jsem zvědav na ty nově dovezené. U mě nic moc. Daly se v říjnu do přepeřovní a stále nic. Z mladých 4 nesou 3. Jsou z dubna. Stříbrné vůbec nic.

Však bude další chovný kmen a linie bude vynikajicí po otci, který je Holandský šampión
Jinak letos je to nějaká divočina s přepeřováním.U mě vše začlo přepeřovat najednou a to byl masakr.Denně peřího na 2 peřiny, ale nyni už je to oki vše se rozneslo a roznáší.
Jen nerozumím jedné Leghornce, která nese od lonského července a jede nepřetržitě.
Pro Vranohlávky si pojedu koncem Března.Holandký kamarád chovatel bude dávat do líhně koncem Ledna.Už se na Vrány teším.

1.1.2016 05:52
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Dobré ránko,
světe div se, Praha hlasí snííh

1.1.2016 09:44
Olánek

XXX.XXX.144.235

Snad se jednou přeci dočkám ze šesti nosnic sedum vajec denně.

1.1.2016 10:33
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Olánek napsal(a):
Snad se jednou přeci dočkám ze šesti nosnic sedum vajec denně.

To by byly teda údernice ale někdy se to stát může, ale to jen v jarních nebo letních dnech, kdy je dlouho světlo a slepičky jsou od brzského rána do večera venku.Již jsem takový případ několikrát za svou chovatelskou činnost zažil.

1.1.2016 11:00
honzapm

XXX.XXX.182.25

Dobré ránko,
světe div se, Praha hlasí snííh

Vy jste ale ranní pták.

1.1.2016 11:06
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

To by byly teda údernice ale někdy se to stát může, ale to jen v jarních nebo letních dnech, kdy je dlouho světlo a slepičky jsou od brzského rána do večera venku.Již jsem takový případ několikrát za svou chovatelskou činnost zažil.

Tím jsem myslel, že jedna slepička snesla 2 vejce za jeden den.Zapomněl jsem to v předchozím příspěvku napsat

1.1.2016 11:10
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Vy jste ale ranní pták.

Zdravím,
No to jsem ano ano ale chodim rozsvítit dorostu, které mám v pavilonu v odchovně, tak že takto vstávám každé ráno

1.1.2016 11:15
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Jedna moje veteránka se rozhodla v srpnu kvočit a byla tak neúprostná že jsem ji nasadil 11 vajec Vlašky stříbrné no a vše se klublo a nyní mi tu poskakuje 7 slepiček a 4 kohoutci, tak je chodím vždy hned ráno obstarat.

1.1.2016 11:17
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Jedna moje veteránka se rozhodla v srpnu kvočit a byla tak neúprostná že jsem ji nasadil 11 vajec Vlašky stříbrné no a vše se klublo a nyní mi tu poskakuje 7 slepiček a 4 kohoutci, tak je chodím vždy hned ráno obstarat.

1.1.2016 20:52
zd.velsumka

XXX.XXX.62.38

Zdravím,

Pozdravujem, budu na predaj aj nasadove vajicka? Mal by som zaujem

dakujem za odpoved.

1.1.2016 21:15
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

zd.velsumka napsal(a):
Pozdravujem, budu na predaj aj nasadove vajicka? Mal by som zaujem

dakujem za odpoved.

Zdravím,
Násadovky Vranohlávek zlatokrkých budou nejdříve na Jaře 2017.
Můj nový chovný kmen se bude líhnout v Holandsku v polovině Února 2016, ale vzhledem k tomu že Vranohlávky poměrně dlouho dospívají a začínaji se snáškou mezi 7-8 měsícem stáří, tak když bude dobře a začnou se snáškou v Říjnu tohoto roku, tak násadovky budou k dispozici opravdu až Jaro/Léto 2017

1.1.2016 21:25
honzapm

XXX.XXX.182.25

Moc pěkný dorost, sportovče. Taky mám Vlašky stříbrně zbarvené v podobné velikosti.
Včera jsem študoval tabulku na netu - východy a západy slunce.
Už se nemůžu dočkat, až se den zase začne pořádně prodlužovat, holky líp porostou
a fšechno bude fajn.

Jinak dnes šest vajec od osmi slepic, nesou už obě Vlašky červené z Nezvěstic
(mám je měsíc a po přesunu zastavily). Hurá.

1.1.2016 21:29
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Moc pěkný dorost, sportovče. Taky mám Vlašky stříbrně zbarvené v podobné velikosti.
Včera jsem študoval tabulku na netu - východy a západy slunce.
Už se nemůžu dočkat, až se den zase začne pořádně prodlužovat, holky líp porostou
a fšechno bude fajn.

Jinak dnes šest vajec od osmi slepic, nesou už obě Vlašky červené z Nezvěstic
(mám je měsíc a po přesunu zastavily). Hurá.

Zdarvím kolego,
No právě, že je nyní krátký den, tak jim chodím ranó kolem 5 rozsvítit a to je rambajs hned jak tam vejdu
Jinak to je nádhera Vlaška červená a máte k nim i kohouta?

1.1.2016 21:35
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdarvím kolego,
No právě, že je nyní krátký den, tak jim chodím ranó kolem 5 rozsvítit a to je rambajs hned jak tam vejdu
Jinak to je nádhera Vlaška červená a máte k nim i kohouta?

No a v 5 ráno už me na zahradě vítají Leghornky oni jsou fakt údernice.Ostatní ještě vesele pochrupují v kurníkách a ty uz běhaj po zahradě.Obec dala nádherně 4 velké lampy přímo kolem plotu, kde jsou soudružky a tak je tam svétla jak ve dne pomalu.

1.1.2016 21:42
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Vlaška červená to je krásná slepice.
Také o nich uvažuji no a mám kamaráda, který má nádherný kmen 2014 Vlašky perlově šedé s listovým hřebenem a to jsou také opravdu fešandy.
No ještě že jsem nyní koupil krásny velký statek a od března se tam přesouvám, tak tam budou úplně jiné prostory a možnosti na chovatelskou činnost.Zahrada 2700 m2 a následně ovocný sad 8300 m2 tam se bude holkám vesele poskakovat.

1.1.2016 22:23
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ano, k Vlaškám červeným mám i kohouta, pročpak?
Tak to vám statek plný Vlašek čile schvaluji, kolego.

Já mým soudružkám nepřisvěcuji, v pět v noci nemám ještě žádné ponětí o světě,
vstávám v deset.
Takže mají děvčata smůlu. A právě proto mi od osmi čiperek přijde šest vajec super.

2.1.2016 06:17
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Ano, k Vlaškám červeným mám i kohouta, pročpak?
Tak to vám statek plný Vlašek čile schvaluji, kolego.

Já mým soudružkám nepřisvěcuji, v pět v noci nemám ještě žádné ponětí o světě,
vstávám v deset.
Takže mají děvčata smůlu. A právě proto mi od osmi čiperek přijde šest vajec super.

Hip hip hurá tak to je parádička, že máte celý chovný kmen .
Já až budu na statku tak se s Vámi velmi rád domluvím ohledně násadových vajec Vlašky červené.Samozřejmě pokud to bude možné
Soudružkám Já taky nepřisvěcuji ale na náklady obce mám 70% zahrady, kde jsou pipky osvícené jak VÁCLAVÁK 4 lampy svití a já v tuto domu vidím Maransku na 150 metrú od baráku , ale jinak mají kurníky soudružky v pavilónu pod střechou, ale asi je ten Václavák proste táhne hned v 5 ráno do ulic
Chodím rozsvítit do pavilonu Slepic jen oúmladině , která je v samostatné části.
Koukám, že kolega si rád přispí vstávat v 10 to už je dobrý výkon
Co se týká snášky, tak to máte v tuto dobu vynikající
No a dneska v 5 ráno Praha hlásí "0" stupňů tak že si myslím že včerejší novoroční snežení byla první a asi poslední letošní zimní sněhová nadílka, která už samozřejmě roztála

2.1.2016 07:01
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak přidávám foto je to foceno 5.47
Holky dostaly lupení a už makaj a koukal jsem na hnízda a 7 soudružek již v plné produkci

2.1.2016 07:03
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

2.1.2016 07:05
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Soudružky a jejich obecni Václavák

2.1.2016 07:08
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak že světelný režim zajištuje mistní Obecní úřad v době dlouhých zimních nocí a večerů

2.1.2016 08:10
pe3k

XXX.XXX.33.97

Soudružky a jejich obecni Václavák

Pán kolega.
Zdá sa to len mne alebo sú to netopiere
Tuším sú dole hlavou..čo tak tie fotky otočiť alebo fotiť s foťákom v správnej polohe?

2.1.2016 09:19
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

pe3k napsal(a):
Pán kolega.
Zdá sa to len mne alebo sú to netopiere
Tuším sú dole hlavou..čo tak tie fotky otočiť alebo fotiť s foťákom v správnej polohe?

Zdravíííím ,
fotky jsou z mobilu a když je vkládám, tak jsou v pořádku a najednou se to samo otočí a vznikne netopýří banda ale jinak jsou soudružky v pořádku.

2.1.2016 12:18
honzapm

XXX.XXX.182.25

Kolega sportovec, ranní ptáče dál doskáče, je asi veselá kopa, koukám.
A já fčéra myslel, že po ránu po Silvestru vidím blbě.

Jó, tak to se hodí, mít lampu přímo nad zahradou, to se nedivím, že jsou dámy
tak brzo aktivní a čiperné.
Co se týká mě, tak já bych zimu úplně zrušil a byl by svatej pokoj, že.

2.1.2016 19:15
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

honzapm napsal(a):
Kolega sportovec, ranní ptáče dál doskáče, je asi veselá kopa, koukám.
A já fčéra myslel, že po ránu po Silvestru vidím blbě.

Jó, tak to se hodí, mít lampu přímo nad zahradou, to se nedivím, že jsou dámy
tak brzo aktivní a čiperné.
Co se týká mě, tak já bych zimu úplně zrušil a byl by svatej pokoj, že.

No jasan, že jsem veselá kopa
Jinak Soudružky se dnes nějak vyhecovaly a dnes 17 vajec.
Nějak jim ty mrazíky vyhovují
Souhlasím, zimu bych také zrušil

2.1.2016 19:54
bronda

XXX.XXX.98.84

Zima asi brzy skončí. Na leden hlásí oteplení a nadprůměrné teploty. A déšť. Tak nevím, co je lepší. Bahýnko také nemusím.

2.1.2016 20:43
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

No jasan, že jsem veselá kopa
Jinak Soudružky se dnes nějak vyhecovaly a dnes 17 vajec.
Nějak jim ty mrazíky vyhovují
Souhlasím, zimu bych také zrušil

Tak jsem ještě našel jedno vejce od Maransky tak že dnes soudružky opravdu novoročně mákly a 18 vajec dnes

3.1.2016 04:47
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ranni ptáče dál doskáče přeji dobré ránko.

Tak dneska je pěknej samec venku fuj tajbl -7 stupňů brrrrrrrrrrr

Dnes mají Soudružky neďělní snídani přilepšenou o 5 kuřecích koster ovařených a v tomto momentu, kdy to dostanou se z velmi krotkého klidného hejna stane banda Piraní.

.To je rambajs to i velmi klidný a přítulný kohout Emil Leghorňák v tomto momentu ĺítá vzduchem no vlastně je to pojaté pro Soudružky jako ranni rozcvičovací spartakiáda , ale než dostanou tuto delikatesu, dostanou nasypanou směs, kterou mi připravuje jeden šikovný pán tady na kraji Prahy a sám ji šrotuje a dává do směsi potřebné dobroty, které soudružky potřebují ke své spokojenosti. .Směs neopsahuje žádnou chemii a jiné hovadiný
Vždy k danému období a stáří Soudružek a Dorostenek mi Pán směs pomele a připraví v tom nejlepším poměru tak, jak je to nejvodnejší.
Směs obsahuje kukuřici, hrách, pšenici a ostatní obiloviny, tak že delikatesa no a pak mají Soudružky neomezený pohyb na zahradě.
Šmarjá nějak jsem se rozepsal a je 4.45 tak jdu rozsvítit Dorostenkám a Dorostencúm

Přeji hezké nedělni mrazivé ráno

3.1.2016 05:06
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

No a když jsem se zde rozepsal o krmení Soudružek tak jen doplním ještě, že dostávají 2-3 x za týden drcené skořápky a 2 x do týdne jim uďělám míchanici ráno, kterou připravím již ze zmiňované směsi a do ní přidám jedno podmáslí a také přimíchám trochu Nutrimix, aby holky měly vitamíny a minerály
Večer krmím jen celým zrnem pšenice

3.1.2016 10:39
honzapm

XXX.XXX.182.25

Musím vyjádřit radost, neb tady u nás na západě - výjimečně - nejsou teploty oproti zbytku tak nízké. Jo, s tou bílkovinou musím opatrně. Děvčata se mi po soje vždy po-víteco, po smaženém kapřím řízku taky. Durch. Znám i lepší činnostě, než čištění vajec a kukaní.
Ale jelikož já kapra nejím, tak co s ním, když už ho dostanu na stříbrném podnose, že...

Skořápky dávám neomezeně, je super, že u nás v městečku zavedli ty kontejnery na bio-odpad.
Obešel jsem je a oblepil s výzvou, že koupím kvalitně a pečlivě usušené skořápky. Já mám co nabídnout soudružkám a dříve narození (rozuměj pečliví) spoluobčané si zasejc přilepší k důchodu. Občas se mi i zdají děsivé sny, jak mi třeba došly skořápky a tak podobně.
To jsem pak celej opocenej.

Jinak ta vejce, sportofče, skladujte opačně - na plato se dávají špičkou dolů.
To aby v té tupé silnější části vejce byla vzduchová komůrka nahoře. Vydrží tak déle.

3.1.2016 13:50
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

honzapm napsal(a):
Musím vyjádřit radost, neb tady u nás na západě - výjimečně - nejsou teploty oproti zbytku tak nízké. Jo, s tou bílkovinou musím opatrně. Děvčata se mi po soje vždy po-víteco, po smaženém kapřím řízku taky. Durch. Znám i lepší činnostě, než čištění vajec a kukaní.
Ale jelikož já kapra nejím, tak co s ním, když už ho dostanu na stříbrném podnose, že...

Skořápky dávám neomezeně, je super, že u nás v městečku zavedli ty kontejnery na bio-odpad.
Obešel jsem je a oblepil s výzvou, že koupím kvalitně a pečlivě usušené skořápky. Já mám co nabídnout soudružkám a dříve narození (rozuměj pečliví) spoluobčané si zasejc přilepší k důchodu. Občas se mi i zdají děsivé sny, jak mi třeba došly skořápky a tak podobně.
To jsem pak celej opocenej.

Jinak ta vejce, sportofče, skladujte opačně - na plato se dávají špičkou dolů.
To aby v té tupé silnější části vejce byla vzduchová komůrka nahoře. Vydrží tak déle.

Zdravííím

kolego u mě je na vejce pořadník, tak že hned ruhý den jsou vajíčka expedována zákazníkům haha.

3.1.2016 13:54
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Zdravííím

kolego u mě je na vejce pořadník, tak že hned ruhý den jsou vajíčka expedována zákazníkům haha.

Šmarjá, Vám se zdá o skořápkách jo tak to už je s Vámí špatný kolego a jestli se do toho ještě přimotájí důchodci, tak to je už úplný konec
Je pravý čas vyhledat odbornou pomoc

4.1.2016 09:33
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak v Praze dnes mrzne jen to praší nyni v tuto hodinu stale - 8 stupňů.Soudružky běhají a poskakuji po zahradě a snášková hnízda plná a ještě dalši čekají v pořadí .

Dorost jsem dnes nechal raději v pavilónu a hodil jsem jim tam lupení z řepy tak že maji o zábavu postarano akorát 15 měsiční Leghornky prostestovaly a chtěly ven, tak litaj jak střeštěný po zahradě a jsou spokojené, že jsou venku.

4.1.2016 09:44
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

A jakpak je dnes u kokegy na západě? také přituhlo?Kolega vlastně psal, že vstává v 10 dopoledne tak že bude teprve vstávat

4.1.2016 10:11
Hitch

XXX.XXX.16.246

Hoši, to už je na rande ne?

4.1.2016 10:21
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
Hoši, to už je na rande ne?

Ale no tak tady diskutujeme o chovatelské činnosti.
Na seznamovani a jine aktivity existuje mnoho dalších portálů kolego

4.1.2016 10:26
Hitch

XXX.XXX.16.246

Ale no tak tady diskutujeme o chovatelské činnosti.
Na seznamovani a jine aktivity existuje mnoho dalších portálů kolego

No to jsem si taky říkal...ale vaše vzájemná náklonnost mě zmátla Děkuji za vysvětlení, už tomu rozumím

4.1.2016 10:28
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
No to jsem si taky říkal...ale vaše vzájemná náklonnost mě zmátla Děkuji za vysvětlení, už tomu rozumím

Tak to jsem rád, že se to vysvětlilo

4.1.2016 10:43
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tedy Hitchi, vy člověku ani při Prvních mrazících trochu toho lidského zahřátí nedopřejete.

Ba ne, já bych do Prahy nešel.
Ani kdyby mi tam na vejce za 7, - frontu měli stát.

A víte co? Já se jdu ještě otočit na druhej bok a dospat, co se dá. Máúcta.

4.1.2016 10:49
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Tedy Hitchi, vy člověku ani při Prvních mrazících trochu toho lidského zahřátí nedopřejete.

spravny přístup, já se taky právě otočil na gauči a popíjím čaj s medem a slivovicí

4.1.2016 11:58
honzapm

XXX.XXX.182.25

Heleďte, Olympioniku, že vy si na toho sportovce jenom hrajete?
Válíte se na kanafasu, popíjíte a chuděry soudružky na mrazech odmakají celou tu práci za vás.
To je mi tedy přístup.

Jináč tedy k věci - kohouti mi tak znásilnili starší stříbrně zbarvenou vlašku, že z toho chuděra už třetí den nesnesla. Tudíž mi to při mém skrovném chovu zásadně ovlivňuje počet sebraných vajec. Když ji nebudu počítat, tak mám od sedmi děvčat 4-5 vajec.
Včera dokonce jen tři, ale jedna se ještě naparovala na hnízdě v pět odpoledne, tak nevím, zda tam něco kloudného vyplodila, zatím jsem to z postele neměl jaksi možnost zkontrolovat. Cháá.
Lítal tu jestřáb, dost drze, přímo nade mnou, což mi na klidu a dobré náladě nepřidalo, no nezbývá než doufat, že tu na hlavě zakrvavenou vlašku opravdu znásilnili kohouti a né ten pták, že...
V tom je lepší mít ty kohouty velké a silné, oni společně dvůr dosti ohlídají.

Teď má pták ale smůlu, děvčata jsou zalezlá a v těch celodenních mrazech vylezou z maštale ven jenom ty nejzvědavější otužilkyně - co kdyby nááhodou venku byla nějaká ta neodolatelná lahoda v podobě vepřové pečínky, že?

Jo, a to, že vám jdou vejce dobře na odbyt (to rád čtu) ale neznamená, že mi je budete ukládat do plata špičkou nahoru, že. Na to bych se teda podíval.

4.1.2016 12:32
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

Dobrý den milí chovatelé, děkuji za pěknou diskusi.
Nikdo nikoho nenapadá a ještě se čtenář zasměje. Tak to má být. Jen tak dál.

4.1.2016 12:47
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Heleďte, Olympioniku, že vy si na toho sportovce jenom hrajete?
Válíte se na kanafasu, popíjíte a chuděry soudružky na mrazech odmakají celou tu práci za vás.
To je mi tedy přístup.

Jináč tedy k věci - kohouti mi tak znásilnili starší stříbrně zbarvenou vlašku, že z toho chuděra už třetí den nesnesla. Tudíž mi to při mém skrovném chovu zásadně ovlivňuje počet sebraných vajec. Když ji nebudu počítat, tak mám od sedmi děvčat 4-5 vajec.
Včera dokonce jen tři, ale jedna se ještě naparovala na hnízdě v pět odpoledne, tak nevím, zda tam něco kloudného vyplodila, zatím jsem to z postele neměl jaksi možnost zkontrolovat. Cháá.
Lítal tu jestřáb, dost drze, přímo nade mnou, což mi na klidu a dobré náladě nepřidalo, no nezbývá než doufat, že tu na hlavě zakrvavenou vlašku opravdu znásilnili kohouti a né ten pták, že...
V tom je lepší mít ty kohouty velké a silné, oni společně dvůr dosti ohlídají.

Teď má pták ale smůlu, děvčata jsou zalezlá a v těch celodenních mrazech vylezou z maštale ven jenom ty nejzvědavější otužilkyně - co kdyby nááhodou venku byla nějaká ta neodolatelná lahoda v podobě vepřové pečínky, že?

Jo, a to, že vám jdou vejce dobře na odbyt (to rád čtu) ale neznamená, že mi je budete ukládat do plata špičkou nahoru, že. Na to bych se teda podíval.

Zdravim kolegu na západ

Já už jsem zaslouženě ve sportovním důchodu po skoro 30 letech profi sportu tak že si ten gauč plnohodnotně užívám nááádhera a soudružky ať makaj za to, jak se tady u mě mají jak na zámku princezny Vlastni pavilon zastřešený v ňem stojící kurníky, velkou zahradu s osvětlením jak v Las Vegas a o stravě raději nemluvím, pač kdybych to spočital tak rentabilita mého chovu je ještě více mrazívá, než ty mrazy, které nyni uhodily

Je to prostě koníček a láska ke zvířatům a rozhodně to neděláme pro výdělek, že?

Jinak vajíčka skladuji standartně špičkou dolu zajisté, jen to bylo takto nachystané na foto.

Tak snad Vámi zmíněna Vlaška bude v pořádku a nebude mít zdravotní následky a poťíže.

Byla by jí škoda.

Jó, dravci ty jsou prevíti, ale zase je na ně krásný pohled v dnešní době již tak málo vyskytované jedince , tak že sem tam musíme počitat s nějakou tou ztrátou.Loňský rok 2015 pro mě byl ztrátový pouze o 2 kuřičky Vlašky rodobarvé 10 týdnú staré.

Když jsem tu měl velkého kohouta Vranohlávky zlatokrké, tak se zahraďě výhýbalo i vše čtyřnohé.Ten na své uzemí nepustil nikoho a když svou neopatrností náhodou vstoupil kocour na zahradu, tombyl rambajs

Jinak tady začalo sněžit

4.1.2016 13:01
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Wyandotka zdrobnělá napsal(a):
Dobrý den milí chovatelé, děkuji za pěknou diskusi.
Nikdo nikoho nenapadá a ještě se čtenář zasměje. Tak to má být. Jen tak dál.

Také zdravím a jsme s poďěkováním

Kohoutek na fotce je krasavec vidět ho mé Soudružky, tak by neodolaly včetně veteránek, které tu mám pomalu v důchodovém slepičím věku na výsluhu, za jejich kvalitně odvedenou práci, když byly ve své největší Top formě

4.1.2016 13:03
Hitch

XXX.XXX.145.107

honzapm napsal(a):

Ale dopřeju a rád smajlík Jen mám o vás trošku obavy, proleženiny jsou moc zákeřná a bolavá věc

4.1.2016 14:55
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jé, Hitchi, tak to jsem netušil, že jsou tu tak hodní a přejícní lidé.
Z proleženin obavy mít nemusíte - zasloužený odpočinek zahajuji večer ve 22 hod. na levoboku, a poté poctivě každých 90 minut měním směr.
Mimochodem, pozdravuje vás sokol, Ondřej.

Tady taky sněží, vysloužilý olympijský Sportofče.
Jsem rád, neb si mohu déle pospat a nemusím hned zrána běžet s vodou k ovcím.
Dají si sníh, ten není vůbec žádnej sladkej, a jsou zticha.
Rodobarvé vlašky se mi moc nelíbí, ty bych dravci dvě poskytl bez problému,
ale na oranžovokrké nechť mi nesahá.
Už se vám blýská na toho stříbrně zbarveného vlašáka?

Wyandotko, ten kohout je vážně štramák. Kurňa.
Občas se na dvoře zastydím, to když mladý kohout (96b) skáče na vopelichanou tříletou zasloužilou soudružku, to mám často voči fsloup, ale co - láska je láska, řeknu si a jdu dál.

4.1.2016 15:13
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Jé, Hitchi, tak to jsem netušil, že jsou tu tak hodní a přejícní lidé.
Z proleženin obavy mít nemusíte - zasloužený odpočinek zahajuji večer ve 22 hod. na levoboku, a poté poctivě každých 90 minut měním směr.
Mimochodem, pozdravuje vás sokol, Ondřej.

Tady taky sněží, vysloužilý olympijský Sportofče.
Jsem rád, neb si mohu déle pospat a nemusím hned zrána běžet s vodou k ovcím.
Dají si sníh, ten není vůbec žádnej sladkej, a jsou zticha.
Rodobarvé vlašky se mi moc nelíbí, ty bych dravci dvě poskytl bez problému,
ale na oranžovokrké nechť mi nesahá.
Už se vám blýská na toho stříbrně zbarveného vlašáka?

Wyandotko, ten kohout je vážně štramák. Kurňa.
Občas se na dvoře zastydím, to když mladý kohout (96b) skáče na vopelichanou tříletou zasloužilou soudružku, to mám často voči fsloup, ale co - láska je láska, řeknu si a jdu dál.

Čest Vaší ušlechtilé práci kolego

Já stále na kavalci a moje Soudružky i bez mé pomoci plnily i v tomto mrazivém počasí na výbornou přikládám foto dnešní produkce

Musím se po krasavci Vlašky stříbrně zbarvené poohlédnout, ale to až někdy na Jaře.
To už budu řešit až na statku po přestěhovaní z Prahy.

Jinak na kraji Prahy stále krásně sněží. nádhera.

A pozòr, pán kolega má take v oblibě toto souvětí v podáni Báry Hrzánové z divadelního představení

Ten můžu, ten není vůbec žádnej sladkej...

Dobrý nápad, jdu si to hned pustit a uvařím si další čaj s medem a slivovicí a vyvalím se na kavalec

No není na tom světě krásně?

4.1.2016 15:16
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Pro kolegu ze západu jsem to schvalně nachystal špicema hore

4.1.2016 15:20
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak chápete to, opět se mi to otočilo ta fotka, ďěs jako ještě že se to neotočilo o 180 stupňú.
Nejen že mi po zahradě běhají v 5 ráno Netopýři ale mé vejce by překonaly zákony gravitace a to už by bylo trochu moc

4.1.2016 15:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

No krásně vám to nese, kolego, krásně.
A to moje babička říkávala - slepice, jak šloupne na sníh, tak nenese.
Já to těm mojim otužilkyním ale zatajil, víte?
Také jsem uvažoval, že je budu nadnášet, po jedné, aby na ten sníh nemušely,
ale je to celkem pracné (z gauče to skoro vůbec nelze) a navíc děfčata příliš nespolupracují.
Často se přistihnu, jak si u toho jen tak pro sebe říkám - kdyby hloupost nadnášela, dámy,
tak vy se tu budete vznášet jako holubáci. Tož tak.

Jo aha, já už zase zapomněl, že na tom statku ještě nejste, to víte, já jedním okem dovnitř a druhým honemrychle ven, co si nenapíšu na lednici, to zapomenu. Ale na gauč zatím trefím.

No jo, Hrdý Budžes vytrval, to je fakt. Asi že to byl partizán, takovej ten menší druh partizána. Doufám, že tento sníh ale nevytrvá a brzo bude sluníčko a ptáčkové a mouchové a vy už budete na tom statku a já vám pak červené vlašky a vy mě pak třeba i nějaké to hnědé netopýří vajíčko. I ten kohout stříbrný by se tu našel,91b, ale fešák, ale zatím ho s dovolením nechám mým děvčatům, ano?

A to vůbec nevadí, že máte ty snímky otočené, hlavní je, že víme, že chyba není na našem přijímači. To víte, já už onehdá na Nový rok myslel, že to čůčo nebylo čůčo, ale nějakej lektvar z čarodějnýho bejlí.
Takhle votočený ty vejce za chvíli dokonce budou i ve správný poloze, kolego.
Jen vytrvat!

(PS: já se teď dívám na tohle:
http://www.csfd.cz/film/23435-bila-pani/komentare/
a tak si říkám, jestli by mi taky nepřičarovala vodovod a Jaro a další potřebnostě :) ).

4.1.2016 16:18
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
No krásně vám to nese, kolego, krásně.
A to moje babička říkávala - slepice, jak šloupne na sníh, tak nenese.
Já to těm mojim otužilkyním ale zatajil, víte?
Také jsem uvažoval, že je budu nadnášet, po jedné, aby na ten sníh nemušely,
ale je to celkem pracné (z gauče to skoro vůbec nelze) a navíc děfčata příliš nespolupracují.
Často se přistihnu, jak si u toho jen tak pro sebe říkám - kdyby hloupost nadnášela, dámy,
tak vy se tu budete vznášet jako holubáci. Tož tak.

Jo aha, já už zase zapomněl, že na tom statku ještě nejste, to víte, já jedním okem dovnitř a druhým honemrychle ven, co si nenapíšu na lednici, to zapomenu. Ale na gauč zatím trefím.

No jo, Hrdý Budžes vytrval, to je fakt. Asi že to byl partizán, takovej ten menší druh partizána. Doufám, že tento sníh ale nevytrvá a brzo bude sluníčko a ptáčkové a mouchové a vy už budete na tom statku a já vám pak červené vlašky a vy mě pak třeba i nějaké to hnědé netopýří vajíčko. I ten kohout stříbrný by se tu našel,91b, ale fešák, ale zatím ho s dovolením nechám mým děvčatům, ano?

A to vůbec nevadí, že máte ty snímky otočené, hlavní je, že víme, že chyba není na našem přijímači. To víte, já už onehdá na Nový rok myslel, že to čůčo nebylo čůčo, ale nějakej lektvar z čarodějnýho bejlí.
Takhle votočený ty vejce za chvíli dokonce budou i ve správný poloze, kolego.
Jen vytrvat!

(PS: já se teď dívám na tohle:
http://www.csfd.cz/film/23435-bila-pani/komentare/
a tak si říkám, jestli by mi taky nepřičarovala vodovod a Jaro a další potřebnostě :) ).

A je tu už i doktor Štrosmajej krása

Jinak za toho fešáka Vlašáka budu velice rád, ale to by jsme pořešili až se ze mě stane pán Velkostatkář

Následně by jsme pak pořešili i ty násadovky, ale to musím sehnat k fransouzským Soudružkám Maranskám dokonalého manžela.Já ho měl přímo k nim, fešný to mládenec, ale byl tak výhonny v sexuálních praktikách, že jsem ho musel prodat, protože ty francouzské soudružky byly tak odrbané a nedal jim chvilku klidu, takovy to byl Casanova no ale v rámci družstva jsem usoudil, že musí Casanova o dúm dál tak že fransouzsky krásně přepeřily a jsou to opět fešandy jak z Moulin Rouge

Koukám kolego, že Vy v téch Vlaškách taky pěkně frčíte .
Jak jsem vypozoroval, tak máte 4 barevné rázy, že?To musí být veselo s Italkama

4.1.2016 16:20
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

A je tu už i doktor Štrosmajej krása

Jinak za toho fešáka Vlašáka budu velice rád, ale to by jsme pořešili až se ze mě stane pán Velkostatkář

Následně by jsme pak pořešili i ty násadovky, ale to musím sehnat k fransouzským Soudružkám Maranskám dokonalého manžela.Já ho měl přímo k nim, fešný to mládenec, ale byl tak výhonny v sexuálních praktikách, že jsem ho musel prodat, protože ty francouzské soudružky byly tak odrbané a nedal jim chvilku klidu, takovy to byl Casanova no ale v rámci družstva jsem usoudil, že musí Casanova o dúm dál tak že fransouzsky krásně přepeřily a jsou to opět fešandy jak z Moulin Rouge

Koukám kolego, že Vy v téch Vlaškách taky pěkně frčíte .
Jak jsem vypozoroval, tak máte 4 barevné rázy, že?To musí být veselo s Italkama

Oprava : Štrosmajer

4.1.2016 20:38
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Přátelé, tak jsem normálňě musel prohrnovat sníh
Od 3 hodin odpoledne padá a padá.Nàdhera.

Tak jsem nasadil teplákovou soupravu z doby mé reprezentační činnosti, která má na zádech vrchního dílu napsáno velkým písmem ČSSR a samozřejmě, že v té době, kdy jsem ji poďědil po jiném kolegovi z reprezentace, tak mi byla asi o 3 čísla vetší, možná i o 4 proto mi pořád ještě perfektně sedí a v tomto pusobivém ohozu vyrazil prohrnovat kolem baráku.Jen upřesním, že tato kolekce teplákové soupravy je z roku 1987, tak že si asi přátelé dokažete představit, jak kvalitní materiál to je .

Soused také prohrnoval, a dostal záchvat smíchu, když mě viděl a se slovy " sním, či bdím došel pro lahev Vodky, nalil dva panáky a se slovy "Davaj suda" jsme ho tam kopli

Jinak soudružky krásně pochrupují v kurníkách a oumladina ve vedleším pavilónu dostala nyni druhou večeři a já už mám dnes splněno a mohu se opět vykulit na kavalec

Chovatelské činnosti Zdar...

4.1.2016 21:35
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak doufám, kolego, že na tom kavalci jste již opět v klasické sestavě
- vy, med, slivovica (a teď nevím, jestli tam s váma byvá i kolega Zázvor?)

Ano, také jsem odhazoval sníh. Bohužel, žádnou takovou kvalitní kombinézku nemám,
takže jsem byl oděn jen do mé klasické horské plné polní, což je ale také nepřehlédnutelné.
Zejména si nemohu vynachválit tu úžasnou rádiovku, ona je tak božsky nad uši!
Díky vydatnému vzoru ani na ní není moc vidět, že ji mám trochu jetější, trochu od šrotu a od sena.

Dovedu si představit i zasloužilejší činnostě, než je házení bílé hmoty z bodu A do bodu B,
například takový levoBok v rámci gaučingu a ležingu, o tom se mi celou házecí šichtu zdálo,
ale dnes mne zahříval fakt, že děvčata mi po včerejších třech nuzných kouscích udělala další Štědrý den - v ubikaci (bohužel, Pavilon opeřených soudružek je momentálně v rekonstrukci) mladých děvčat, kde jsem dosud sbíral po jednom vajíčku denně, byl 4, ano, slovy čtyři, vejce.
Znamená to tedy, že otvory má momentálně odpaněno již 5 děvčat z 22.
Ojojoj, to je radosti. Také se pochválím, neb jsem prorokoval, že dámy začnou kolem Tří králů, tak to jsem se trefil přenáramně.
Pět vajec od šesti dospělkyň a čtyři od mladých panen.

Kolego, v Německu mám objednány další tři barevné rázy.
Samo už žhavím líheň a nemohu se dočkat, až mládež ve vajíčkách připutuje.
Trochu jsem se rozšoupl, mno.

Doufám, že ten červený mlýn pořádně s novým Marans soudruhem roztočíte.
A koukejte se zamysleti nad těmi vránami, jejich prodej vám jistě Juraj jen tak neodpustí.

4.1.2016 22:23
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Tak doufám, kolego, že na tom kavalci jste již opět v klasické sestavě
- vy, med, slivovica (a teď nevím, jestli tam s váma byvá i kolega Zázvor?)

Ano, také jsem odhazoval sníh. Bohužel, žádnou takovou kvalitní kombinézku nemám,
takže jsem byl oděn jen do mé klasické horské plné polní, což je ale také nepřehlédnutelné.
Zejména si nemohu vynachválit tu úžasnou rádiovku, ona je tak božsky nad uši!
Díky vydatnému vzoru ani na ní není moc vidět, že ji mám trochu jetější, trochu od šrotu a od sena.

Dovedu si představit i zasloužilejší činnostě, než je házení bílé hmoty z bodu A do bodu B,
například takový levoBok v rámci gaučingu a ležingu, o tom se mi celou házecí šichtu zdálo,
ale dnes mne zahříval fakt, že děvčata mi po včerejších třech nuzných kouscích udělala další Štědrý den - v ubikaci (bohužel, Pavilon opeřených soudružek je momentálně v rekonstrukci) mladých děvčat, kde jsem dosud sbíral po jednom vajíčku denně, byl 4, ano, slovy čtyři, vejce.
Znamená to tedy, že otvory má momentálně odpaněno již 5 děvčat z 22.
Ojojoj, to je radosti. Také se pochválím, neb jsem prorokoval, že dámy začnou kolem Tří králů, tak to jsem se trefil přenáramně.
Pět vajec od šesti dospělkyň a čtyři od mladých panen.

Kolego, v Německu mám objednány další tři barevné rázy.
Samo už žhavím líheň a nemohu se dočkat, až mládež ve vajíčkách připutuje.
Trochu jsem se rozšoupl, mno.

Doufám, že ten červený mlýn pořádně s novým Marans soudruhem roztočíte.
A koukejte se zamysleti nad těmi vránami, jejich prodej vám jistě Juraj jen tak neodpustí.

Kolego, pohyb na čerstvém vzduchu je pro organismus velmi prospešný

Tak že dorostenky se již u Vás snáží tak to je parádička, dávám palec

To ty mé dorostenky Vlašky začnou až někdy na Jaře si myslím.Nechci je uspěchat, tak ať v klidu dospéjou a pak to budou továrny na Vejce jako jejich matky

Leghorní dorostenky, tak to je jiná.Ty by měly začít trousit nějaké to vajíčko na přelomu Ledna/Února.Uvidím, jaké to budou pilné a snaživé dorostenky, ale s přechodem do seniorské kategorie není kam spěchat žé?

Seniorske a veteránské soudružky nesou, tak že to je v pořádku

Již jsem se hluboce zamyslel nad Vránama .Jsou objednány u kolegy v zemi Tulipánů .Vrány se pak rovnou z Holandska přeskladní na již zmiňovaný statek
No a pochlubte se, jaké barevné rázý z NDR jste si objednal do Vašeho obydlí na západě

5.1.2016 04:58
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Přátelé, ranní ptáče dál doskáče

Já opět nasadil svou hodobóžovou teplákovku a doplnil outfit beranicí ze SSSR a odházel jsem zbytek napadaného sněhu

Soudružky již poskakují ve své části Pavilónu slepic, ale dnes se jim na zahradu do sněhu moc nechce.

Jen dvě odvažné Leghorní údernice prošlapují kolegyním cestičky do Úterní roboty

Já si jdu uvařit čaj, zatím pouze s medem na slivovici je přece jen brzy

5.1.2016 11:02
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak sláva už nesou i Plymutky bílé

5.1.2016 19:29
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

V Praze padá a padá je to krásný, ale kdo to má pořád odhazovat

Jinak Soudružky dnes 15 kousků, tak že spokojenost

5.1.2016 21:08
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Olympioniku - tak jsem nemohla ani spát jak jsem počítala: v profilu uvádíte že jste roč.nar.1974 a váš dres je z roku 1987? To vám bylo 14, hmmmm. Tak já jsem roč.nar.1957 a v roce 1987 jsem jela MS na divoké vodě ve Francii - no bylo mi... víc než vám. A do dnes: na gauči neležím a starám se o svých 27 slepiček - včetně vybíhání na kopec - a když nutno - denně 2x denně pěšo 2,5 km tam a zpět - takže 10km.No jo - ale já jse si - jen tak - zaběhla Ultramaratonský Evropský pohár v roce 2002 a získala 2.místo... ve 46 letech - Takže...

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.1.2016 21:16

Tady někdo nechápe nadsázku.A to chlubení je taky dost nepochopitelné.

5.1.2016 21:22
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tady někdo nechápe nadsázku.A to chlubení je taky dost nepochopitelné.

Zdravím,
ano, nebyl pochopen smysl mého přispěvku.

Jinak jak je v Olomóci

5.1.2016 21:36

V Holomócu je zima, ale konečně trošku bílá.Taky se vesměs válím, ale to proto, že jsem od nového roku marod.

5.1.2016 21:49
Olympionik2008

XXX.XXX.34.227

V Holomócu je zima, ale konečně trošku bílá.Taky se vesměs válím, ale to proto, že jsem od nového roku marod.

No však je to nádhera, všade bílo prostě super

Aj to je nepříjemné to marozeni. Nějaký bacil Vás bacil?

Radeji budeme psát že relaxujeme, aby paní sportovkyně měla klidné spaní

A jak se daří Vaši chovatekske činnosti?

5.1.2016 21:58
honzapm

XXX.XXX.182.25

Vážení, takže já momentálně umírám na rýmičku, odpoledne už jsem myslel, že to bude má poslední hodinka. To asi bude tím, že silně pokulhávám za pitným režimem našeho udatného sportofce. Asi začnu taky chlastat - a budu fit.
Takže péče o děvčata je omezena na minimum - nastrouhám jedenáct mrkví (jedenáctka je pěkný číslo, že jo?), namíchám jim to se slunečnicí a kukušrotem, podělím mezi mladé a ještě mladší, doma v lednici tajně uzmu nějaké to maso či vysloužilou makrelu, kterou jim s oduševnělým pocitem vítězství naškubám na minipidikousíčky a snažím se jim házet aport jak jen nejférověji můžu - haby se dostalo i na tu malou vzádu.
Děvčata to celkem baví, ale kocour na mě ze skříně hází vážně nenávistný pohledy, je pod jeho úroveň s nima o to maso bojovat, ale dal by si, to zase jo.
Takže, když se jako nedívám, se uráčí, ze skříně seskočí mezi sprostý lid a pytlačí. Lenoch.

U mě dneska čtyři kousky od dospělých dam, ty panny jsem fčéra nějako moc přechválil, tak se na mne dneska komplet vybodly. A to jsem jim, dobrák, na smrtelném kapesníku i nějaký ten sníh odházel, aby haž přinde obleva, měly trávu k disposici jako první.

Dneska jsem našel na půdě genitální tričko s nápisem Sem sám, rád dám,
tak jsem se ho jal nosit, mysliva při tom na spartakiádní sedmavosumdesátku.
Budu taky stylovej. Čau.

6.1.2016 04:30
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Vážení, takže já momentálně umírám na rýmičku, odpoledne už jsem myslel, že to bude má poslední hodinka. To asi bude tím, že silně pokulhávám za pitným režimem našeho udatného sportofce. Asi začnu taky chlastat - a budu fit.
Takže péče o děvčata je omezena na minimum - nastrouhám jedenáct mrkví (jedenáctka je pěkný číslo, že jo?), namíchám jim to se slunečnicí a kukušrotem, podělím mezi mladé a ještě mladší, doma v lednici tajně uzmu nějaké to maso či vysloužilou makrelu, kterou jim s oduševnělým pocitem vítězství naškubám na minipidikousíčky a snažím se jim házet aport jak jen nejférověji můžu - haby se dostalo i na tu malou vzádu.
Děvčata to celkem baví, ale kocour na mě ze skříně hází vážně nenávistný pohledy, je pod jeho úroveň s nima o to maso bojovat, ale dal by si, to zase jo.
Takže, když se jako nedívám, se uráčí, ze skříně seskočí mezi sprostý lid a pytlačí. Lenoch.

U mě dneska čtyři kousky od dospělých dam, ty panny jsem fčéra nějako moc přechválil, tak se na mne dneska komplet vybodly. A to jsem jim, dobrák, na smrtelném kapesníku i nějaký ten sníh odházel, aby haž přinde obleva, měly trávu k disposici jako první.

Dneska jsem našel na půdě genitální tričko s nápisem Sem sám, rád dám,
tak jsem se ho jal nosit, mysliva při tom na spartakiádní sedmavosumdesátku.
Budu taky stylovej. Čau.

Dobré ránko,
ranní ptáče, dál doskáče

Kolego, já už myslel, že jste zapadl ve sněhové závěji a vykukovala jen ta Vaše luxusně elegantně vypadajici rádiovka a ona to rýmička.Tak to je skandál.To je minimálně na 3 týdny a chudínky Soudružky jsou záhy odstaveny na druhou kolej.Skandál kolego, óbrovsky skandál.

Co se týče pitného režimu tak ten je u mě opravdu pravidelný a já když něco dělám tak samozřejme na vrcholové úrovni a když to doladím svoji krásnou socialistickou kombinézkou, tak to má grády tak být Vámi, zamyslím se nad sebou a sem tam to "Davaj suda" a je po rýmičce

Ano, ano krmeni Soudružek masem je velká zábava, to se to mé Netopýří hejno rychle promění v hejno Piraní a nestačim se divit co s nima dokáže udělat boj o kus masa, kdy sotva 1.3 kg vážící Leghorní soudružka svádí boj s Maranskou, která je 2-3 x větší proste Gladiátoři ale jak se nasyti, vše je zase v pořádku a vesele pochrupují vedle sebe na kmeni stromu.
Abych upřesnil, soudružky maji na zahradě gymnastický koutek sestaven s ruzných větví a kmenú dřeva a museji vyskočit, vyleťět a potom pochodovat po klaďině do odpočinkové zóny
U mě se dělá vše na vrcholové úrovní tak že Soudružky nesměji býti vynechány , a jsou stále udržovány v té nejlepši sportovni fazóně

Jsem zvědavý na dnešni produkci, pač včera jen postávaly a pochrupovaly a myslím, že i gymnastické činnosti vynechaly potvory.
Nějak se jim do toho sněhu nechtělo a to jsem jim, jak kolega také zmínil, odházel asi 12x20 metrú zahrady a sem tam se nějaká Madam prošla vypopelit pod túje.

No uvidim, jak pilné to budou dnes Údernice

To Vámi zmíněné tričko schvaluji.Člověk přece musí vypadat stále reprezentativně

Všem přeji dobré ránko a já valim obstarat oumladinu.To zase bude rambajs.
Někdy si připadám jak holubář, když tam k nim vstoupím.Tu mi na rameni sedi mladej stříbrnej Vlašák beru korýtko ze země a hop na ruce 2 dorostenky no je to fakt sranda.Někdy vypadám jak ta pani z parku s holubama s filmu Sám doma

6.1.2016 05:24
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

bgstettn napsal(a):
Olympioniku - tak jsem nemohla ani spát jak jsem počítala: v profilu uvádíte že jste roč.nar.1974 a váš dres je z roku 1987? To vám bylo 14, hmmmm. Tak já jsem roč.nar.1957 a v roce 1987 jsem jela MS na divoké vodě ve Francii - no bylo mi... víc než vám. A do dnes: na gauči neležím a starám se o svých 27 slepiček - včetně vybíhání na kopec - a když nutno - denně 2x denně pěšo 2,5 km tam a zpět - takže 10km.No jo - ale já jse si - jen tak - zaběhla Ultramaratonský Evropský pohár v roce 2002 a získala 2.místo... ve 46 letech - Takže...

Veliká gratulace k Vašim vynikajícím sportovním výkonúm

6.1.2016 08:33
mamkamaria

XXX.XXX.55.2

To tak dopadne, keď sa pridá žena do mužskej diskusie

6.1.2016 08:40
olympionik

XXX.XXX.34.227

mamkamaria napsal(a):
To tak dopadne, keď sa pridá žena do mužskej diskusie

S otevřenou náručí vítáme i ženské pohlaví samozřejme

6.1.2016 09:13
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

olympionik napsal(a):
S otevřenou náručí vítáme i ženské pohlaví samozřejme

A propo já jsem diplomovaný specialista přímo na ženské složky , tak že mile rád uvítám názory ženského pohlaví

6.1.2016 09:19
Hitch

XXX.XXX.16.246

Chlapci chlapci...

6.1.2016 09:22

Dobré ránko,
ranní ptáče, dál doskáče

Kolego, já už myslel, že jste zapadl ve sněhové závěji a vykukovala jen ta Vaše luxusně elegantně vypadajici rádiovka a ona to rýmička.Tak to je skandál.To je minimálně na 3 týdny a chudínky Soudružky jsou záhy odstaveny na druhou kolej.Skandál kolego, óbrovsky skandál.

Co se týče pitného režimu tak ten je u mě opravdu pravidelný a já když něco dělám tak samozřejme na vrcholové úrovni a když to doladím svoji krásnou socialistickou kombinézkou, tak to má grády tak být Vámi, zamyslím se nad sebou a sem tam to "Davaj suda" a je po rýmičce

Ano, ano krmeni Soudružek masem je velká zábava, to se to mé Netopýří hejno rychle promění v hejno Piraní a nestačim se divit co s nima dokáže udělat boj o kus masa, kdy sotva 1.3 kg vážící Leghorní soudružka svádí boj s Maranskou, která je 2-3 x větší proste Gladiátoři ale jak se nasyti, vše je zase v pořádku a vesele pochrupují vedle sebe na kmeni stromu.
Abych upřesnil, soudružky maji na zahradě gymnastický koutek sestaven s ruzných větví a kmenú dřeva a museji vyskočit, vyleťět a potom pochodovat po klaďině do odpočinkové zóny
U mě se dělá vše na vrcholové úrovní tak že Soudružky nesměji býti vynechány , a jsou stále udržovány v té nejlepši sportovni fazóně

Jsem zvědavý na dnešni produkci, pač včera jen postávaly a pochrupovaly a myslím, že i gymnastické činnosti vynechaly potvory.
Nějak se jim do toho sněhu nechtělo a to jsem jim, jak kolega také zmínil, odházel asi 12x20 metrú zahrady a sem tam se nějaká Madam prošla vypopelit pod túje.

No uvidim, jak pilné to budou dnes Údernice

To Vámi zmíněné tričko schvaluji.Člověk přece musí vypadat stále reprezentativně

Všem přeji dobré ránko a já valim obstarat oumladinu.To zase bude rambajs.
Někdy si připadám jak holubář, když tam k nim vstoupím.Tu mi na rameni sedi mladej stříbrnej Vlašák beru korýtko ze země a hop na ruce 2 dorostenky no je to fakt sranda.Někdy vypadám jak ta pani z parku s holubama s filmu Sám doma

Zravím kolego, šoupni sem nějaké fotečky jejich zábavno-sportovního areálu.

6.1.2016 09:38
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Zdravím,

jasan nafotím, ale až ten sníh roztaje.

Nyní soudružky ani na zahradu a do sportovního koutku nechodí flákají se a jsou zalezlé pod střechou v pavilonu slepic

Nafotím právě, jak budou v plném tréninku přímo na kladině sedět a tak dále

6.1.2016 09:57
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ha, tak jsem se rozhodl vás tady nachytat při nepravostěch a ! přivstal jsem si.

Tak já nevím, pane reprezentante, vy mě tu píšete o netopejrech a pak uvádíte, že soudružky toho dnes ve frontě na kukaň asi moc nepředvedou, páč včéra jen postávaly. To jsou mi nějací nedisciplinovaní netopejrci, já čekal nějakej speciální poddruh netopejrka, který - zavěšen - chrápe na frajplace na okraji Prahy pod svitem lampy bledé, a vy zatím tolerujete stojáky.
Tak takhle se morálka v družstvu udržet nedá. To budu muset zapřáhnout sáně a vyrazit na dopingovou kontrolu!

Tady to sype zdatně a pořád, jako za dávných časů, kdy Jarmil Kratochvíl a Helen Fibinger ovály i skály lámali. Ti soudruzi rosničkáři asi někde udělali chybu, neb na Západě už mělo být t.č. Jaro.

Heleďte, já jdu hodit nejnutnější flákotu po psu a bez prodlení se vracím na levobok.

Jo a ty rázy z NDR - heleďte, to bude krása střídat nádheru, až se to vykulí.
Ale do tý doby to je děsně tajný, jasný?

6.1.2016 10:03
honzapm

XXX.XXX.182.25

No, voni v zoo v Praze nevěděj, co s tím starým komančovským Pavilónem Velkých Savců,
to víte, tuny železobetonu jen tak někam eko-meko-bio po Praze neschovaj.
Po Nerudofském zbourat-nezbourat došli k závěru, že teda jako nezbourat, Amazonii udělat.
Jenže povodeň v červnu 2013 jim utla magistrátní kohoutek, takže teď je to zavřený a je ticho po pěšině.

Věčná škoda z toho PVS neudělat novej PVS, že? Pavilon Velkých Savců
by nahradil Pavilon Vlaščích Soudružek - a byli bychom všichni tuze moc spokojeni.
Soudružky by si jistě mohly ty prdelky roztrhat, aby dostály svým závazkům a plnily plán!
Já myslím, že bychom to měli navrhnout do další pětiletky.

6.1.2016 10:04
honzapm

XXX.XXX.182.25

Musím někde vybordelit foťák, netuším, pod kterou hromadou bordelu se momentálně nachází. Ale jen co mi to vyjde, tak děvčata naženu na sníh a nafotím. Von ten sníh má tu výhodu, že je všechno takový jako pěkný, čistý, nový, vypravý v Perwollu. A voní.

6.1.2016 21:06
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdravím ve spolek přátelé,

tak si představte, že já dnes musel jít normálně pracovat jako jako přímo do zaměstnání no proste skandál ale přežil jsem to a zase se tam dlouho neukážu

Jinak jsem dneska sebral 11 vajec, tak že soudružky jako dnes normálně stávkovaly ale to bylo jistě tím, že jim chyběla moje přitomnost a nemohl jsem se dnes krasavicím plnohodnotně věnovati

Jdu nakrmit oumladinu, následně skočim do vany a pak flopem do postele .Jsem vyčerpán z toho pracovního nasazení no jo jo.Měsíc jsem tam nebyl, tak člověk rychle odvykne

No musím důkladně promyslet, kdy zase pújdu pracovati, páč mě to nějak nesvédčí Vám jako povím.

Ráno se zajisté poďělím o nové zážitky.

Ranni ptáče, dál doskáče.

7.1.2016 05:02
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Dobré ránko přátelé,

já jsem si dnes normálně přispal no to bude jistě ťím, jak mě včéra vyčerpaly ty pracovní aktivity no skandál.

Rychle valím za oumladinou ty mi budou ale nadávat, kde se flákám to bude Rabmajs dvojnásobný

7.1.2016 05:18
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Ha, tak jsem se rozhodl vás tady nachytat při nepravostěch a ! přivstal jsem si.

Tak já nevím, pane reprezentante, vy mě tu píšete o netopejrech a pak uvádíte, že soudružky toho dnes ve frontě na kukaň asi moc nepředvedou, páč včéra jen postávaly. To jsou mi nějací nedisciplinovaní netopejrci, já čekal nějakej speciální poddruh netopejrka, který - zavěšen - chrápe na frajplace na okraji Prahy pod svitem lampy bledé, a vy zatím tolerujete stojáky.
Tak takhle se morálka v družstvu udržet nedá. To budu muset zapřáhnout sáně a vyrazit na dopingovou kontrolu!

Tady to sype zdatně a pořád, jako za dávných časů, kdy Jarmil Kratochvíl a Helen Fibinger ovály i skály lámali. Ti soudruzi rosničkáři asi někde udělali chybu, neb na Západě už mělo být t.č. Jaro.

Heleďte, já jdu hodit nejnutnější flákotu po psu a bez prodlení se vracím na levobok.

Jo a ty rázy z NDR - heleďte, to bude krása střídat nádheru, až se to vykulí.
Ale do tý doby to je děsně tajný, jasný?

Ha prej přivstal

To já už jsem v tu dobu plně ordinoval

No v úterý byly soudružky opravdu jako vázy jen stály a ješte k tomu blbě čuměly

Včérejšek nemohu hodnotit, páč jsem byl donucen jítí pracovat a Soudružky byly mou nepřítomností osamoceny a jistě velice truchlily

Již se chystáme na zmíněnou dopingovou kontrolu, tak lup lup zapřáhnout sáně a vyrazit

Jinak s Jarmilou jsem zažil několik atletických treninkú v Nymburce a v Čáslavi uf to byla dřina Vám povím.Normálně jsem se i po těch letech nýni ještě orosil

Teda kolego, ja se celý chvěju jak se nemohu dočkat, až nám prásknete ty Vaše nové barevné rázy z NDR

TO JE TEDA TAJEM...

Jdu si udelat čaj s medem a slivovicí a následně pujdu Soudružkám proházet néjakou tu část zahrady aby jsme po včerejším lenošení zahájili malý kruhový trénink v rámci fyzické přípravy

7.1.2016 08:11
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
Chlapci chlapci...

Copak kolego, jste nějak rozrušen naši konverzací?

7.1.2016 11:30
honzapm

XXX.XXX.182.25

Také jsem si dnes trochu více zdřímnul, přeci jen - poctivé práce jsme v předchozích pětiletkách odvedli dost a dost, a tak na to dnes můžeme hezky v posteli vzpomínat.
Na levoboku.
Tedy ale kolego, to mi nedělejte, do zaměstnání se dostavovat!
Máte rozum? Vezměte si příklad ze mě.
Včera jste tu citelně chyběl, doufám, že máte opět na měsíc vystaráno, jinak zdější
literární prostředí zažije notné a nenahraditelné ztráty.
Doufám, že jste na cestu do toho fuj zaměstnání shodil tu vzácnou kombinézu
a nechal ji doma - to víte, vzácné věci musíme šetřit.

Pozdravujte netopýrky a vůbec celý Pavilon.

Tajem to je a bude. To budete koukat.

Jarmile zdar. Není jedno orosené jako jedno orosení.

7.1.2016 18:48
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

7.1.2016 19:46
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Pánové,
nedá mi to, ale po pročtení vaší diskuze na pokračování, mohu pouze SMEKNOUT. Po dlouhé době skvělý příspěvek. Fakt dobrý. Dlouho mě tak nic nepobavilo. Jen tak dále Andrea.

7.1.2016 21:11
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Slečno nebo mladá paní velice si Vážíme Vašeho příspěvku a budeme rádi, když se zapojíte do naší diskuze ohledně chovatelské činosti.

7.1.2016 21:36
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Přátele, zdravím Vás,

Nebudete tomu veřit i já jsem sám sebe dnes překvapil, ale i dnes jsem se vyhecoval a byl jsem opět v práci a byl k dispozici pacientúm, kteří potřebovali mojí odpornou pomoc v ordinaci.

Co se týče Soudružek, tak jim za dnešní den uděluji Čestné uznáni za vynikajíci produkci

V tomto počasí předvedly nadstandartní výkon a vyprodukovaly 17 kousků dnes nááádhera

Zítra to vypadá nadějne a teploty mají pomalu ale jistě stoupat nad 0

Tak že Soudružky hned za ranniho kuropěni dostanou čelenky na hlavy a začínáme v 5.00 ranní rozcvičkou v podání kruhového tréninku

Ten spočívá v tom, že já si do misky dám drcené kostí a pochoduji po zahradě a oni mě vesele následují a pochodují za mnoú a vždycky sem tam pohodím drcené kostí a soudružky to mají jako trénink rychlých startú a je jasné že vždycky je to boj, ale jedna vyhraje, ale je to vždy o prsa čínské závodnice před kohoutím krasavcem Emilem Leghorňákem

Kolega ze západu nemusí míti obavy o mojí kombinézku.Tu si oblékám jen příležitostné na výjímečné události

Dnes jsem oblékl bílý plášť a kalhoty no prééj mi to obvzlášte slušelo mi řekla jedna paní

Jaký den jste dnes měli Vy kolegové a vlastně už i kolegyně

7.1.2016 23:12
honzapm

XXX.XXX.182.25

Och, ách, éch, to tedy opět jednou mušela krása střídat nádheru v zemi České.

Bílý pláštík je decentní, nefouká přes něj na záda a ke drůbeži se hodí, si myslím.
Vždyť pohleďme na ty zástupy kolegů, věkem 70+, na četných pomístních výstavách. Tam se to bílými pláštíky jenom hemží.
A jak čiperně hoši debatují na téma kreseb, rýsování, laloků a běháků!
Hotoví olympijští profíci. Kolego, doufám, že jste daný bílý pláštík na nějaké té výstavě v Horní Dolní neznárodnil, jako obvykle? A pokud ano, je to alespoň přibližně vaše velikost?

Kolego, ve kterém že to oddíle jste trénovali to drcení kostí?
A pácháte jej levačkou či pravačkou? Nebo střídavě dle luny?
To mě také musíte naučit. To jsem si tuhle na gauči hrál na mamuta a teď se soudružkami dumáme, jak jej zužitkovat do posledního mordu. Tedy morku, že.

Nejen vašeho krasavce Emila brzy představím mému Erikovi, Vlašákovi stříbrně zbarvenému.
Dnes jsem měl takový všelidový den - řekl jsem si, že budu projednou přátelský a milý, tak jsem si, takhle navečer, přidřepl k Erikovi na hřad (nezaměnovati hřad a hrad, děkuji), pravda - bidélko se poněkud zachvělo a proneslo, a pustili jsme se spolu do vášnivé debaty.
Vyprávěl jsem mu o jednom vysloužilém reprezentatovi, který u Prahy obšťastňuje udatné a výkonné slečny netopýrky.
Erik projevil silnou touhu poznat niterněji tento výkonný oddíl.
A že pokud jsou mladé netopýří slečny alespoň z poloviny také tak milé, hebké, svěží, žádoucí a veselé, jako ty moje, tak by je prý s nepopsatelnou radostí obskočil. Doslova.
Kohout jeden starej!

Sice jsem se poněkud zarděl, ale po zralé úvaze na levoboku myslím, soudruzi, že v rámci zachování zdravé proEvropské populace bychom měli přiložit pero k dílu a kynout pernatému životu kupředu. Milujte se a množte se.

8.1.2016 04:32
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Heslo dne

Ranní ptáče dál doskáčé, a že já jsem tedy Ptáák... přímo Ohnivááák

8.1.2016 05:19
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Och, ách, éch, to tedy opět jednou mušela krása střídat nádheru v zemi České.

Bílý pláštík je decentní, nefouká přes něj na záda a ke drůbeži se hodí, si myslím.
Vždyť pohleďme na ty zástupy kolegů, věkem 70+, na četných pomístních výstavách. Tam se to bílými pláštíky jenom hemží.
A jak čiperně hoši debatují na téma kreseb, rýsování, laloků a běháků!
Hotoví olympijští profíci. Kolego, doufám, že jste daný bílý pláštík na nějaké té výstavě v Horní Dolní neznárodnil, jako obvykle? A pokud ano, je to alespoň přibližně vaše velikost?

Kolego, ve kterém že to oddíle jste trénovali to drcení kostí?
A pácháte jej levačkou či pravačkou? Nebo střídavě dle luny?
To mě také musíte naučit. To jsem si tuhle na gauči hrál na mamuta a teď se soudružkami dumáme, jak jej zužitkovat do posledního mordu. Tedy morku, že.

Nejen vašeho krasavce Emila brzy představím mému Erikovi, Vlašákovi stříbrně zbarvenému.
Dnes jsem měl takový všelidový den - řekl jsem si, že budu projednou přátelský a milý, tak jsem si, takhle navečer, přidřepl k Erikovi na hřad (nezaměnovati hřad a hrad, děkuji), pravda - bidélko se poněkud zachvělo a proneslo, a pustili jsme se spolu do vášnivé debaty.
Vyprávěl jsem mu o jednom vysloužilém reprezentatovi, který u Prahy obšťastňuje udatné a výkonné slečny netopýrky.
Erik projevil silnou touhu poznat niterněji tento výkonný oddíl.
A že pokud jsou mladé netopýří slečny alespoň z poloviny také tak milé, hebké, svěží, žádoucí a veselé, jako ty moje, tak by je prý s nepopsatelnou radostí obskočil. Doslova.
Kohout jeden starej!

Sice jsem se poněkud zarděl, ale po zralé úvaze na levoboku myslím, soudruzi, že v rámci zachování zdravé proEvropské populace bychom měli přiložit pero k dílu a kynout pernatému životu kupředu. Milujte se a množte se.

Zdravím kolegu na západ země České

Kolego, vídíte daj jste mi nový podnět k tomu, že se brzy v bílém plášti představím i u mého netopýřího hejna ještě jsem tak nikdy neučinil, tak doufám, že nenastane panika

Bílý plášt nasazuji na své vysportované tělo pouze v čase vykonávání mé medicínské praxe jinak z té bílé barvý nemám zásadně žádnou potěchu ale příšte si ho přibalím na výstavu do Lysé nad Labem, abych mezi ty udatné Trilobotí mládence lépe zapadl a púsobil jako naprostý Profesionál

Kolego neblázněte znárodnit bilý plášť Trilobitím mládencúm by jak si Já myslím znamenalo pro některé smrtelnou ztrátu majetku, následně velká zdravotní nevolnost a to bych Já musel dáti Trilobitovi první, možná i poslední pomoc dejtéé pokój

Moje banda Netopýřích soudružek nese název "Olympioničky " jak jinak také že?

Co se týče drcení kostí, poďědil jsem majetek v podobě socialisticky podomácku dělaného drtiče kostí po mém dědečkovi
Vložím kost do drtiče, uchopím pákový systém pravou rukou a prostě drtím a drtím.

Soudružky již tento zvuk drtiče velmi dobře znají.Celé mé Olympijské hejno se chvěje vzrušením, obličeje jim začnou červenat jak se nemohou dočkat této delikatesy

Emil bude jistě nadšen za nového kamaráda Erika.

Je tu nyni sám na to nadržené Netopýří hejno Olympioniček že je v odpoledních hodinách už velmi unaven ze sexuálních praktik a mile rád uvítá parťáka

On tu má do party svého syna Evžena, jen že to je ještě takový 17 měsíční puberták, který teprve začíná objevovat slasti sexuální.

Veliká zábava Evžena sledovati když ho to chytne a vozí se po jedné olympijské soudružce na zádech a ta s ním podotýkám uťíká na zádech po zahradě to mám vždycky záchvat smíchu

Vúbec to Evženkovi ještě nejde ale časem chytne tu správnou techniku, veřím mu a fandím

Erik se múže těšit na hejno stříbrně zbarvených Vlašek panny to jsou a může pak s tímto harémem dorostenek obývat nové obydlí na statku

Tak a jdu krmit oumladinu a Netopýří hejno Olympiojiček.

Vidím je z okna na zahradě chvějící se nedočkavostí startu ranniho kruhového tréninku

Praha hlasí idealní teplotu + 3 stupně

Tak že...jde se makat přátelé

Přeji krásné ráno

8.1.2016 05:23
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdravím kolegu na západ země České

Kolego, vídíte daj jste mi nový podnět k tomu, že se brzy v bílém plášti představím i u mého netopýřího hejna ještě jsem tak nikdy neučinil, tak doufám, že nenastane panika

Bílý plášt nasazuji na své vysportované tělo pouze v čase vykonávání mé medicínské praxe jinak z té bílé barvý nemám zásadně žádnou potěchu ale příšte si ho přibalím na výstavu do Lysé nad Labem, abych mezi ty udatné Trilobotí mládence lépe zapadl a púsobil jako naprostý Profesionál

Kolego neblázněte znárodnit bilý plášť Trilobitím mládencúm by jak si Já myslím znamenalo pro některé smrtelnou ztrátu majetku, následně velká zdravotní nevolnost a to bych Já musel dáti Trilobitovi první, možná i poslední pomoc dejtéé pokój

Moje banda Netopýřích soudružek nese název "Olympioničky " jak jinak také že?

Co se týče drcení kostí, poďědil jsem majetek v podobě socialisticky podomácku dělaného drtiče kostí po mém dědečkovi
Vložím kost do drtiče, uchopím pákový systém pravou rukou a prostě drtím a drtím.

Soudružky již tento zvuk drtiče velmi dobře znají.Celé mé Olympijské hejno se chvěje vzrušením, obličeje jim začnou červenat jak se nemohou dočkat této delikatesy

Emil bude jistě nadšen za nového kamaráda Erika.

Je tu nyni sám na to nadržené Netopýří hejno Olympioniček že je v odpoledních hodinách už velmi unaven ze sexuálních praktik a mile rád uvítá parťáka

On tu má do party svého syna Evžena, jen že to je ještě takový 17 měsíční puberták, který teprve začíná objevovat slasti sexuální.

Veliká zábava Evžena sledovati když ho to chytne a vozí se po jedné olympijské soudružce na zádech a ta s ním podotýkám uťíká na zádech po zahradě to mám vždycky záchvat smíchu

Vúbec to Evženkovi ještě nejde ale časem chytne tu správnou techniku, veřím mu a fandím

Erik se múže těšit na hejno stříbrně zbarvených Vlašek panny to jsou a může pak s tímto harémem dorostenek obývat nové obydlí na statku

Tak a jdu krmit oumladinu a Netopýří hejno Olympiojiček.

Vidím je z okna na zahradě chvějící se nedočkavostí startu ranniho kruhového tréninku

Praha hlasí idealní teplotu + 3 stupně

Tak že...jde se makat přátelé

Přeji krásné ráno

Omyl Evženek je stár 17 týdnů

8.1.2016 06:17
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Pražské Las Vegas a Soudružky Olympioničky dnes ráno v 6.00

8.1.2016 06:25
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

A ještě dvě fotky ranniho Pavilónu.

Opětovně se mi ty fotky otočily, tak že se předem omluvuju

Už mě to jako ser...

8.1.2016 06:58
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ještě přikládám foto Dorostencú a Dorostenek

8.1.2016 10:23
honzapm

XXX.XXX.182.25

Dobré jitro, soudruzi a soudružky, přátelé, děvčata a chlapci.

Sešli jsme se v tuto ranní hodinu zde, na tomto krásném místě, abychom opět přišpěli
tomuto slovutnému fóru nějakým tím nepostradatelným a přínosným frkem.

Tož, Sportofče, valím oko, jak je ta vaše sestavka čilá už v tak přísné noční hodiny!
A - heleďte, a to jen tak mezi námi - někteří ti vaši netopýrci vypadají némlich skoro jako slepice. Poslyšte, neprovádíte vy tam nějaké genetické alotrie? Kryté bílým pláštíkem? To bychom se na vás u nás v ústavu museli více zapoměřit a zaobhlédnout!
Kázeň a pořádek musí být.

V Lysé se příští týden sejdeme, kolego. Poznáme se jednoduše - bílý pláštík na krásném a úměrně rostlém těle. Takových nás tam mnoho nebude.

Evženek je tedy ještě hošík malý, nešikovný, koukám. Však on z toho vyroste, má být po kom, že :).
PS: obávám se, že můj Erik má s vašimi děvčaty zcela jiné úmysly, než je společné bydlení, brzké vstávání a stereotypní teplo domova. :)
Aneb jak se říká tady na horách - vošustit a vopustit.

Krásný slunný den přeji a odcházím na rozcvičku.

8.1.2016 10:47
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):

Sešli jsme se v tuto ranní hodinu zde, na tomto krásném místě, abychom opět přišpěli

Tož, Sportofče, valím oko, jak je ta vaše sestavka čilá už v tak přísné noční hodiny!
A - heleďte, a to jen tak mezi námi - někteří ti vaši netopýrci vypadají némlich skoro jako slepice. Poslyšte, neprovádíte vy tam nějaké genetické alotrie? Kryté bílým pláštíkem? To bychom se na vás u nás v ústavu museli více zapoměřit a zaobhlédnout!

V Lysé se příští týden sejdeme, kolego. Poznáme se jednoduše - bílý pláštík na krásném a úměrně rostlém těle. Takových nás tam mnoho nebude.

Evženek je tedy ještě hošík malý, nešikovný, koukám. Však on z toho vyroste, má být po kom, že :).
PS: obávám se, že můj Erik má s vašimi děvčaty zcela jiné úmysly, než je společné bydlení, brzké vstávání a stereotypní teplo domova. :)

Kolego,
zdravím Vás

Tak to je parádička a který den se tam chystáte, aby jsme se neminuli

To by byla veliká škoda a považoval bych to za ÓBROVSKÝ SKANDÁL

8.1.2016 14:25
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak kdypak bude kolega ze západu v Lysé nad Labem?

8.1.2016 17:14
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Přátelé, tak dnes soudružky opět nezahálely a vyprodukovaly 15 vajec.

Dnes foto nemohu vložit, páč už bylo vše vyexpedováno zákazníkúm

Nevložením fota dnešní produkcé některým z Vás udělám jistě radost , někteří budou truchlit

8.1.2016 17:23
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):

No jisté

Olympioničky jsou po mě ranni vstáváni jim vúbec nevadí, ba naopak

Genetické alotrie tu neprovádím pouze kohout Emil Leghorňák vošustil nevím kdy a kde jednu Soudružku Plymutku bilou a mám tu jednu slepičku po tomto spojení dvou čistokrevných plemen.Jiná genetika se tu u mě neprovozuje

Co se týka Erika, tak toho si pak pohlídám panáčka Já mu dám vošustit a vopustit, že mu bude statek malej

8.1.2016 18:22
honzapm

XXX.XXX.182.25

Che che che, kolego, Erika vám (dobrovolně) nedám ani náhodou.
Erik je můj! Maximálně jeho děti.

V Lysé budu samozřejmě v pátek, jednak mám šrajtofli už ták těžkou,
že vyloženě volá - nakupuj, nakupuj, nakupuj, mno a druhák - a to hlavně,
v pátek je to vod jedenácti a jinak od osmi. A to já ještě spinkám, přece.
Budu mít červenou spartakiádní čelenku po mamince z 1965 - mladší žačky,
k tomu onen bílý pláštík a samozřejmě mé oblíbené tričko Sem sám, rád dám.

Eriček vás moc pozdravuje. Tak si tak říkám, jestli to nebude raději Žeryček :).

8.1.2016 18:35
honzapm

XXX.XXX.182.25

Erik s družinou, už to taje, tak jsme všichni také tak nějak poroztáli, pookřáli.

8.1.2016 19:59
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Che che che, kolego, Erika vám (dobrovolně) nedám ani náhodou.
Erik je můj! Maximálně jeho děti.

V Lysé budu samozřejmě v pátek, jednak mám šrajtofli už ták těžkou,
že vyloženě volá - nakupuj, nakupuj, nakupuj, mno a druhák - a to hlavně,
v pátek je to vod jedenácti a jinak od osmi. A to já ještě spinkám, přece.
Budu mít červenou spartakiádní čelenku po mamince z 1965 - mladší žačky,
k tomu onen bílý pláštík a samozřejmě mé oblíbené tričko Sem sám, rád dám.

Eriček vás moc pozdravuje. Tak si tak říkám, jestli to nebude raději Žeryček :).

Krasavéééc hip hip

Tak paráda, dáme sraz v pátek v Lysé

Děkujeme za pozdravení i mé Olympioničky mladé, stále panny pozdravují svého budoucího milence

8.1.2016 20:11
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

A propo "Hitch" přiletí do Lysé ?

9.1.2016 05:04
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ranni ptáče dál doskáče

Vstávat a cvičit pánové a dámy hop hop hop

Fuj tajbl, venku je zase - 4

V domněnce, že je tam teplo jako včéra jsem nasadil lehkou obuv model Crocs a vydal se po dlážděné terase na zahradu za Soudružkama do Pavilónu

No a záhy jsem zjistil, že volba obuvy nebyla ta správná při třetím až čtvrtém kroku na dlážďěné terase se mi nožka smekla, pak i druhá a já skončil, jak se lidově říká " xichtem mnou osobě vytvořenou hromadou sněhu "

Rozbil jsem si hubu hned ve 4.45

Uklidním Vás, nic se mi nestalo, vyvázl jsem pouze s odřeninou ruky v domněce, když se zachytím stromu, že se zachráním

Soudružky již dostaly snídani a poskakuji vesele na zahradě pod svitem obecních lamp a uživají si Las Vegas z plna hrdla.

Dostaly od sousedky hromadu kostí z krútích krků, tak že právě dokončují obíračku fešný to mládenec kohout Emil nasycen bílkovinou vyleťěl na stříšku zahradní studny a z plna hrdla kokrhá a budí pražský lid.

Ewženek se taky s kokrháním snaží, ale jelikož nyní právě mutuje tak jeho kokrhání spíše připomíná zvuk padajícího nářadi ze schodú ale to vypilujeme časem

A by toho nebylo málo hned po ránu tak v Pavilónu Oumladiny jsem taky zažil šok rozrušen pádem do závěje sněhu jsem si stoupl mezi dorostenky a dorostene a hleďíci jak jim po ránu chutná mi najednou na hlavě přistál ze zálohy jeden puberťák Vlašák stříbrňák který spal kdesy na trámech

Vám povím, sem se lek, až mi...

Dnes se ráno opravdu vydařilo tak i Vám přeji tak veselé a hravé vstávaní, jako jsem mě Já

9.1.2016 06:08
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kurníky vyčištěny trusné stoly vysypány a nyní se již Soudružky snaží o produkci vajec

9.1.2016 13:01
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tak to musela zase jednou krása střídat nádheru, kolego.
Moc se mi ty kohoutí testosteronové projevy právě líbí - vyletí na dřevo, valník, studnu
a okolí dají hlasitě najevo, co si o tom všem myslí. Tak to má beat.

Šmarjá, vy jste nejen sportovec, chovatel, budoucí statkář, doktor, čipera, ale i komik!
V těch kroksíkách to musela býti opravdu poetická eskapáda, slast pro oko.
Určitě jediné nezůstalo suché.
Věčná škoda, že si tyto výstupy šetříte na kruté noční hodiny a jen v soukromí.
Publikum z řad nadšených chovatelů i chovatelek by jistě bylo početné a bujaré.

Vaše ctěná hlávka, ozdobená náhlým náletem (či pádem) pana Stříbrňáka,
též musela být zaznamenáníhodná.
Máte kliku, že se vám kohout-ek dostal na hlávku omylem.
Můj František míří na moji hlavu naprosto cíleně, zezadu. Mizera, ehm, tedy čipera, jeden.

Čistotě zdar a plňme plán nad 100%.

9.1.2016 14:57
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Tak to musela zase jednou krása střídat nádheru, kolego.
Moc se mi ty kohoutí testosteronové projevy právě líbí - vyletí na dřevo, valník, studnu
a okolí dají hlasitě najevo, co si o tom všem myslí. Tak to má beat.

Šmarjá, vy jste nejen sportovec, chovatel, budoucí statkář, doktor, čipera, ale i komik!
V těch kroksíkách to musela býti opravdu poetická eskapáda, slast pro oko.
Určitě jediné nezůstalo suché.
Věčná škoda, že si tyto výstupy šetříte na kruté noční hodiny a jen v soukromí.
Publikum z řad nadšených chovatelů i chovatelek by jistě bylo početné a bujaré.

Vaše ctěná hlávka, ozdobená náhlým náletem (či pádem) pana Stříbrňáka,
též musela být zaznamenáníhodná.
Máte kliku, že se vám kohout-ek dostal na hlávku omylem.
Můj František míří na moji hlavu naprosto cíleně, zezadu. Mizera, ehm, tedy čipera, jeden.

Čistotě zdar a plňme plán nad 100%.

No jisté

Sám sobě jsem se smál, jak jsem šikovný a říklal si, že jsem vlastně uděal dobrou věc, naházet ten sníh na toto místo, nebýt té hromady, tak jsem skončil hubou přímo na ledu

Zapomněl jsem napsat, že jsem v ruce nesl velkou misku s těma krůtíma krkama a o to vice jsem tu hromadu sněhu přivítal a v misce zústalo vše

Jinak mám výbornou zprávu ze země Tulipánů dnes se plní líheň násadovkama Vranohlávky zlatokrké juchúúú hip hip hurá

Už se na Vrány těším

No Erika jsem již měl tu čest vidět, ale o Františkovi nepadlo ještě ani slovo

Copak je to za krasavce

Idu nasekat Soudružkám a Oumladině trochu zeleného.

Soudružky Olympioničky jsou tak populární u pražského lidu, že jim jedna paní, která dělalá Vedócí v jednom supémarketu nosí lupení z kedluben, ledové salaty a vše zelené co jim zam zbyde

prostě nádhera

Jdu na to

9.1.2016 19:49
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdravím,

Hodnocení dnešního dne :

Leghornky 8 počet kusú 12 slepic

Maransky 2 se dnes jako flákaly počet kusů 8 slepic

Vlašky 3 počet kusú 3 slepice

Plymutky 1 počet kusú 2 slepice

Mix&Gril 2 kříženky Šumavanka+ Maranska - počet kusů 2 slepice

Sečteno podtrženo 16 vajec na 27 slepic

Kolego ze západu, co ty Vaše Panny orleánské dělají Vám radost?

9.1.2016 22:31
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ale to je škoda, pane kolego, že jste tu mísu s krůtími krky udržel.
Že vy jste se inspiroval ve Slavnostech sněženek?
Taková představa, jak u vás vzduchem létají nejenom kohouti, ale i krky,
mne celkem vyrajcovala k nevšední fantasii a bohapusté švandě. :)

Kdybyste se býval byl zajímal o plodné diskuse na íFauně více,
jistě by vám neuniklo, že můj František zde má vlastní téma.
Až takový soudruh on prosím je!
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3024636/vazeni-porotci-prosim-o-hodnoceni-tohoto-kohouta#a3025991

Děvčata mi radost dělají, ne že ne. Panny své blány skutečně nešetří.
Jejich vaječný podíl na výsledku je skutečně markantní.
Včera osm vajec, dnes sedm, krása střídá nádheru.

Kolego, vy máte jen tři vlaščí vytrvalkyně? Ale no takové skrovné číslo...
To musíme napraviti. Kolik, že máte těch stříbrných nedorostlých netopýrků?

Tulipánům zdar!

10.1.2016 04:07
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdravím a přeji krásné ránko

Ne, nezdá se Vam to je 04.06 ano ano

Neni to tim, že bych někde flamoval, ale tím že jsem byl v 00.13 povolán k jendé prvorodičce a být ji nápomocen v průběhu porodu

Vše proběhlo v naprostém pořadku a chlapec se má čile k s větu

Jó tak Františka jsem již zaregistroval onehdá zaujal mě hlavně ten módni doplněk na hlavě

No tak hlavně že Panny Vám dělají radost to mě také sem tam ta Panna udělá radost, ale v dnešní dobé je to už pomalu velmi vzácný druh

Soudružky Vlaščí - nebo-li Odrostenky tu mám jen 3 ano ano je to málo, ale doufám že se můj chov velmi rozroste příchodem na mé nové obydlí " STATEK"

Dorostenky Stříbrňačky, tech tu poskakuje 7 kousků a jsou 14 týdnú stáré a 4 bratři jejich no a pak ta jedna kříženečka holka "Buldozerka" matka: Plymutka bílá otec:Krasavec Emil Leghorňák

No myslím si že na Statku se veseke a hravě vejde 80-120 Soudružek, tak že s rozšířením chovu nebude žádny problém

Již je tam pro Krasavice nachystaná " Maštal" se samostatným vstupem na zahradu a ovocného sadu o velikosti :

Šířka 6,5 m
Délka 11.5 m
Výška 4,2 m

Tak že budeme nakupovat, plemenit a množit

Hezké ráno.

10.1.2016 04:42
Olympionik2008

XXX.XXX.48.79

Tady je malá vzpomínka na Vranohlávky

Již se na ně móc těším

Předem upozornuji, že před vĺožením fotek jsem je kontroloval, a jsou v naprostém pořádku, tak že múžeme očekávat že múj chytrý telefon opět udělá své

Raději to už nebudu komentovat

10.1.2016 08:30
mamkamaria

XXX.XXX.55.2

Dobré ráno, pravidelne sledujem Váš seriál zo života chovateľa. Som ale presvedčená, že nielen ja, aj ostatní by sme vedeli oceniť Váš humor a vtip aj bez tých smailíkov. Menej je niekedy viac.
Teším sa na ďalšie pokračovanie.

10.1.2016 08:43
Olympionik2008

XXX.XXX.48.79

mamkamaria napsal(a):
Dobré ráno, pravidelne sledujem Váš seriál zo života chovateľa. Som ale presvedčená, že nielen ja, aj ostatní by sme vedeli oceniť Váš humor a vtip aj bez tých smailíkov. Menej je niekedy viac.
Teším sa na ďalšie pokračovanie.

Zdravím,

ano přiznávám se a jsem vinnen, ty Smajlíky už přeháním.

Slibuji, že již se budu snažit krotit, ale Drahá kolegyně, starého psa jen tak rychle zvýkúm neodnaučíš.

Neberte to zle, že Vám jako hned Tykám, ale použil jsem urývek z českého přísloví

Jinak samozřejně Vám přeji krásné nedělni ráno.

10.1.2016 10:35

Mě to bude chybět, celkem jsem si zvykl.

10.1.2016 11:12
Olympionik2008

XXX.XXX.48.79

Mě to bude chybět, celkem jsem si zvykl.

No tak nyní nevím co dělat

10.1.2016 11:42
honzapm

XXX.XXX.182.25

Krásné ráno, přátelé.

Kolego, no co byste dělal? Zůstaňte svůj!
To je životní úděl slabšího pohlaví - přetvářet muže dle svého.
Ale my se nenecháme, že?

Aby bylo jasno.

Hledím, jaký jste, kolego, multitalent.
Nejen, že si v internetových diskusích výtečně vystačíte sám se sebou a skvěle si poklábosíte,
ale by jste ještě pohotový odborník v oblasti porodnictví, k tomu chováte netopýrky,
budete statkář, naši malou zemičku jste v minulém století vydateně reprezentoval v dnes
již neexistujících disciplínách a jistě jsem na mnohý talent ještě zapomněl.
Tomu říkám brouk Pytlík.

Já dnes těm mým mladým pannám, možná (to víte, lenora) vyrobím takový paneláček na snášení, přece jen se nějako rozjely a momentální kapacita je pro ně nedostatečná.
To budou koukat.

10.1.2016 11:43
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ty vrány jsou tuze krásné, ten postoj, ách, éch, óch.
Té krčiska, té nožiška...

10.1.2016 12:36
Olympionik2008

XXX.XXX.48.79

honzapm napsal(a):
Krásné ráno, přátelé.

Kolego, no co byste dělal? Zůstaňte svůj!
To je životní úděl slabšího pohlaví - přetvářet muže dle svého.
Ale my se nenecháme, že?

Aby bylo jasno.

Hledím, jaký jste, kolego, multitalent.
Nejen, že si v internetových diskusích výtečně vystačíte sám se sebou a skvěle si poklábosíte,
ale by jste ještě pohotový odborník v oblasti porodnictví, k tomu chováte netopýrky,
budete statkář, naši malou zemičku jste v minulém století vydateně reprezentoval v dnes
již neexistujících disciplínách a jistě jsem na mnohý talent ještě zapomněl.
Tomu říkám brouk Pytlík.

Já dnes těm mým mladým pannám, možná (to víte, lenora) vyrobím takový paneláček na snášení, přece jen se nějako rozjely a momentální kapacita je pro ně nedostatečná.
To budou koukat.

No jistě, že se nedáme

Hehe Já jsem vlastně ideální osoba , právě si plácám po rameni

Tak kolego šup šup kladivnko do ruky a jedeme, ať mají Dorostenky kam vejce házeti

Jà makám na zahredě ve výběhu Soudružek, vzal sem velkou motyku a jal se orati ve vrchni části, aby si Olympioničky mohly hrábnout do země.

Maji tam takový políčko tak nějak 5x7 m tak tam na něm cedím krev a pot

Velmi složité, páč Soudružky mi chtějí strášně pomáhat a brání mi v kvalitním okopu a orbě
Práci zdar.

10.1.2016 13:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

Kolego, to se máte, u nás je umrzlá vrstva sněhu, takže zahradní práce jsou odloženy na neurčito. Soudruhům meteorologům nějako pro náš zapomenutý kousek vlasti ta předpověď nevychází. Děvčata ale mají pod pavlačí suchý kousek na popelení, takže si stěžovat nemohou, však tam také pořádají pravidelné závody v tom, která bude v té Austrálii dříve a trochu to u nás připomíná tankodrom. Bratránek tomu při sekání trávy říká tankodrom.
Zejména některé, když se pak v maštali oklepou, připomínají křečka, neboť takové zásoby písku a zeminy, které si s sebou nosí, by jistě nezahanbily ani výkonnou pískovnu.

Motyce zdar a těším se na nějaké vaše netopýří fotky, netřeba jimi šetřiti.

10.1.2016 17:50
Olympionik2008

XXX.XXX.48.79

Zdar, nazdar Sokolíci a Sokolnice

Tak jako já v domněni, že Soudružky budou nadšeny z mého okopu a až do rozsvícení Las Vegas zústanou pilně hrabati.

Las Vegas nyni začíná v 17.00, ale oni se dnes odebraly ke spánku již v 15.37 nebo tak nějak, no prostě Škandál

No ale zase z druhé strany si to za dnešek zaslouží.Vyprodukovaly 18 vajec no nááádhera.

Jinak s tím prostorem na očistu v podobě popelení to máme stejný kolego.U mě si Soudružky velice oblíbily prostor pod tůjema v jedné časti zahrady a já se divim, že ty Tůje ještě přežívají, pač takové rygoly, co tam Soudružky vykotlaly, za to by se nemusel stydět kdejaký Jezevec
Díry jak po granátu, že i kořeny od Tůjí koukají

Jó Vranohkávky, na ty mám jen kladné vzpomínky.Údernice to byly, snášely jak praštěné krásná bílá vajíčka a jako kohout Eda to byl Štramák.Ten si tak hájil své krasavice a uzemí, že i kocouři obcházeli zahradu obloukem, ale jinak byl Eda velkej Mazel.Nechal se normálně hladit a chytit a nosit v náručí.

A víte co, jdu si udělat čaj s medem s slivovicó, za 12 minut mi končí pohotovost víkendová a to už jako nikam nejedu i kdyby nevím co...

"DAVAJ SUDA"

10.1.2016 18:43
Olympionik2008

XXX.XXX.48.79

Omyl Evženek je stár 17 týdnů

Ewženek se druží s Veteránkama

Je to Filišpííín.

10.1.2016 18:57
Olympionik2008

XXX.XXX.44.240

Ewženek se druží s Veteránkama

Je to Filišpííín.

Zase se to pootočilo, jak jinak

10.1.2016 19:55
honzapm

XXX.XXX.182.25

No tedy kolego, ona ta jedna veteránka dokáže levitovat ve vzduchu, že?
Nebo se na tu opřenou tyč tak nějak nacucla a drží tam jak židovská víra.

S vámi je ale legrace, kolego.
No, moje údernice také byly zvyklé chodit na šlofíka dříve, ale já si je naučil,
že když to vydrží až do večera, nepapat, tak uvidí nejen zlaté prasátko,
ale i nějaký ten obvzláště vypečený rohlík či kousek flákoty.
A ony tedy jako drží. Stačí, aby mě první večer uslyšela, a už krákorají,
že i Marta Kubišová by na ně byla krátká.

Dneska válčily s kocourem o kuřecí kůže, kocour koukal dost naštvaně a vyčítavě.
Tak jsem ho dal spát do stodoly, aby jim to přes noc všechno nesežral sám.

10.1.2016 20:02
honzapm

XXX.XXX.182.25

Mám tu taky jednu veteránku, je to děsná mrcha, oranžovokrká.
Terorizuje všechny ostatní slepice, osouložit se nechá jedině od Františka,
ostatní fešné hochy prohání, všechno sežere jako první a je to úhlavní nepřítelkyně
obou mých kocourů. Občas ji musím mít na samotce, s čímž nesouhlasí a dává
mi to najevo tak, že se mnou nemluví - dřív mi vlezla klidně do náruče.
Kdyby nebyla tak geneticky cenná, tak už jsem jí to dávno spočítal.
Takhle si jí ale musím hledět a na rukou ji nosit.
Zrovna dopeřuje, tak doufám, že se brzo předvede výkony v kukani.

10.1.2016 20:16
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Mám tu taky jednu veteránku, je to děsná mrcha, oranžovokrká.
Terorizuje všechny ostatní slepice, osouložit se nechá jedině od Františka,
ostatní fešné hochy prohání, všechno sežere jako první a je to úhlavní nepřítelkyně
obou mých kocourů. Občas ji musím mít na samotce, s čímž nesouhlasí a dává
mi to najevo tak, že se mnou nemluví - dřív mi vlezla klidně do náruče.
Kdyby nebyla tak geneticky cenná, tak už jsem jí to dávno spočítal.
Takhle si jí ale musím hledět a na rukou ji nosit.
Zrovna dopeřuje, tak doufám, že se brzo předvede výkony v kukani.

Krasavice oj oj

Však já to mám to samé s Veteránkama, vynikající nosnice a líhnu od nich novou generaci

K veteránkám jsem právě pořídil Emila, on je Casanova a Veteránky předají svým dcerám genetiku vynikajících nosnic

Nyni maji 3 tí snáškový cyklus a vejce opravdu velká od 74 g v prúméru.

To se bude na Statku plemenit a množit na Jaře juchú

No ale zdaleka nejstarši je tu francouzska Agáta, má 6 let a stále snáší cca 3 vejce za týden.Je to údernice

A nejlepší Soudružku Leghorní tak to je opravdu Šampiónka nese od července 2014 doposud, neuveřitelné.Jediná jako ješte nepřepeřila.

11.1.2016 05:12
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Krásné dobré ránko,

Praha hlasí + 2 stupně, ale ne na dlouho se múž radovat.

Právé jsem koukal na předpověď počasi a od pátku má začit opět mrznout,

Předpovidaji 0 až - 5 přes den a v noci až - 10
to je mazéc jako.

No jsem zvědavý, zda jim ta předlověď vyjde

Soudružky již baští snídani a dostaly i zákusek v podobě 5 ti ovařených hlav z Makrely

Tak že se opět trénuji rychlé starty a kdo z koho, tak že ranni rozvička je výborně načasována

Oumladina již take vesele poskakuje v pavilónu, tak že naprostá spokojenost.

No vypadá to dnes na déšt, tak že budou všade vodopády a bazény vody z tajícího sněhu

Čvachty, čvachty

Bré ránko všem a zdravím pracující lid

11.1.2016 10:58
bubko

XXX.XXX.185.182

Chlapci potrebujem pomoc - niečo robím zle a neviem čo od 14 kusov mam od leta len 2-4 vajcia , dostávajú ráno zmesku s trochou slnecnice asi 1l odmerky vecer psenicu tiež jednu odmerku, obas varené zemiaky, obcas namočený chlieb zbytky zeleninymaso a posekane kosti, susene cervy, cely den sú vonku, co robim zle?

11.1.2016 11:04
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bubko napsal(a):
Chlapci potrebujem pomoc - niečo robím zle a neviem čo od 14 kusov mam od leta len 2-4 vajcia , dostávajú ráno zmesku s trochou slnecnice asi 1l odmerky vecer psenicu tiež jednu odmerku, obas varené zemiaky, obcas namočený chlieb zbytky zeleninymaso a posekane kosti, susene cervy, cely den sú vonku, co robim zle?

Zdravím,

o jaké slepičky jde?mají červené hřebeny?Nebo jsou bledé!

11.1.2016 12:05
bubko

XXX.XXX.185.182

Mam wyandotky, vranohlavky, liliputky a hybridky cervené a šedé, a hrebene majú cervené..

11.1.2016 17:41
bubko

XXX.XXX.185.182

Dnes iba jedno

11.1.2016 17:46
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bubko napsal(a):
Dnes iba jedno

To je nějaké opravdu divné

no tak v první řadě bych překontroloval kurník, zda li tam nejsou přemnožení čmelící, to taky velmi působí na snášku slepic.

Mohu se zeptat, jakou směs slepice dostávají?

11.1.2016 17:53
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

To je nějaké opravdu divné

no tak v první řadě bych překontroloval kurník, zda li tam nejsou přemnožení čmelící, to taky velmi působí na snášku slepic.

Mohu se zeptat, jakou směs slepice dostávají?

Dále bych určitě zvýšil podíl bílkovin ve stravě.

Brambory jako ok, ale je to pouze objemová strava,

No a za další bych zkusil slepice odčrvit,.

11.1.2016 18:05
bubko

XXX.XXX.185.182

Uz som kupila helmigal len v tom blate sa mi ich nechce chytat. Co este im mam dat ako bielkoviny? Kurin mame novy a pokazde vysypavam ekosipom. Ako zistim ci su tam cmelici?

11.1.2016 18:06
bubko

XXX.XXX.185.182

Zmes kupujem hotovvu.

11.1.2016 18:13
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Tak to je opravdu zvláštní.

jak staré slepičky jsou?

No opravdu bych zkusil v první řadě odčervit a překontolovat kurník - čmelíky.

11.1.2016 18:23
Hitch

XXX.XXX.16.246

Tak to je opravdu zvláštní.

jak staré slepičky jsou?

No opravdu bych zkusil v první řadě odčervit a překontolovat kurník - čmelíky.

To je i pro tebe rébus co?
Ale taky se přimlouvám za čmelíky, sama musíte vědět jaké to je když vám někdo pije krev

11.1.2016 18:26
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Hitch napsal(a):
To je i pro tebe rébus co?
Ale taky se přimlouvám za čmelíky, sama musíte vědět jaké to je když vám někdo pije krev

Nazdar Sokolíku, jak je v Polsku?

no taky bych to viděl na Čmelíky.

11.1.2016 18:26
Hitch

XXX.XXX.16.246

bubko napsal(a):
Uz som kupila helmigal len v tom blate sa mi ich nechce chytat. Co este im mam dat ako bielkoviny? Kurin mame novy a pokazde vysypavam ekosipom. Ako zistim ci su tam cmelici?

Dejte do kurníku večer po tmě ruku a až váš začne něco šimrat tak jí vytáhněte. Čmelíci kolikrát na slepice padají ze škvír stropu, nemusí být nutně na hřadech nebo v podestýlce ve které máte ekosip.

11.1.2016 18:28
Hitch

XXX.XXX.16.246

Nazdar Sokolíku, jak je v Polsku?

no taky bych to viděl na Čmelíky.

No nic moc, sněhu málo, takže co cestáři nepoužijí na cesty, na jaře strčí do klobás ;-).

11.1.2016 18:37
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Hitch napsal(a):
Dejte do kurníku večer po tmě ruku a až váš začne něco šimrat tak jí vytáhněte. Čmelíci kolikrát na slepice padají ze škvír stropu, nemusí být nutně na hřadech nebo v podestýlce ve které máte ekosip.

Přesně tak, jak napsal kolega.

Já vždy preventivně každych 14 dní kurníky vysířím a mám i v kurníkách rozvěšeny malé zvazečky listů z ořešáků a listy dávám i do snáškových hnízd.

11.1.2016 18:49
Hitch

XXX.XXX.16.246

No samotného by mě to zajímalo, tak pak Bubko dejte vědět zda vám tam ty malé svině řádí nebo máte fakt slípky ve stávce
Ale jestli píšete že ten stav je už od léta...tak v případě čmelíků by jste za tu dobu už našla nějakou mrtvou (vysátou) slepičku.

11.1.2016 18:57
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Tak, tak a ještě bych fakt zkusil to odčervení

Jak staré jsou vaše slípky, ?

11.1.2016 19:17
kopcuvka

XXX.XXX.101.191

bubko napsal(a):
Dnes iba jedno

Dobrý večer. Tak přemýšlím, kdyby to byla invaze čmelíků nebo začervení, slepice by od léta nebyly v pohodě a neměli by červené hřebeny.Zkuste pohledat po dvoře možná mršky někde zanášejí. I tak odčervením nic nezkazíte pokud ho uděláte dvakrát do roka. Jenom nezapomeňte po čtrnacti dnech zopakovat.

11.1.2016 19:39
bubko

XXX.XXX.185.182

Skusim ten helmigal. Len to davkovanie... rovno do zobaka. Nic moc. Hehala som uz aj po zahrade ci neneeu inde nic som nenasla hybridky uz maju tri roky ostatne su tohorocne. Vranohllavky som kupila od petra z bratislavy a uz jemu znasali..

11.1.2016 19:50
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bubko napsal(a):
Skusim ten helmigal. Len to davkovanie... rovno do zobaka. Nic moc. Hehala som uz aj po zahrade ci neneeu inde nic som nenasla hybridky uz maju tri roky ostatne su tohorocne. Vranohllavky som kupila od petra z bratislavy a uz jemu znasali..

VYZKOUŠEJTE

jinak holky hybridky jsou ve 3 letech již za zenitem, ale je divné, že nenesou ty Vranohlávky.Já jsem je měl a nebyl žádný problém.

A ty ostatní máte jaké plemena.

11.1.2016 19:52
bubko

XXX.XXX.185.182

Wyandotky a potom bantamku a holanske zdobnele.

11.1.2016 20:11
Olympionik2008

XXX.XXX.55.99

Tak u těch zdrobnelejch je možné pokud předtím nesly dobře že mají splněno a čekejte snasku zase az na Jaře oni toho celkem moc nesnesou ty mrňavky.

11.1.2016 20:17
Hitch

XXX.XXX.16.246

Tak u těch zdrobnelejch je možné pokud předtím nesly dobře že mají splněno a čekejte snasku zase az na Jaře oni toho celkem moc nesnesou ty mrňavky.

Copak to je za řečičky kamaráde?! Zdrobnělky nesou perfektně, celkem srovnatelně s dospělákama. Jen poměr vaječné hmoty je kapku menší ;-) Takže neprovokuj! :-D.

11.1.2016 20:31
zdebari

XXX.XXX.96.17

Pokud máte bantamku takovou přebornici jako jsem měl já, Hedviku, tak od ní nečekejte vůbec nic.Snesla asi 5 vajec a začala kvokat...asi pochopila proc jsem si ji pořídil.Nasadil jsem ji, odchovala 4 kuřata hybridek, pak zacala nest znova, opět 5 vajec a opět zasedla.Nasadil jsem ji, tentokrát její vejce, vysedela a odchovala 2 kohoutky.Nakonec vsak žádný happy end, jednoho krásného říjnového večera, než jsem přijel v osm z práce je tačila sebrat kuna, celou rodinku - Hedviku, Lumíra i jejich oba syny.

11.1.2016 20:41
bubko

XXX.XXX.185.182

Aj ked neratam lilusky aberiem ze hybridky mwju tri roky tak od siestich kusov 1 vajce je malo...

11.1.2016 20:41
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

zdebari napsal(a):
Pokud máte bantamku takovou přebornici jako jsem měl já, Hedviku, tak od ní nečekejte vůbec nic.Snesla asi 5 vajec a začala kvokat...asi pochopila proc jsem si ji pořídil.Nasadil jsem ji, odchovala 4 kuřata hybridek, pak zacala nest znova, opět 5 vajec a opět zasedla.Nasadil jsem ji, tentokrát její vejce, vysedela a odchovala 2 kohoutky.Nakonec vsak žádný happy end, jednoho krásného říjnového večera, než jsem přijel v osm z práce je tačila sebrat kuna, celou rodinku - Hedviku, Lumíra i jejich oba syny.

Ja ty zdrobnělé nechovám, ale moje kamarádka ano říká přesně co je napsane v předchozim příspěvku.Kvočny vynikajici, nesou nenesou a tak dale..

11.1.2016 20:46
bubko

XXX.XXX.185.182

Kvocky su to naozaj super! A su uzasne. Ale znaska tych velkych ma trapi.

11.1.2016 20:59
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Táááák - nyní se připojím i na to riziko že mě zase někdo zdrbe. Já mám úplně ten samý problém. Od léta nenesou. Že prý ty vedra, pak zase zima, přepeřování, atd.atd. Mám také 5 ve 3. snáškovém cyklu, ale ty půjdou tak jak tak do polívky, nejpozději za měsíc. Ale mladé - líhnuté 04 - 2015: 3 ŽO,3 Bressy,1 maranska a 5 araukán - denně 1-5 vajec. A to hlavně ty zelený - a ty prý blbě nesou. Krmím tak jako vloni - kdy jsem během zimy měla denně 10 vajec od 11 slepic - granulát pro nosnice, kukuřice a pšenice šrotované, namočený chleba a odřezky od řezníka nebo rybí moučka, plastín a grit. Denně čerstvá voda. Výběh na velkou zahradu. Přisvěcuji ráno od 4:30 a večer od 16:30. Čmelíky definitivně nemám - máme úplně nový kurník který denně čistím. A odčervila jsem. Tak fakt nevím.

11.1.2016 21:16
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kolegyně, tak nevim jak Vám poradit.Vim že Vás možná nyni naštvu, ale já mám za dva dny od 27 soudružek 31 Vajec.

Možná by stálo za to, se zamyslet nad tim, jaky chovný materiál máte doma.

Jà mám vše čistokrevné, co si líhnu a plemením doma sám.Leghornky, Vlašky a tak dále.

Vždycky líhnu od těch nejlepších nosnic, které si tu držím práve kvúli jejich genetice vyborných vlastností.

Nevím, zda li máte své dorostenky vylíhlé ze svého chovu, nebo máte násadovky zakoupené, nebo rovnou zakoupené mladé kuřicky.

Člověk, když kupuje jak vejce, nebo kuřičky od druhého, nikdy nemá zaručenoo, že to je kvalitni materiál.

11.1.2016 21:20
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
Copak to je za řečičky kamaráde?! Zdrobnělky nesou perfektně, celkem srovnatelně s dospělákama. Jen poměr vaječné hmoty je kapku menší ;-) Takže neprovokuj! :-D.

Ale nerozčiluj se,

Už nejsi žádný křupavý salátek mladý mohlo by to s tenou seknout

11.1.2016 22:42
Hitch

XXX.XXX.16.246

Ale nerozčiluj se,

Už nejsi žádný křupavý salátek mladý mohlo by to s tenou seknout

no to s tebou musím souhlasit, mládí asi není co bývalo, tak to kompenzuji svým chovem. Ale Zdrobněliny v podobě Velsumek jsou velké parády na snášku. A kdo je má, tak mi dá za pravdu. ;-) takže žádné že nenesou! Fakt nevím jestli je to testosteronem mým nebo obou kohoutů, ale holky se ted snaží i u nás v Jeseníkách.12 Araukan cca 7 vajec denně a 10 Velsum 6 vajec denně. To jsou lehké počty i pro Pepíky z Prahe

12.1.2016 04:29
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
no to s tebou musím souhlasit, mládí asi není co bývalo, tak to kompenzuji svým chovem. Ale Zdrobněliny v podobě Velsumek jsou velké parády na snášku. A kdo je má, tak mi dá za pravdu. ;-) takže žádné že nenesou! Fakt nevím jestli je to testosteronem mým nebo obou kohoutů, ale holky se ted snaží i u nás v Jeseníkách.12 Araukan cca 7 vajec denně a 10 Velsum 6 vajec denně. To jsou lehké počty i pro Pepíky z Prahe

Nazdaaaar.Nontak Velsumky jsou jiná kategorie.Ty jsou z těch prťavek nejlepši, Ano, ano .

Ale jako Bantamka, ta toho fakt jako moc nenanese a ty Holanďanky taky nebudou velké přebornice zrovna ,
ale pani udáva že má ješte Vranohlávky a Wyandotky, tak to je záhada.

Když jsem měl Vranohlávky, tak ty toho sežraly opravdu hodné, tak být paní, zrovna u Vrán bych přehodnotil skladbu stravy.

Helé Hitchi, psal si že máš jen vejce zelené, zélené a jen zélené a najednou se u tebe objevily i Velsumky!

To je záhada jako

12.1.2016 04:34
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

zdebari napsal(a):

Zdravim, koukám, že to máte taky pěkně pojmenované

Hedvika, Lumír...super

12.1.2016 04:36
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Včéra soudružky daly 13 vajec, no nic moc jako, ale zase tak špatný to neni.

NO UVIDIME DNES!

V Praze od včerejška pekně prši, tak že Soudružky si vegetí v Pavilónu a pohyb po zahradách je velmi omezen.

12.1.2016 07:03
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):

Helé Hitchi

Jak víš, zé můj soused se jmenuje Džouséf?

Jó kolego, ten slepice nechová, ten chová doma pouze svou přivousatělou ženu Marii

Ta má stejný problém s testosteronem jako ty a ti tvoji Kohouti

Já ji říkám " Brutální Nikita"

12.1.2016 08:27
Hitch

XXX.XXX.16.246

Nazdaaaar.Nontak Velsumky jsou jiná kategorie.Ty jsou z těch prťavek nejlepši, Ano, ano .

Ale jako Bantamka, ta toho fakt jako moc nenanese a ty Holanďanky taky nebudou velké přebornice zrovna ,
ale pani udáva že má ješte Vranohlávky a Wyandotky, tak to je záhada.

Když jsem měl Vranohlávky, tak ty toho sežraly opravdu hodné, tak být paní, zrovna u Vrán bych přehodnotil skladbu stravy.

Helé Hitchi, psal si že máš jen vejce zelené, zélené a jen zélené a najednou se u tebe objevily i Velsumky!

To je záhada jako

No kdyby ses mi podíval do profilu, tak to pro tebe zas taková záhada nebude

12.1.2016 08:36
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
No kdyby ses mi podíval do profilu, tak to pro tebe zas taková záhada nebude

No dobrá dobrá tedy

12.1.2016 09:27
bubko

XXX.XXX.240.42

Nechcem byť škodoradostná, ale sa mi ulavilo, keď viem, že taký istý problém má aj niekto iný.. Skúsim ešte to odčervenie, len v tom blate sa mi ich nechce chytať ak má niekto radu ako im podať odčervovacie tabletky...

12.1.2016 09:44
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Tak to mě těší že jsem vám udělala radost. Na to odčervení mi dal VET nějaký lék v tekuté formě - nevím co to bylo protože mi dal potřebnou dávku v injekci - to jsem jim dala do pitné vody. Je to kamarád tak jsem mu věřila že mi dal to správné.
Co se týče špatné snášky už přemýšlím jestli jsem nezvolila špatná plemena. Když chce člověk slepice jen na vejce tak jsou asi nejlepší hybridky a každý druhý rok je obnovovat. Od toho jsem ale chtěla odejít proto jsem si koupila násadová vejce od chovatelů a toto hejno co mám sama nalíhla a vypiplala od samého začátku. Ale ještě jim dáme šanci, že ano? I když si můj muž ze mě dělá legraci že mám naplánovat zahradní párty a pozvat všechny sousedy na slepičí polévku.

12.1.2016 09:51
bubko

XXX.XXX.240.42

To mam radost z zých manželských rečí, aj ten moj hovorí, že to preháňam, vraj je im tak dobre, že nemajú potrebu znašať vajcia, je im dobre aj bez znášky . Polievka bude už tie trojročné pomaly začnem (teda manžel) likvidovať. Ale ako vravíte dáme našim dievčencom ešte šancu. Ak sa Vám podarí zistiť názov toho lieku na odčervenie, dajte vedieť. Vďaka.

12.1.2016 10:28
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Devčata, dejte jim ještě šanci třeba se s Jarem umoudří a bude zase vše v cajku

12.1.2016 10:40
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Paní bubko - o tom odčervování to tu bylo dost často, mrkněte tady sem - najdete tam odpovědi:
https://www.ifauna.cz/drubez/nemodforum/r/detail/1693541/flubendazol-helmigal-10-nebo-panacur
Jinak jsem na německém disk.foru četla že hodně lidí dává preventivně česnek a cibuli do žrádla, někdo i wermut a petržel. Vše působí jako vnitřní desinfekce - a to nejen u zvířat. Také nejsem zrovna nadšená z profilaktického přeléčování - člověk si může zavařit na větší problémy. Ale pokud už tam nějaký problém je tak přírodní medicína zase nepomůže.

12.1.2016 10:51
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bgstettn napsal(a):
Paní bubko - o tom odčervování to tu bylo dost často, mrkněte tady sem - najdete tam odpovědi:
https://www.ifauna.cz/drubez/nemodforum/r/detail/1693541/flubendazol-helmigal-10-nebo-panacur
Jinak jsem na německém disk.foru četla že hodně lidí dává preventivně česnek a cibuli do žrádla, někdo i wermut a petržel. Vše působí jako vnitřní desinfekce - a to nejen u zvířat. Také nejsem zrovna nadšená z profilaktického přeléčování - člověk si může zavařit na větší problémy. Ale pokud už tam nějaký problém je tak přírodní medicína zase nepomůže.

Ano ano česnek já dávam do vody jednou za měsíc preventivne a soudružkám to chutná

Některá si i zabublá a vykloktá u napáječky

12.1.2016 11:06
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Tak u vás člověk nikdy neví jestli si už zase děláte srandu nebo to myslíte vážně. Jsem v chovu drůbeže začátečnice tak nevím, dávát fakt ten česnek, nebo je to blbost?
Wermut jsem si vloni zasadila - ale spíš pro vlastní potřebu, s 50% alkoholem je to dobrá medicína

12.1.2016 11:14
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bgstettn napsal(a):
Tak u vás člověk nikdy neví jestli si už zase děláte srandu nebo to myslíte vážně. Jsem v chovu drůbeže začátečnice tak nevím, dávát fakt ten česnek, nebo je to blbost?
Wermut jsem si vloni zasadila - ale spíš pro vlastní potřebu, s 50% alkoholem je to dobrá medicína

No jasan že čenek dávam, je to vynikajici antiseptikum.

Holkám to pročistí dutinu ústní a tak dále

Vůbec se toho nebojte

12.1.2016 11:14
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

No jasan že čenek dávam, je to vynikajici antiseptikum.

Holkám to pročistí dutinu ústní a tak dále

Vůbec se toho nebojte

Česnek pardooooon

12.1.2016 12:26
bubko

XXX.XXX.240.42

Inak bgstettn má pravdu u Vás nikdy jeden nevie čo myslíte važne a čo zo žartu potom sa my začiatočníčky spýtame na niečo a vy sa idete ud... od smiechu. a my sme za trubky . aale už nas pomaly vycvičíte a potom uvidíte

12.1.2016 12:46
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bubko napsal(a):
Inak bgstettn má pravdu u Vás nikdy jeden nevie čo myslíte važne a čo zo žartu potom sa my začiatočníčky spýtame na niečo a vy sa idete ud... od smiechu. a my sme za trubky . aale už nas pomaly vycvičíte a potom uvidíte

Ale no ták děvčata,

já bych si z vás srandu opravdu nedělal.

jinak ty 3 leté vetéránky hybridky zaskladněte do mrazáku ty už nesou akorát tak ocasy pěkně

12.1.2016 13:19
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Já mám ještě otázku k tomu česneku - právě jsem ho byla koupit - kolik by jste ho dával na 22 kusů drůbeže? A nějak to drtíte nebo nasekáte kousky? Do krmiva nebo do vody?

12.1.2016 13:28
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bgstettn napsal(a):
Já mám ještě otázku k tomu česneku - právě jsem ho byla koupit - kolik by jste ho dával na 22 kusů drůbeže? A nějak to drtíte nebo nasekáte kousky? Do krmiva nebo do vody?

Tak s tím česnekem to dělám takto :

do 10 L vody dávám 10 stroužků česneku a k tomu přidám 10 ks hřebíčku

Ten česnek normálně vymačkám tím nástrojem, co používáte doma na vaření A JE TO

Moje Soudružky Olympioničky se o lisovaný česnek ve vodě přímo perou

V té vodě nechte česnek tak hodinu vylouhovat a pak jim to normálně podávejte jako pitný režim jeden den, to úplně stačí

12.1.2016 13:37
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Super super super - děkujiiiiii. A ten hřebíček je taky dobrý nápad - nakonec se používá i když člověka třeba bolí zub - tak proč ne, že?

12.1.2016 13:41
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bgstettn napsal(a):
Super super super - děkujiiiiii. A ten hřebíček je taky dobrý nápad - nakonec se používá i když člověka třeba bolí zub - tak proč ne, že?

No jistěěěěěěěě Krasavoco

ale pozooor, když jsem před lety prvně podával tento lektvar, musel jsem Soudružkám názorně ukázati u napajedla, jak správně požít tuto meducínu

Nabrat do zobáčku... mííííírně zaklonit, probublat a následně polknout.

musíte to holkám taky ukááázat

12.1.2016 13:53
bgstettn

XXX.XXX.61.213

No tak proč ne - že joooo? Však jim nedáváme nic co bychom nemohli i mi - no až na ty granule, ty bych nedala ani v nouzi No a s tou krasavocooo to nebudem přehánět - v mojem věku plátí spíš že krása pomíjí ale blbost je věčná.

12.1.2016 13:54
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Šmarjááá,

zapomněl jsem na jedno varování

Až budete klečet u napajedla a předvádět Soudružkám aplikaci meducíny, tak pozor na kohouty oni to rádi A tergo

12.1.2016 14:08
bubko

XXX.XXX.240.42

Vidíte a zase si udr... z nás

12.1.2016 14:27
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

bubko napsal(a):
Vidíte a zase si udr... z nás

No vůbec jako, jen jsem Vám chtěl být nápomocen

Nyní Vážně

dejte jim to a nic tím neskazíte

12.1.2016 16:13
Hitch

XXX.XXX.16.246

Šmarjááá,

zapomněl jsem na jedno varování

Až budete klečet u napajedla a předvádět Soudružkám aplikaci meducíny, tak pozor na kohouty oni to rádi A tergo

Ty se fakt nudíš že?

12.1.2016 16:21
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Hitch napsal(a):
Ty se fakt nudíš že?

Olaláá,

zdravím kolegu z pohraničí

Já a nudit, to néééé ba naopak jako já makám jak nevím coo

Dnes jsem měl přednášku o děložním čípku a děloze pro mediky

Jinak Soudružky už pochrupují v kurníku a dnes vyprodukovaly 17 Vajec tak že Good.

12.1.2016 16:59
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

No ale jako to, co hlasí od pátku to bude brrrrrr

V noci až -12 to bude mela jako

Tak se nám to vše krásně rozneslo, tak doufám že Soudružky nehoděj Stopku

No uvidíme jako.

12.1.2016 19:02
bubko

XXX.XXX.185.182

Ja aspon neuvidim zmenu dnes 2 ks

12.1.2016 19:31
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

Chovám zdrobnělé wyandotky stříbrně koroptví vlnité.
Indiánek je sedm kousků plus kohout, který ještě nesnesl ani jedno.
Dnes jsem sebrala 6 vajíček.
Za měsíc prosinec snesly 123 kusů.
Váha vajíček od 44 až 50 gramů.
S takovou snáškou jsem u takové drobotiny vůbec nepočítala. Jsem mile překvapená.

12.1.2016 19:40
Olympionik2008

XXX.XXX.227.163

Chovám zdrobnělé wyandotky stříbrně koroptví vlnité.
Indiánek je sedm kousků plus kohout, který ještě nesnesl ani jedno.
Dnes jsem sebrala 6 vajíček.
Za měsíc prosinec snesly 123 kusů.
Váha vajíček od 44 až 50 gramů.
S takovou snáškou jsem u takové drobotiny vůbec nepočítala. Jsem mile překvapená.

No to jsou ale Krasavice no nááááádhera

opravdu takové Pusinky

Já si je taky pak na statek pořídím.

12.1.2016 19:48
bubko

XXX.XXX.185.182

A stale budu drazdit ...

12.1.2016 20:07
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

No to jsou ale Krasavice no nááááádhera

opravdu takové Pusinky

Já si je taky pak na statek pořídím.

Pořiďte, nebudete litovat.
Pokud máte děti budou spokojené. Dají se snadno ochočit, zrní berou z ruky a celkově to nejsou plašanky. O krmení ani nemluvím skoro nic to nesežere. Já se jim spíš snažím dávat stravu pestrou plus masové vývary, maso a drcené kosti to jim šmakuje nejvíc.

12.1.2016 20:50
bgstettn

XXX.XXX.61.213

Tak já dnes 5 vajíček od celkem 17. - ty staré ani mrk, mladé podle možností. Maranska jen ob den, nejpilnější jsou araukány. Už je to takový standart. Prosinec celkem129, rok 2292. Naštěstí z toho nemusím žít. Rodině to stačí. A co do toho vrážím prostě nepočítám. Je to jen koníček. Jako třeba malba nebo hudba...

12.1.2016 20:56
zdebari

XXX.XXX.96.17

Zdravim, koukám, že to máte taky pěkně pojmenované

Hedvika, Lumír...super

Pěkný večer, občas se zadaří že se nějaký ten kousek pojmenuje...taky tu po zahradě běhal kohout leghorn nebo dekalb, nevím, ten se jmenoval Ludva.Vyrostl z něj strašně zlý darebák, a to je slušné slovo.Za celý svůj život (6 dekáda)jsem takového nepotkal.Zákeřnej a dokázal se trefit!Párkrat jsem sotva chodil po jeho útoku, lehce ostruhou píchl do stehna, z kraje jako nic no ale pak to prišlo k sobě, chvíli bolest jako kráva a pak ještě pár dní to bylo cítit.No už je v nebi teda skončil na paprice.No a pak hybridní vlašky Jarmila a Ludmila (ta je blbá jako sousedka přes dva baraky, jméno má po ní).Jinak ostatní slepice jsou Pepiny, kralíci Filípci a papušci Pepíci.O kočkách ani nemluvím.No a teď po dvoře chodí nový Lumír se svýma Hedvikama, přivezl jsem si je asi před měsícem...

12.1.2016 20:58
Olympionik2008

XXX.XXX.45.68

Ty blaho.
Vy si vedete kolegyně deník vajec, pecka

to asi taky začnu

Já to rozjedu ve velkém stylu az na statku, to bude teprve něco

12.1.2016 21:02
bubko

XXX.XXX.185.182

bgstettn napsal(a):
Tak já dnes 5 vajíček od celkem 17. - ty staré ani mrk, mladé podle možností. Maranska jen ob den, nejpilnější jsou araukány. Už je to takový standart. Prosinec celkem129, rok 2292. Naštěstí z toho nemusím žít. Rodině to stačí. A co do toho vrážím prostě nepočítám. Je to jen koníček. Jako třeba malba nebo hudba...

Ja by som sa len trapila. Ked budu nosit ako rekordmanky tak si budem viest dennik

12.1.2016 21:05
bgstettn

XXX.XXX.61.213

No počkejte OLYMPIONIKU vyzívám k souboji. Já co by krvavá začátečnice vám to ještě rozdám. Mám XLS tabulky kde si vedu vše od začátku: výdaje, příjmy, kolik hnědých, bílých a zelených vajec, kolik celkem za měsíc, rok...kolik nosnic, mladých, úmrtí a popravy co by bývalá sportovkyně přijímám výzvu.

12.1.2016 21:40
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

zdebari napsal(a):
Pěkný večer, občas se zadaří že se nějaký ten kousek pojmenuje...taky tu po zahradě běhal kohout leghorn nebo dekalb, nevím, ten se jmenoval Ludva.Vyrostl z něj strašně zlý darebák, a to je slušné slovo.Za celý svůj život (6 dekáda)jsem takového nepotkal.Zákeřnej a dokázal se trefit!Párkrat jsem sotva chodil po jeho útoku, lehce ostruhou píchl do stehna, z kraje jako nic no ale pak to prišlo k sobě, chvíli bolest jako kráva a pak ještě pár dní to bylo cítit.No už je v nebi teda skončil na paprice.No a pak hybridní vlašky Jarmila a Ludmila (ta je blbá jako sousedka přes dva baraky, jméno má po ní).Jinak ostatní slepice jsou Pepiny, kralíci Filípci a papušci Pepíci.O kočkách ani nemluvím.No a teď po dvoře chodí nový Lumír se svýma Hedvikama, přivezl jsem si je asi před měsícem...

Tak to ja mám na kohouty nějak štěsti, ale sem tam se najde nějaky mladý Gladiátor a to je pak následovně :

1 fáze žlutá karta
2 fázé žlutá karta
3 fáze červená karta
4 fáze sekera a špalek

12.1.2016 21:45
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

bgstettn napsal(a):
No počkejte OLYMPIONIKU vyzívám k souboji. Já co by krvavá začátečnice vám to ještě rozdám. Mám XLS tabulky kde si vedu vše od začátku: výdaje, příjmy, kolik hnědých, bílých a zelených vajec, kolik celkem za měsíc, rok...kolik nosnic, mladých, úmrtí a popravy co by bývalá sportovkyně přijímám výzvu.

Ja se celý chvěju oj oj to je výzva

No u mě to nepřipadá v úvahu, ja nejsem vúbec tabulkový Typ

Ja si tak odhadem pamatuji, že se mi loni vylíhlo tak nějak cca 100 kuřat

Ale jako přeborník jsem byl v prodeji násadovek Vranohlávky zlatokrké

To se klienti o násadovky pomalu praly a Česká pošta už mi dávlala slevu a pro balíky si jezdila až ke mě domu a to nekecám

13.1.2016 05:07
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ranni ptáče dál doskáče

Já jsem dnes zaspal...oj oj Skandál

No to bude rambajs

13.1.2016 12:17
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Zdravím,

v Praze prši a prši no ďěs

Ale Soudružky zatim 14 vajec tak dobrý

13.1.2016 12:18
honzapm

XXX.XXX.182.25

V našem zapadlém cípu této krásné vlasti už je zase bílo - jsme pod sněhem. Ojoj.
Se neraduji, kdo to fšechno odhází? Nehlaste se všichni.

13.1.2016 12:20
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

No kolego, kde se jako 2 dny flakate

Dva dny nenapsat ani řádku, uděluji Vám černý punťik před nastoupenou jednotkou jako, takto by to vážne nešlo

13.1.2016 12:26
honzapm

XXX.XXX.182.25

Jako kolego, jste tu měli dámskej koutek a intimní chvilky s Hitchem,
tak přece nebudu rušit, ne jako asi.
Zdravím z levoboku a otáčím se pomalounku na pravobok.

Ale zase abyste mi nekřivdil - začal jsem si teda taky psát, kolik vajec mám (ehm),
no a od 1.1. to je, bez dneška, zatím 87 kousků. To je krása. To je nádhera.
To by člověk do těch děvčat ani neřekl, že vlašky v zimě na horách se budou
takto předháněti a prdelky si strhávati.
Však na ně také nejednou vrhám svůj zlý pohled a už už se třesou a slibujou,
jak zvýší plnění plánu o 100%.
Také jim v dohledné době (až fstanu z kanafasu) ten plánek vytisknu a vyvěsím
jim ho v maštali na speciální a ekstra viditelné místo přímo u krmítka, aby věděly,
co se od nich žádá, že.

Jinak ta zdrobnělá vyjandotka, co se sem napojila od vedle, moc hezky láká, moc.
Sice jsou vlašky nejkrásnější slepice na světě, což je bez debat, ale takhle
odpresentované vyjandotky mne maloučko nahlodávají, jestli je třá nepřikůpiť.

Ale ne, nesmím. Musím vytrvat, jako Hrdý Budžes! Vlaškám zdar a sílu.

13.1.2016 12:53
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ja nyni hledim na zahrady a pozoruji mlade střibrné Vlašky 13 týdnu staré a Leghornky 16 tydnú staré, jak poletují vzduchem ve větru a náramě je to baví asi chytají teplé proudy a chystají se emigrovat do teplých krajin, jinak to nevidím.

Ewženek je pozoruje z vrchu sedí na vrbě a zírá na ně a nechápe, proč tak blbnou

Soudružky s Emilem posedavaji a pochrupují v Pavilónu v závětří, tam je jim dobře

13.1.2016 19:00
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kolegyně a kolegové,

tak jestli toto umrzne a jako že určitě ano, tak o víkendu budu se Soudružkama podnikat okresní přebor v krasobruslení na zahradě

To bude náádhera

Tak kdyby jste se někdontaky chtěl zúčastnit, tak stále ještě přijímáme přihlášky

Jinak Soudružky dnes makaly a vyprodukovaly 18 vajec, které se hned dnes prodaly, tak že doma nemám ani vajco no i když...

Dnes odpoledne mi jeden pán chovatel Vlašek udělal Óóbrovskou radost.
Budu mít na statku jeden nádherý barevný ráz Vlašek no a samozřejmě jsem si jich objednal hned několik desítek žě? co kdyby náhodou jsem jich mél málo.

Opravdu mám obrovskou radost hip hip hurá.

13.1.2016 20:46
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

Kolegyně a kolegové,

tak jestli toto umrzne a jako že určitě ano, tak o víkendu budu se Soudružkama podnikat okresní přebor v krasobruslení na zahradě

To bude náádhera

Tak kdyby jste se někdontaky chtěl zúčastnit, tak stále ještě přijímáme přihlášky

Jinak Soudružky dnes makaly a vyprodukovaly 18 vajec, které se hned dnes prodaly, tak že doma nemám ani vajco no i když...

Dnes odpoledne mi jeden pán chovatel Vlašek udělal Óóbrovskou radost.
Budu mít na statku jeden nádherý barevný ráz Vlašek no a samozřejmě jsem si jich objednal hned několik desítek žě? co kdyby náhodou jsem jich mél málo.

Opravdu mám obrovskou radost hip hip hurá.

Mám radost, že máte radost
Že by to byly ty vlašky černobílé? Ty jsou opravdu nádherné.

Z mrazů radost nemám vůbec. Wyandotkám dnes stačil silný vítr nekoordinovaně poposkakovaly, popolétávaly a když se k tomu přidá náledí, to už budou jezdit po zádech.

13.1.2016 21:05
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Gratuluji také. Naše holky dnes stávkovaly, pouze 4 kousky, dostaly ústní důtku s výstrahou, tak uvidím, zda se zítra pochlapí
S tím klouzáním - myslím, že jim to v kroksách předvádím každý den, tak to budeme mít před vaším bruslením trošku náskok Prosím přihlášku, máme to k vám co by křídlem domávnul
Prozraďte barvu

13.1.2016 21:14
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Mám radost, že máte radost
Že by to byly ty vlašky černobílé? Ty jsou opravdu nádherné.

Z mrazů radost nemám vůbec. Wyandotkám dnes stačil silný vítr nekoordinovaně poposkakovaly, popolétávaly a když se k tomu přidá náledí, to už budou jezdit po zádech.

No ja mám ouplně obrovskou radost,

No ty mám taky přislíbené, ale o tech co jsem psal, ten ráz barevný, to je KLENOT mezi Vlaškama

13.1.2016 21:19
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

andreakiss napsal(a):
Gratuluji také. Naše holky dnes stávkovaly, pouze 4 kousky, dostaly ústní důtku s výstrahou, tak uvidím, zda se zítra pochlapí
S tím klouzáním - myslím, že jim to v kroksách předvádím každý den, tak to budeme mít před vaším bruslením trošku náskok Prosím přihlášku, máme to k vám co by křídlem domávnul
Prozraďte barvu

Jen tak na ně, ano ano

Pořádek musi být

No já měl nedavno taky v kroskách ranní pád na hubu

No tak dobře teda no

Jsou to ""Vlašky perlově šedé oranžovokrké ""

13.1.2016 21:29
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Tak to opravdu budou huuustý. Zamlouvám si u vás 10 násadovek z vašeho chovu perlovek. Pokud to tedy bude možné
Se bojíte, co ? jak vám to natřeme na ledě

13.1.2016 21:40
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

No jistě, ale to bude možné tak z Jara 2017

V pátek se teprve davají násadovky do líhné kolegyně

Pchéé no vúbec se nebojím jako jsem ouplně v klidu

Já mám 10 let praxe u tyčé jako nemyslím tím jako Gogo tanečník myslim tim jako balét

Ja jsem vlastně chťěl být Baletka, ale nějak se nezadařilo

Až budu mít vystoupení s ladným pohybem a doprovodu kokrhání Emila a Evženka, mohu se rovnou přihlásit do Československo má talent

A pokud navléknu tu svou krásnou repre teplákovku ČSSR tak to bude mít grády.

13.1.2016 21:44
honzapm

XXX.XXX.182.25

To je ale zajímavé, jak všichni padáte na hubu čili ústa a já zásadně na pr.el čili zadek.
No, aspoň padám do měkkýho, že jo. A taky si aspoň nezničim ty zuby po tatínkovi
ze starýho Rakouska, ty jsou totiž teda gold, echt gold. Gold-schwarzgesäumt.

No, tak já vám ani raději nebudu psát, kolik jsem dneska sklidil kousků.
Uplně mi to dycinky drásá sérdce, když je vkládám do lednice a né do líhně.
Jejej, to by se to líhlo. No jo, ale když vono to je pak práce s kuřaty, jejej.
To by se mi tak tuze špatně dělalo z gaučíku na levoboku, jo jo jo.

Takže za leden zatím 96 kousků.

13.1.2016 22:02
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

Jen tak na ně, ano ano

Pořádek musi být

No já měl nedavno taky v kroskách ranní pád na hubu

No tak dobře teda no

Jsou to ""Vlašky perlově šedé oranžovokrké ""

Koukala jsem na jejich fotky na netu je to opravdu nádherná barvička Gratuluju

13.1.2016 22:04
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kolego,

Vy máte vajec, krása krása

Tak jsem se zamyslel nad ekonomikou mého chovu v roce 2015 a tady je malá rekapitulace, je to jako přibližně :

Rok má 365 dni ano? ale ja budu počitat 300 jako

Cca pruměrně 22 vajec kazdý den byl prodej jako v průměru

To jest 22 × 300 × 3 = 19.800 holky vidělaly za rok 2015 na vejcích

Holkám kupuju 50 kg směsi = 400 kč × 12 = 4800 kč

Zobnou si tak jako cca za 300 měsíčně pšenku tak že 12 × 300 = 3600

Nutrimix máme zdarma

Dejme tomu a budu štědrý vedlejsí náklady 2000 kc

Suma sumárum 4800+ 3600 +2000 = 10.400 kč

19.800 - 10.400 = 9400 jsme v plusu

A fakt jako odhadem že mi násadovky Vranohlávky zlatokrké od 1-6.2015 vydělaly cca 10000 kč

Suma sumárum jsem v plusu cca 19000 kč a to celkem jde.

13.1.2016 22:06
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Koukala jsem na jejich fotky na netu je to opravdu nádherná barvička Gratuluju

Kolegyně,
Jsou to opravdu krasavice a na statku na zelených loukách a zahradách, kde budou poskakovati to bude teprve náádhera

13.1.2016 22:06
honzapm

XXX.XXX.182.25

Suma sumárum - jen pako by prodalo vranohlávčí kmen.
Suma sumárum - kolego, vy už jim jako nedáváte ty máčené psí granule, jako?

13.1.2016 22:09
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Suma sumárum - jen pako by prodalo vranohlávčí kmen.
Suma sumárum - kolego, vy už jim jako nedáváte ty máčené psí granule, jako?

Ty uz nedávám, už nemám přísun dodavatele z výrovy zdarma ale maji vše co potřebují kolego.

13.1.2016 22:12
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Doufám, že kolegyně budou mít radost, že jsem to alespoň takto z hlavy vypotil

Ale tabulky jako opravdu nemám, musím se ještě hodně učit

13.1.2016 22:12
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ty uz nedávám, už nemám přísun dodavatele z výrovy zdarma ale maji vše co potřebují kolego.

13.1.2016 22:26
honzapm

XXX.XXX.182.25

No a ty krůtí krky máte zahrnuty jako kde, kolego? A vaši práci nepočítáte? Tak to já své ručičky do zlata v budoucnu jistě zasazené účtuju velmi draze. Nikdy - natož v Praze - bych vejce za tři neprodal, ani kdybych sa v nich měl kůpať!

13.1.2016 22:31
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
No a ty krůtí krky máte zahrnuty jako kde, kolego? A vaši práci nepočítáte? Tak to já své ručičky do zlata v budoucnu jistě zasazené účtuju velmi draze. Nikdy - natož v Praze - bych vejce za tři neprodal, ani kdybych sa v nich měl kůpať!

Ha ty krútí krky dostaly od sousedky kolego

No já to nedělám na výdělek, ale z lásky k Olympioničkám

No a já si myslím, že za 3 kačky vejce je ok

13.1.2016 22:32
honzapm

XXX.XXX.182.25

Teda kolego, a to jako sousedka nechtěla za vlastní krky vůůůbec nic, jako?
Ani nějaké techtle? (Nedejbože - na mechtle ani nemyslím)

13.1.2016 22:35
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Teda kolego, a to jako sousedka nechtěla za vlastní krky vůůůbec nic, jako?
Ani nějaké techtle? (Nedejbože - na mechtle ani nemyslím)

Nechtěla,

To je ta testosteronová Brutální Nikita pro ní je dostačující múj krásný usměv a oči

Ona má 5 vlčákú tak si někam pro to jezdí a vždy holkám něco donese

13.1.2016 22:40
honzapm

XXX.XXX.182.25

Kolego, v době internetu o sousedce opatrně - nikdy nevíte, kdo nás čte, že?
(to, že jsem paranoidní, neznamená, že po mě nejdou)

No, tak doufám, že v Lysé mi v pátek předvedete ten svůj krásný úsměf a voči, kolego.
Budu dělat, že se v tom vyznám, k čemuž mi dopomáhej bílý pláštík.

13.1.2016 22:43
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Kolego, v době internetu o sousedce opatrně - nikdy nevíte, kdo nás čte, že?
(to, že jsem paranoidní, neznamená, že po mě nejdou)

No, tak doufám, že v Lysé mi v pátek předvedete ten svůj krásný úsměf a voči, kolego.
Budu dělat, že se v tom vyznám, k čemuž mi dopomáhej bílý pláštík.

Tady jsem ouplně v klidu kolego,

Nemá doma internet a již je to odrostenka

A prosim, ten pláštík vyžehlit vlastnoručne, ano?

13.1.2016 22:48
honzapm

XXX.XXX.182.25

Já žehlím v sušičce, kolego.
To víte, z gaučíku na levoboku by se mě žehlilo tuze špatně.

No tedy, až se přestěhujete na ten latifundijní statek, kolego,
kdo bude soudružkám obstarávat čerstvý zdroj bílkovin? Mám velké obavy...
Musíte se tam prostřednictvím vaší vizáže šviháka lázeňského unáhleně
seznámit s nějakými dalšími vhodnými ženštinami.

13.1.2016 23:19
Ditana

XXX.XXX.158.185

No tady je kus krav!

14.1.2016 00:41
honzapm

XXX.XXX.182.25

Vítej ve stádě, Ditanko.

14.1.2016 04:17
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Haló, haló

Ranni ptáče dál doskáče

Tak já už jsem vzhúru a jdu uďělat Soudružkám a Oumladíne poťěchu ve formě snídaně

Z okna vidím již pohyb na zahradě, tak že si Soudrúžky dnes přivstaly jako ja

Jde se podávat snídaně

Dobré ránko přeji všem Kolegyním a kolegúm

14.1.2016 04:21
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Ditana napsal(a):
No tady je kus krav!

Jaké krávy, no pardón

Tady jsme všichni jen

Krásní, mladí, perspektivní a žádoucí

Tak že bych prosil příště zvážit skladbu Vašeho příspěvku

14.1.2016 06:49
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Šmarjá,

Jsem se jako ještě natáhl u Tv v domněni, že budu sledovat krásný dokument o Opicícch a normálně sem vytuhnul az do 6.35

Tak to se mi nestalo minimálně 10 let

Jdu dát Soudružkám a Oumladině ledový salát nejmenovaný Supermarket vyřazoval opět z prodeje přebytky a koukám že máme nyní i 3 pytle Rukoly to jsem teda zvědavý, zda si rukoly zobnou

14.1.2016 07:03
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
Já žehlím v sušičce, kolego.
To víte, z gaučíku na levoboku by se mě žehlilo tuze špatně.

No tedy, až se přestěhujete na ten latifundijní statek, kolego,
kdo bude soudružkám obstarávat čerstvý zdroj bílkovin? Mám velké obavy...
Musíte se tam prostřednictvím vaší vizáže šviháka lázeňského unáhleně
seznámit s nějakými dalšími vhodnými ženštinami.

No Vy jste teda Persóna

Nebojte se kolego, mám vše pod kontrolou co se týče přísunu bílkovin.

Místní mateřská školka mi bude dodávatí zbytky masa od dětí, které nepozřou při obědě maso á že toho bude páč všeobecně děti maso móc nejedí a když, tak jen trošku no.

Šéfkuchařka ve školce je má nová sousedka na Statku tak že parádička a každý den se vaři nějaka ta polévka, tak že kosti a kostry z vývaru, to je značka ideál pro Soudružky Olympioničky

Jsem to podchytil hned družbou v listopadu a to sem nemusel míti ani bilý pláštík.
Novou sousedku jsem zaujal při trhání jablek a hrušek na žebřiku samozřejmě elegantnim pohybem a o krásném úsměvu a očích nemluvě

14.1.2016 08:37
honzapm

XXX.XXX.182.25

A já myslel, že to budou zbytky masa od dětí, které si nikdo ve školce nevyzvedl.
Rukolu mé soudružky zbožňují a ona je určitě i pěkně odčerví.

14.1.2016 09:31
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

honzapm napsal(a):
A já myslel, že to budou zbytky masa od dětí, které si nikdo ve školce nevyzvedl.
Rukolu mé soudružky zbožňují a ona je určitě i pěkně odčerví.

Tak rukolu zbaštily jedna radost hop hop

14.1.2016 10:05
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Přátele, tak jsem se jal za svitu slunce vyčistit Oumladině jejich část Pavilónu

Uf jsem se prací i orosil

Kurník maji luxusně vyčištený, hřady obroušeny šmirgpapírem , nové čerstvé hobliny z vedleší truhlárny a již si tam vegetí

Nyni si dam čaj se slivovicó a medem a pak se vrhnu na kurniky Soudružek

Hip hip

14.1.2016 10:34
honzapm

XXX.XXX.182.25

Kolego, ona ta vaše historická kombinézka nebude čirá náhoda, že?
Koukám, jak jste obecně sousedsky činný, tu za hubičku hobliny,
tam za úsměf krůtí krky, onahde zase volně psí granule a další potřebnostě.

No, jak říkám, kdo se soudružsky přátelil, ten se má i dnes dobře.

14.1.2016 10:50
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kolego, no jisté to se muší jako.

Tak již mám vše hotové, nyni Soudružkám větrám kurníky a následně dám do rozprašovače lektvar z vylouhovaných listů ořešáku a vystfíkam to vše

To je ale ďělba práce, že

14.1.2016 11:03
honzapm

XXX.XXX.182.25

Ježiššmajdá, tak to bude krása střídat nádheru. Taková čistota, kolego.
Že vám nejni hanba...
Kolegyně zo Slovenska - Bubko - například dobrovolně dopřává jejím
nenesoucím soudružkám bahenní lázně a vy i louhujete bejlí a parfémy a aromata?
No mají se u vás jako v bavlnce. Tak už vím, jakou slepicí a kde si přeji býti f příštím životě.
To pak není divu, že vám kolegyně plní plán na 100%.

Moje kolegyně budou mít na jaře zcela nový pavilon, tak se letos musely spokojit
"jen" s vánoční výmalbou a novým krmítkem.
Ale i větvičky do vázy jsem jim dal. To zasejc jó.
Však i Šimon Plánička z Družstva už dáávno věděl, že kultůra prostředí zvyšuje líhnivost!

14.1.2016 11:31
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kolego pořádek muší byt a hygiena předevšim jako

Tak to se musejí u Vás Soudružky těšit na nový Pavilón

No jen aby se dočkaly z toho kavalce se to nedá jako uďelát a to Vaše vstávaní na oběd to je taky sílná káva

14.1.2016 13:34
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Dorostenky a dorostenec to je múj Favorit

14.1.2016 13:36
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Já se na to už..., jako s těma fotkama, dělá si to, co chce fákt jako ale co uz vy už jste si zvykli.

14.1.2016 14:13
Hitch

XXX.XXX.145.107

Dorostenky a dorostenec to je múj Favorit

No víc už se to zmastit nedalo

14.1.2016 14:21
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Hitch napsal(a):
No víc už se to zmastit nedalo

Á známá firma z Jeseníku, no jak jinak žé?

14.1.2016 14:24
Hitch

XXX.XXX.145.107

Á známá firma z Jeseníku, no jak jinak žé?

Někdy mi taky musíš nafotit slípky

14.1.2016 14:28
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

No asi jó, příště to zkusím vyfotit rovnou tabletem a uvidíme co z toho vznikne

Přidejte reakci

Přidat smajlík