Červená červnová teplákovka aneb Rio se blíží

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.6.2016 11:48

čapice napsal(a):
Tak to bude ono, zasychají i konce větviček s lístky. Asi to bude plošné, V ulici jsem to viděla na zahrádkách i u jabloní. Ale myslela jsem si, že to pomrzlo. Já jsem vše napadené otrhala a zlikvidovala. Může to být i na rybízu?

Na rybízu bude asi spíše padlí..nevím nejsem odborník. Ale s tou Moniliózou jsem měl osobní zkušenost a náhodou jsem měl v peněžence ještě názvy těch preparátů... a pak, že tam mám víte co Jinak ono to fakt vypadá jako, že to spálil mráz. Ale pokud to máte v okolí všude je možné, že to mráz byl a pak by bylo zbytečné to stříkat...

22.6.2016 11:54
čapice

XXX.XXX.216.126

Padlí snad ne, to poznám a proti tomu jsem vše postříkala. Schválně dnes vyfotím.
Jinak jsem si chtěla vytisknout Váš příspěvek s názvem toho preperátu (do peněženky) a mám vytištěno všech 92 stránek této sáhodlouhé diskuze. No neva, vezmu je do nespecké školky (občas je zásobuju) ať mají děti na co kreslit.

22.6.2016 12:08

čapice napsal(a):
Padlí snad ne, to poznám a proti tomu jsem vše postříkala. Schválně dnes vyfotím.
Jinak jsem si chtěla vytisknout Váš příspěvek s názvem toho preperátu (do peněženky) a mám vytištěno všech 92 stránek této sáhodlouhé diskuze. No neva, vezmu je do nespecké školky (občas je zásobuju) ať mají děti na co kreslit.

Ježíš tak to máte asi radost...Ale dětičky budou mít radost...

22.6.2016 14:56
nomad72

XXX.XXX.234.3

čapice napsal(a):

že 92 stránok... za to ti dávam plus.

22.6.2016 15:11
nomad72

XXX.XXX.234.3

Inak, východ aktuálny stav : 32°C v tieni... no, káva dopitá, beriem pílu, krovinorez, sekeru, a poďho klčovať prales...

22.6.2016 17:10
Olympionik2008

XXX.XXX.20.207

Nazdár

Tak už na Velkostatku a káva a jde se makat oj oj oj

To je ale vedro uf uf.

22.6.2016 17:58
horal

XXX.XXX.58.226

Zdar, zdar, zdar, tak já si kafíčko jdu teprva dělat. Konečně odpoledne vykouklo i sluníčko, ale jak říkával děda pořád mu visí nohy dolu a člověk neví kdy to spadne. Včera jsem posekal další zahradu tak bych se ani nedivil. To mi dělá schválně, jak říkal Bohouš. Dneska jsem měl trochu rozlítáno, napřed nakoupit krmení pro kuřata a pak pro sebe, za měsíc co byla babka v lázních se lednice a špajzka vyprázdnila. No a také objednat sud s pivem a pípu na sobotní oslavu kdy na mne spadne šestý kříž. Tak jdu na to kafe a vy co už jte dopily tak hezky do práce a neflákat se, víte že toho máte hodně. Honzík nemusí stačí když se otočí na gauči. Tak se ztím mějte.

22.6.2016 18:04
nomad72

XXX.XXX.234.228

Horalko, kamarát, nič sa nerobí... ja som vyšiel von a za 2 minúty som bol úplne mokrý... z tepla a tak som len opravil synovi bicykel a šup ho dnu do klímy... však čo som si otca i mať zabil, aby som takto trpel? dnes celý deň na slnku v práci, ani kúsok tieňa, a si myslím, že bolo toho dosť... takže teraz sedím dnu a venujem sa deťom

22.6.2016 18:34
veraboskova

XXX.XXX.0.235

čapice napsal(a):
Zdravím, můžu se zeptat na váhu vykrmeného hemšíráka ? Mám doma taky 2 adepty, tak abych věděla kdy bude vhodný čas . A ještě jestli jste jim nějak speciálně přilepšovala?

Zdravím, zabíjíme kohouty ve věku 14-16týdnů a váha je kolem 1,5kg vykuchaných bez drobů. Ale tuhle jsem psala, měla jsem u kohouta rekord v 16ti týdnech něco přes 1,9 kg. Jinak dostávají K2, pasou se venku pár hodin denně na zahradě a sem tam dostanou předem namočenou a pak uvařenou pšenici. Takže nijaká zvláštní péče.

22.6.2016 19:14
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Ahojte z Roudnicka, i tady je teploučko
Trošku jsem si popásla medvěda, nějak mě to teplo zmohlo, tak jsme to se starším synátorem na 1,5 hoďky zalomili. Teď jsem malinko lítala, než jsem vše napojila a všici dostali večeři, tedy ještě krom dědí , ti lumpačí ve sprše.
Stále nemám zvládnutou zahradu, vesele mi zarůstá , tak si dávám závazek, že zítra dopo začnu plevelit alespoň rajčata
Spát chodím s posledním kuřetem, jakmile ho donesu do kurníku, zatím to ještě neumí, takže půl jedenáctá to jistí a ráno v půl šesté se mi nechce vstávat, ale kuřata už lítají a řvou, že chtějí snídani
Tak, jdu dělat véču, chlapci vylezli ze sprchy.

22.6.2016 21:54
honzapm

XXX.XXX.182.25

Olympionik2008 napsal(a):
Přatelé no maji byt do neděle tropy tak že sekačky vytáhnout, kosy vyklepat a nabrousit a jde se sušit hip hip

Já už se na to těším juchú

Jó jinak jsem Vás zapomněl informovat, že jsem tu měl studnaře a proběhla revize a kompletni vyčištění studny a přátelé, mám pramen, že bych s tím mohl zásobovat 5 drubežáren a 3 kravíny

Odbornik naměřil prútok a nevěřil vlastním očím : průtok je 172 000 litrů za den, ano ano čtete dobře

Kopletně vysál a vyčistil studnu a po celou dobu tam pořád musel mit čerpadlo jinak by nemohl pracovat.

Posléze čerpadlo vypnul a za cca 7 minut musel pryč pač by se tam utopil

Prostě mi v ovocném sadu v hloubce 8 m protéká řeka

Kámo, nebudeš mi věřit, ale já tě dneska vzal za slovo.

Jako pozor... Ano ano, vážení, už je to tak...
Váš favorit, totiž Honzík von gaučík, dneska normálně sekal KOSOU.
Jo, tak to vám byla pecka. Žádnej randál, žádnej benzín, žádnej smrad.
Hezky sexy dietně lehce a ladně - já, udatně opálený skoročernoch,
a stařičká tupá rozviklaná kosa ze seníku. A že nám to pěkně šlo od ruky...
Akorát teda nevim, kdo to bude hrabat. Jo aha, já... Dobrý no...

Tak co, uděláme červencovou diskusičku?

22.6.2016 22:17
horal

XXX.XXX.58.226

nomad72 napsal(a):
Horalko, kamarát, nič sa nerobí... ja som vyšiel von a za 2 minúty som bol úplne mokrý... z tepla a tak som len opravil synovi bicykel a šup ho dnu do klímy... však čo som si otca i mať zabil, aby som takto trpel? dnes celý deň na slnku v práci, ani kúsok tieňa, a si myslím, že bolo toho dosť... takže teraz sedím dnu a venujem sa deťom

A to údržbě nabo výrobě?

22.6.2016 22:33
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Honzíku von gaučík, ano, uděláme

22.6.2016 22:37
honzapm

XXX.XXX.182.25

Horalku, nejdřív se asi věnuje údržbě a večer potom výrobě.

Andy, tak že jste to vy (a děláte jistě lahodné rychlovečeře), tak tedy já
sestupuji z gaučíku a...

Zavírám téma a otvírám novou diskusi ZDE:

https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3136238/prazdninova-cervencova-teplakovka

.
.
.

Přidejte reakci

Přidat smajlík