Dudi
XXX.XXX.120.43
Chci se zeptat za jak dlouho zacnou krepelky nest kdyz jsem jim zvedl teplotu z 8 stupnu na 19stupnu byli venku a ted jsem je dal do odchovny.?diky.
Dudi
XXX.XXX.120.43
Proc za tak dlouho?a muzu hned prvni vajicka schovavat a pak dat do lihne.nebo nejaka odebrat a pak az.s kohoutkem jsou spolu asi 14 dni.tak by mohla byt pojmeny.
Dudi
XXX.XXX.60.129
Jsou rok a pul stare a snasely jen v lete kdyz byla tepla mel jsem je ve venkovni voliere a ted jsem jim udelal odchovnu kde jim topim a cekam na prvni vejce.
Tak až něco snesou, tak jedno vejce rozklepněte a jukněte jestli jsou oplozená viz diskuse https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3040985/nasadova-vejce-oplodneni#a3044574 fotky z 13.01.2016 21:03.
Dudi
napsal(a):
Jsou rok a pul stare a snasely jen v lete kdyz byla tepla mel jsem je ve venkovni voliere a ted jsem jim udelal odchovnu kde jim topim a cekam na prvni vejce.
To budeš asi čekat dlouho nejlepší bude když je sníš a koupíš si čtyř týdení v osmi týdnech ti začnou snášet a v roce je můžeš zase sníst protože to nejlepší už budou mít za sebou.
Dudi
XXX.XXX.60.129
Me nesly jen v lete tak jsou odpocati ale zitra si v breclavi koupim mladsi, tak uvidim.