Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.1.2016 13:52
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

honzapm napsal(a):
Chudák pejsek, týranej, uzurpovanej, na mráz vyhnanej.
Máte to tam moc pěkné, kam asi tak všechny ty dvéře vedou?
Ale nic, nejsem přece žádná zvědavá Koza.

Jsou to bývalé chlévy pro slepice, kozy a prasata. Nyní dřevníky, spižírny na zrní a jiné.

21.1.2016 13:55
honzapm

XXX.XXX.182.25

Děkuji. A vyjandotky spí v obýváku, že?

21.1.2016 14:04
Wyandotka zdrobnělá

XXX.XXX.177.15

honzapm napsal(a):
Děkuji. A vyjandotky spí v obýváku, že?

Ano a jak to víte
Wyandotky mají obývák ještě se zastřešenou verandou

21.1.2016 14:05
bubko

XXX.XXX.240.41

horal napsal(a):
Dneska u nás opravdu nádhera, to bývá jenom málokdy. Jindy počasí jako na druhém obrázku.
Lidé z doliny říkají že na Přimdě jsou jenom dvě roční období, "zima" a "skur...á zima". No a dneska je zima.

no tak to my tu na juhu nemáme také pekné rozprávnkové počasie. Trošku nasnežilo - ráno kalamita teraz hnedo-čierne srač... na ceste. Inak okolo nuly.. po včerajšej "bohatej" znáške už sa neviem dočkať aká bude dnes..

21.1.2016 17:28
spisak35

XXX.XXX.22.236

Zdravím všetkých chovateľov do Českej republiky...tak zima je u nás parádna, snehu veľmi nemáme u nás na Spiši, ale zato mrzne a poriadne, opať hlásia až -20 stupnové mrazy, ale sliepočky nosia na tie mrazy celkom obstojne...dokonca minulý týžden jedna araukana začala už kvokať, ale našťastie ju to rýchle prešlo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.1.2016 17:31

21.1.2016 17:32

Je pardon, špatné obrázky, tak znovu:.

21.1.2016 18:12
bubko

XXX.XXX.185.182

Vazeni dnes zase ani jedno. Uz mali herecky na male! Take som uz dostala nervy... potom som si čupla a pozorovala ich. A jedy ma presli.ale od zajtra im skusim dietu.

21.1.2016 19:50
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dnešní krmení dravé zvěře:.

Dobrý den Juro, zdravím z Roudnice, co tam máte za udělátko od nás z města ? Andrea.

21.1.2016 19:50
honzapm

XXX.XXX.182.25

No, Juro, to je ještě klika, že jste nám sem nahrál kuřata a ne nějaké čuňačinky, že?
Já si taky při nahrávání fotek dávám raději velký pozor, přece jen je ještě před 22. hodinou.

Co to je za hejno? To je vaše nebo nějaké divoké - veřejná zeleň?
Dávejte si pozor, ať příště nesežerou i vás, znáte to, jak to chodí v davu.

Dnes jsem sebral 12 kousků, takže oslavuji další rekord. Nese momentálně tak 14-15 soudružek, takže jsou to krásná čísla s ohledem na středomořské plemeno na horách. Žádná soudružka se neprohrabala až do Austrálie, žádnej kohout nezmrznul v zatáčce a navíc v sobotu přijde pan posuzovatel, ve volném čase truhlář, a začnou jarní práce na rekonstrukci Vlaškária 2 a pak možná i 1. To jsem teda napnutej jak kšandy čili šle, že z toho zítra musím poklidit, vysmýčit, vykydat a tak všeobecně prostě poš.ukat po světnici.

Chovu zdar, nazdar!

21.1.2016 19:57
andreakiss

XXX.XXX.34.131

bubko napsal(a):
Vazeni dnes zase ani jedno. Uz mali herecky na male! Take som uz dostala nervy... potom som si čupla a pozorovala ich. A jedy ma presli.ale od zajtra im skusim dietu.

Milá Bubko neželte, já jsem dnes také oproti včerejšku pohořela, také jsem opět domlouvala kohoutovi, tak uvidím zítra.

21.1.2016 20:20
ovecka

XXX.XXX.203.146

horal napsal(a):
Dneska u nás opravdu nádhera, to bývá jenom málokdy. Jindy počasí jako na druhém obrázku.
Lidé z doliny říkají že na Přimdě jsou jenom dvě roční období, "zima" a "skur...á zima". No a dneska je zima.

Tak to u nás v dolině bylo dnes ráno -12°C a zku...ná zima. Mlha jako mlíko a 6 cm prašanu. Ale odpoledne už byla jenom zima - azuro a -6°C. A to jsem od Přimdy +- 15km vzdušnou čarou. Dana.

21.1.2016 20:24

Je pardon, špatné obrázky, tak znovu:.

Krasny fotky smajlík

21.1.2016 20:31
ovecka

XXX.XXX.203.146

Zasloužilé umělkyně mají pravidelně (po víkendu) odhrabáno. Denně nanesou cca 8-10 vajec od 14 hempšírek 6-7 vajec od 9 šumavanek. Zdrobnělky nesou max.1 denně. Krmím směs obilí, slunečnice a 1/4 směsi. Každý týden je nějaké maso na přilepšenou (kachna, kohout, ...nějak jich bylo loni moc, tak je letos mají slepice) Dana.

21.1.2016 20:32
honzapm

XXX.XXX.182.25

Tady je sněhu víc, asi třicet cm. Momentálně je -16. Brutus.
A sotva si já, milovník léta a třicítek ve lvu zrozený, na ty mrazy navyknu, beranicu opráším, cestičky ve sněhu proházím a maštal esteticky starou matrací utěsním, tak zase vyhrožují oteplením a nadnulovými teplotami, změny nemám rád, teda.

21.1.2016 20:38
ovecka

XXX.XXX.203.146

A aby to tady mělo taky trochu atmosféru, přikládám něco, co nás brzy snad čeká

Pozdrav od kočky ze západu (viz třetí foto)

Dana.

21.1.2016 22:06
andreakiss

XXX.XXX.34.131

ovecka napsal(a):

Dana.

Joj, to jste mě, Dano, pohladila po srdíčku, to mi udělalo dobře. Ty narcisky, no nádhera. A kočka - super záběr

21.1.2016 22:09

ovecka napsal(a):

Dana.

Ta kocka nema chybu

21.1.2016 22:14

andreakiss napsal(a):
Dobrý den Juro, zdravím z Roudnice, co tam máte za udělátko od nás z města ? Andrea.

Nevím o co jde?

21.1.2016 22:23
horal

XXX.XXX.58.226

Andrea se ptá na tu řezačku z Roudnice.

21.1.2016 22:25
horal

XXX.XXX.58.226

Co je Vám pane doktore? Chybí nám Váš humor, odrana jste se neozval.

21.1.2016 22:33

horal napsal(a):

Jooo asi nam zahejba na fejsu

22.1.2016 04:30
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

horal napsal(a):

Zdravim,

No ja nejen že jsem ve středu vyzvedl neteř na letišti, následně neteř hlídal ale včera jsem plnil rodinné povinnosti jako no des.

Celej den courat po Praze , má 8 letá neteř vyžaduje mnoho pozornosti a to jsem celý den mušel mluvit v cizím jazyce páč ona umí česky jen sprostá slova

No prežil jsem, odvezl bratra s rodinou na letiště a upadl doma do kómatu unaven jak kdybych porodil 3čata

Jinak Soudružky včéra standart 15 vajíček a Panny Orleánské 0 ks.

Jen ať se už zase zvednou teploty nad 0, nebo ty Dorostenky zbouzaji Pavilón to je rachot no hrúza.

Jsem je 4 dny nepustil ven do tech mrazú, tak to si dokážete představit, co se tam asi děje

Jinak nyni venku krásných - 12, ouplně jasno oj oj

No koukám, člověk tady chvilku chybí a tady se to pěkně rozjelo

22.1.2016 04:39

Tak schválně. Kdo dneska bude první?

DOBRE rANKO smajlík

SkoroDOBŘANY hlásí -15. Mlha.

Nadojeno. Nakrmeno. Přes plot pro pirko skončeno.
Chleba upecenej.

A vy ještě chrnite

Tak hezky den přeji a vězte : ranní ptace moc daleko nedoskace. PAc zmrzne

22.1.2016 04:42

Tak já než to nadatluju jsem druha. To nepla !

smajlík

Jdu ještě chrnet

22.1.2016 04:45
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

myfka napsal(a):
Wow, tak myslím, že olympionik bude moci na svém farmářském sídle provádět mezinárodní exkurze. Nádhera.

No jistě, jste pak všichni vítáni a zváni.

A to je ještě v plánu stavba Pavilónu pro kozi a ovečky v ovocném sadu, páč ten já sekat fákt jako nebudu oni si hravě poradí s tou rozlohou 4000 m2.

No ještě zvažuji, že jak budou mít Soudružky Olympioničky svou novou Garsoniéru, tak na ni navazuje velká stodola, tak že bych proboural kousek zdi a dal tam dveře a kdyby fakt jako někdy nastala kure..ská zima tak by z toho mohli mít zimní zahradu o rozlozé 14×8 metrú.Muším vše dúkladně promyslet kolegové a klegyně

A to jako nevím, co dám do těch 2 chlívkú a ještě je tam jedna óbr Maštal no to se ještě promyslí, žé?

22.1.2016 04:48
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Jinák samozřejmé

Ranni ptáče dál doskáče

Tak šup šup vstávat přátelé

22.1.2016 04:50
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Já nespím jako no dovolté

22.1.2016 05:13
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Fuj tajbl, to je kosa venku

Tak sem se chválně podíval na teploměr v Pavilónu Oumladiny a mají tam přesně 0 tak to je Good

Soudružky Olympionicky maji - 4 v Pavilónu, alr ty maji jednu stranu otevřenou do zahrady, tak proto, jinak teplota v kurniku + 1 tak že taky Good.

No múj chytrý telefon ukazuje venku -12, ale teploměr venku na zahradě - 16 brrrrrr, ale Olympioničky už poskakuji na zahradě vesele s Evženkem, Emil ještě nevylezl z kurníku a sedí tam svorně na hřadě s jednou Soudružkou, která se kravka jedna rozhodla před 14 dny přepeřovat, tak že ona vypadá, jako kdyby jí napadl Leopard taková odrbaná krasavice to je

Tak sintam sedí vedle sebe, asi jim pustim nějaké zamilované písně

22.1.2016 06:09
horal

XXX.XXX.58.226

No to je ono, humor, sůl života. Dobré ráno, hned se bude lépe pracovat. Slibovaných - 18 se nekoná, je o tři méně jenom -15. Naštěstí nemusím mrznout cestou do práce, tu zvládnu i v krátkem rukávu. Dojíždím do práce jenom přes chodbu. Zato na zahradu k mé zvěři to mám kus cesty a když v zimě fouká vítr mám tam sněhu do pasu. Naštěstí se to ještě nezbláznilo letos. Takže hezky vstávat a šup, šup do práce, Honzo vy né, můžete ležet dál.

22.1.2016 06:27
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

horal napsal(a):
No to je ono, humor, sůl života. Dobré ráno, hned se bude lépe pracovat. Slibovaných - 18 se nekoná, je o tři méně jenom -15. Naštěstí nemusím mrznout cestou do práce, tu zvládnu i v krátkem rukávu. Dojíždím do práce jenom přes chodbu. Zato na zahradu k mé zvěři to mám kus cesty a když v zimě fouká vítr mám tam sněhu do pasu. Naštěstí se to ještě nezbláznilo letos. Takže hezky vstávat a šup, šup do práce, Honzo vy né, můžete ležet dál.

Horale čest práci.

Koukám nyní na terasu a u dveři sedí mistní Casanova Kocour který normálně když mě vidi tak utíka jak blázen, ale nyni sedí nalepený na skle asi je mu zima nebo co tak jsem mu dal kousek vařeného kuřecího masa a zblajzl to hned a i vrněl no to jsou mi věci teda jako no ale pohladit se nenechàl

Já mám dnes naordinovaný odpočinek po včerejšku.Má neteř me vyčerpala náramě

22.1.2016 06:30
Martas1978

XXX.XXX.0.200

Krásné ráno a všem přeji nádherný den a hodně vajíček
Jinak Jičín hlásí -11,5stupnů
Jinak u mě sem si všiml, že dvě Hempšírky taky začali přepeřovat.Asi chtějí kožich do techto teplot

22.1.2016 06:36
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

horal napsal(a):

Horale,

Koukám na Váš profil a fotky a vidim tak jednu kuřičku vy máte Forverky? zda mě teda oko neklame

22.1.2016 06:38

horal napsal(a):
Andrea se ptá na tu řezačku z Roudnice.

Jo táák, já si to vůbec neuvědomil.

22.1.2016 07:02
horal

XXX.XXX.58.226

Olympionik2008 napsal(a):
Horale,

Koukám na Váš profil a fotky a vidim tak jednu kuřičku vy máte Forverky? zda mě teda oko neklame

Nóó, mám. Ale bohužel nejsou čisté. Letos je to na dobré ceste a budou pravé.

22.1.2016 07:11
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

horal napsal(a):
Nóó, mám. Ale bohužel nejsou čisté. Letos je to na dobré ceste a budou pravé.

No to je parádička

To je krásná slepice no tak šup šup plemenit čistou linii a já si objednávám předem nějaké to násadové vajcó

Těm bude Statek Velkoolympijský vélmi slušet

22.1.2016 07:19
bubko

XXX.XXX.240.41

Dobré ránko všetkým, ja som uspešne dorazila do hlavného mesta a celkom bez ucpaných ciest- asi včerajšia kalamitka niektorých odradila . Včera zase ani jedno vajíčko dnes budem celý deň rozmýšľať koľko bude .

22.1.2016 07:25
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

bubko napsal(a):
Dobré ránko všetkým, ja som uspešne dorazila do hlavného mesta a celkom bez ucpaných ciest- asi včerajšia kalamitka niektorých odradila . Včera zase ani jedno vajíčko dnes budem celý deň rozmýšľať koľko bude .

Drahá kolegyně

Zachovat klidnou hlavu na vikend připravit sekeru a vysloužilé hybridní soudružky pošlete do slepičiho nebe, je zbytéčne jim nasazovat dietu, oni toho už fakt móc nevyprodukují.

Žere to jak hroch a nic z toho

Na Jaro si pořidte nové krasavice a bude vajec plné košíky.

22.1.2016 08:07
bubko

XXX.XXX.240.41

Hybridiek je len 5 a co ten zbytok sú to tohtoročné...

22.1.2016 08:11
horal

XXX.XXX.58.226

bubko napsal(a):
Hybridiek je len 5 a co ten zbytok sú to tohtoročné...

Jenom malá oprava, už jsou loňské.

22.1.2016 08:14
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

horal napsal(a):

Drahá a jakou že tam máte sestavu?

Pamatuju si jen Vranohlavky a nějaké zdrobnělinky

22.1.2016 08:57
bubko

XXX.XXX.240.41

horal napsal(a):

Pravda pravda

22.1.2016 08:57
bubko

XXX.XXX.240.41

Drahá a jakou že tam máte sestavu?

Pamatuju si jen Vranohlavky a nějaké zdrobnělinky

A hybridky.

22.1.2016 09:22
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

bubko napsal(a):
A wyandotky.

Vranohlávky jsou krásné a ty prťavky taky a soudružky Hybridní jsou pěkně živené to je vidět

Bubko, doporučuji válečnou poradu zítra a následně sekera na Hybridky a fakt si pořidté dorostenky z Jara
A budete hned klidnějši.

22.1.2016 09:54
bubko

XXX.XXX.240.41

Vranohlávky jsou krásné a ty prťavky taky a soudružky Hybridní jsou pěkně živené to je vidět

Bubko, doporučuji válečnou poradu zítra a následně sekera na Hybridky a fakt si pořidté dorostenky z Jara
A budete hned klidnějši.

Už je rozodnuté, len sa mi nechce čistiť to v takých mrazoch.. ale dievčence to už majú za pár aj mi ich je ľúto - boli to moje prvé pionierky... a už mám objednané maransky kdesi od Vás bratov čechov

22.1.2016 12:43
myfka

XXX.XXX.124.193

Teda olympioniku budoucí životní prostor Tvého zvířectva bude mnoooohem větší než celé naší rodiny včetně 2 morčat,5 rybiček,2 korel a 3 překrásných slípek. Taky bych si tůze přála kozjenky nebo beránky béééééé.

22.1.2016 13:41
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

myfka napsal(a):
Teda olympioniku budoucí životní prostor Tvého zvířectva bude mnoooohem větší než celé naší rodiny včetně 2 morčat,5 rybiček,2 korel a 3 překrásných slípek. Taky bych si tůze přála kozjenky nebo beránky béééééé.

Jée až ták jo no on je statek opravdu veliký ano ano

No pani která tam vyrústala a nyni je v dúchodovém věku, tak mi říkala že v jedné maštali měl jeji děda 20 krav v druhé 10 koní a tak dále.Je to fakt nádhera.

22.1.2016 14:29
bubko

XXX.XXX.240.41

Jée až ták jo no on je statek opravdu veliký ano ano

No pani která tam vyrústala a nyni je v dúchodovém věku, tak mi říkala že v jedné maštali měl jeji děda 20 krav v druhé 10 koní a tak dále.Je to fakt nádhera.

Super to je sen...

22.1.2016 17:01
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak že Vážení kolegové a kolegyně

Kdyby jste se chtěli kouknout na mé nové obydlí od Března 2016 tak se koukněte na Google maps

Smidarská Lhota 21

Street view

Je to ten modry statek s velkou bráno a napište jak se Vám libi

Já bych vložil fotky, ale mám je ve fotáku a ten nemohu najít to jsem cely já

22.1.2016 17:06
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Samozřejmě jste pak s jarním rozbřeskem, až se vše zazelená a rozkvete vítáni na exkurzi

To už budeme se Soudružkama Olympioničkama zabydleni a bude tam vše kokrhat, kdákat, kvokat a pípat

22.1.2016 17:13
mamkamaria

XXX.XXX.55.2

Taký sivo-modrý s bielym lemovaním? Tak ten je nádherný, až sa mi srdce zastavilo od závisti. No proste nádhera! Zaslúži si aj smajlíka

22.1.2016 17:19
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

mamkamaria napsal(a):
Taký sivo-modrý s bielym lemovaním? Tak ten je nádherný, až sa mi srdce zastavilo od závisti. No proste nádhera! Zaslúži si aj smajlíka

Zdravim, ano ano to je on Velkostatek Olympijský a ty všechny zahrady a políčka náleží ke statku

A moc děkuji já jsem se do něj zamiloval hned na prvni pohled, jak jsem ho minulý rok spatřil.

PROSTĚ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED

22.1.2016 17:22

Kluci, bylo by dobré založit toto téma znovu např. v tomto formátu: Zima - první mrazíky 2, nebo třeba Nezávazný pokec.Ono třeba v mobilu se těch 500 + příspěvků dost blbě roluje.Ale samozřejmě jsem za toto vlákno velice rád, člověk si tu odpočine od starostí.

22.1.2016 17:25

Zdravim, ano ano to je on Velkostatek Olympijský a ty všechny zahrady a políčka náleží ke statku

A moc děkuji já jsem se do něj zamiloval hned na prvni pohled, jak jsem ho minulý rok spatřil.

PROSTĚ LÁSKA NA PRVNÍ POHLED

Statek závidím, já bych chtěl sehnat za rozumný peníz pozemek v okolí, mám to tu rád a stěhovat se mi nechce.Ale kapacita mi tu bohužel nestačí.Jenže lidi neví, co by tady za kus skály v kopcích chtěli.

22.1.2016 17:25
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Kluci, bylo by dobré založit toto téma znovu např. v tomto formátu: Zima - první mrazíky 2, nebo třeba Nezávazný pokec.Ono třeba v mobilu se těch 500 + příspěvků dost blbě roluje.Ale samozřejmě jsem za toto vlákno velice rád, člověk si tu odpočine od starostí.

Ok ok tak já založím nové Vlákno jdu na to.

22.1.2016 17:34

Mě teď v těchto holomrazech nastydlo pár slepiček a kohoutek hedvábničky.Ten už je ok, a vesele honí soukmenovkyně po zahradě,3 ze 4 slepiček jsou už také ok, jen jedna chuděrka Maranska je pořád ve stádiu marod.Tak jsem se rozhodl ji poslat do lázní, dostala ubikaci se slámou a hoblinami a teplotou 18 st, heřmánkový čajík, k tomu nejaké ty sušenky a nastrouhnou mrkvičku s citónem a česnekem.Tak doufám, že se brzo také vykurýruje.Jinak na omrzliny trpí jen kohoutek Marans, a to i přes natírání sádlem.Naštěstí jen lehce na hřebeni.

22.1.2016 17:35
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Přátelé nove vlákno

Velkostatkář Olympionik2008

Bude to lepší, páč úž je těch příspěvkú zde mnoho, ale je to super, že jste tady semnou a jsem za to rád

22.1.2016 17:37
horal

XXX.XXX.58.226

Tak to se bude hospodařit pán velkostatkár. Jen aby Vám zbyl čas i na zaměstnání. Je to paráda a jenom tiše závidím. Já jsem je dneska nalákal na ryzoto, ale párkrát klovli a čelem vzad. Pozbíral jsem 18 kousků, což je 25% výkon. Češky už nějakých čtrnást dní nic.

22.1.2016 17:44

Já jsem se dostal během posledního týdne na 45 %,22 ks od 46 slepiček.Tak snad už to bude jen lepší, na začátku roku to bylo kolem 13 - 15 vajíček denně, k dnešku 18 - 22, vidím to tedy pozitivně.

22.1.2016 17:50
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

horal napsal(a):
Tak to se bude hospodařit pán velkostatkár. Jen aby Vám zbyl čas i na zaměstnání. Je to paráda a jenom tiše závidím. Já jsem je dneska nalákal na ryzoto, ale párkrát klovli a čelem vzad. Pozbíral jsem 18 kousků, což je 25% výkon. Češky už nějakých čtrnást dní nic.

Krásné kmeny to se to bude líhnout na Jaře oj oj oj.

22.1.2016 18:21
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak je založené nové vlákno přátelé a jedeme od začátku at to na telefonech nemusime púl dne rolovat

Velkostatkář Olympionik 2008 nové vlákno.

Těším se na další komunikaci

Olympionik

22.1.2016 19:03
Olympionik2008

XXX.XXX.193.210

Tak že Vážení kolegové a kolegyně

Kdyby jste se chtěli kouknout na mé nové obydlí od Března 2016 tak se koukněte na Google maps

Smidarská Lhota 21

Street view

Je to ten modry statek s velkou bráno a napište jak se Vám libi

Já bych vložil fotky, ale mám je ve fotáku a ten nemohu najít to jsem cely já

Přátelé, tak oprava

Správně je :

Smidarská Lhota 20

Jsem to ale popleta, tak se omluvuju

Přidejte reakci

Přidat smajlík