Denis123456

XXX.XXX.230.6
Dobrý den, bral už někdo ze Slatiny nosné kuřice?
JL

XXX.XXX.0.41
Dobrý den,
kupovali jsme kuřice před snáškou a jsou skvělé, zdravé a nosí pravidelně. Doporučuji.
Dobrý den, tak se chci podělit o zkušenost s tuto drůbežárnou, koupil jsem 15ks 14 denní kuřata kalimera.Kuřata jsem krmil BR2 a pak michanice z brambor a mléko zahuštěné šrotem kukuřičným a pšeničným a k pití zkyslé mléko sem tam dostali do vody acidomid.Kuřata rostla pomale, dokonce 2 kuřata vypadala jako by byla vylíhla od normalních slepic byla jak od hybridu.Po telefonu jsem to řešil s paní, prý to není možné a tak vyměnila a jak došlo k výměně, tak jsem se jí ptal co to prodala a ona řekla, že je to green shell, no nevím, jestli to tak bylo. Pak už jsme je zabili ty kohouty, tož ubohé, na prsou nic moc masa, jen vytáhlé kytky, jenom 3 byli kulatí, zbytek stál za prd. No a 2 kuřata vypadala jak hisex, ty jsem musel prodat známému jako do chovu na nesení.Jsem z toho zklamaný, paní té drůbežárny ví dobře, co dělá.Psal jsem jí email a vůbec se neozvala, zbytečně se budu, kdyby ji volal, rožčilovat po telefonu.Pro příště jsi od té drůbežárny nic nekoupím.