Sametové listí opadává a má tepláky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.11.2016 11:52
nomad72

XXX.XXX.234.75

mamkamaria napsal(a):
Zdravím, keď sa ženy nehlásia tak skúsim, nemám sa síce s čím vychvaľovať, ale asi mám problém. Mám takéto vajíčka od velsumiek zdr. Zo začiatku ako začali znášať, boli hladké a teraz majú takéto bodky a škrupinka je taká draplavá. Čím to je?

Nemám okuliare, nevidím...

20.11.2016 13:34
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

To viem, preto to nebolo určené Tebe , ale nejakému skúsenému chovateľovi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.11.2016 13:42

nomad72 napsal(a):
Dobré ránko kamaráti... medveď chytený a keby ma nezobudili kúpychtivý ľudia, tak mám možno dvoch...300 vajec predaných, tak je trošku zarobené... a mimochodom, čo máte na obed?

No sláva to je dobrý obchod Já měl na oběd domácí holandský řízek a br.kaši. Je to zbytek ze včerejška

20.11.2016 14:16
nomad72

XXX.XXX.234.72

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No sláva to je dobrý obchod Já měl na oběd domácí holandský řízek a br.kaši. Je to zbytek ze včerejška

No, však, korunka ku korunke, a bude... nebudem sa opakovať... ja som robil toto :sekaná plnená klobásou, ale ešte som ju nenačal, čakám, kým príde rodinka od svokry, a najedia sa so mnou... lebo svokra nevie variť a bude k tomu zem kaša a kyslá uhorka

20.11.2016 14:17
nomad72

XXX.XXX.234.72

mamkamaria napsal(a):
To viem, preto to nebolo určené Tebe , ale nejakému skúsenému chovateľovi.

Ukáž mi tu aspoň jedného...

20.11.2016 14:23
nomad72

XXX.XXX.234.72

Práve som dostal toto... sused vydával dcéru
prosím, ponúknite sa

20.11.2016 15:59
peparazak

XXX.XXX.162.50

S vami bych kamaradil, nejdriv sekana a pak hned zakusek.

20.11.2016 16:41
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Dobrý den z Roudnicka
Nomádku, krása, kafíčko a prosím půlku toho kytičkového na desertní talířek
dnes měli k obědu škubánky s mákem, mňam. Zítra budou k večeři pečené s nivou.
Holky dnes 17 kousků a jedno obří, dvoužloutkové.
Včera jsme byli na výletě a hádejte, co jsme tam dělali ? Pekli buřty v dešti a víte, že to jde ? Byla to sranda, trošku jsme promokli, ale dobrý.

20.11.2016 16:46
bery25

XXX.XXX.86.251

Ukáž mi tu aspoň jedného..Peter z Bratislavy, si myslim ze ma chovatelske skusenosti.

20.11.2016 16:48
nomad72

XXX.XXX.234.72

bery25 napsal(a):
Ukáž mi tu aspoň jedného..Peter z Bratislavy, si myslim ze ma chovatelske skusenosti.

20.11.2016 16:49
nomad72

XXX.XXX.234.72

Také ako má on, tu má snáď každý...

20.11.2016 17:47
bery25

XXX.XXX.86.251

Tak čo sa tika liahnutia je na tom určite jeden z najlepšich, čo sledujem tak ma naliahnute viac nez dost, aj rady na odchov kuriatok tu ma dobre, ale je to jedno len tak ma napadol on.

20.11.2016 18:05
nomad72

XXX.XXX.234.72

bery25 napsal(a):
Tak čo sa tika liahnutia je na tom určite jeden z najlepšich, čo sledujem tak ma naliahnute viac nez dost, aj rady na odchov kuriatok tu ma dobre, ale je to jedno len tak ma napadol on.

No, ak ti pomohla informácia s fotkou, ako vyzerá plechová prepravka na vajíčka, tak to beriem... skôr som si myslel, že tou informáciou chcel z nás spraviť hlupákov... ale, podaril sa mu pravý opak...

20.11.2016 18:10
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Tak k obědu byl pečený králík na zelenině s rýží.

20.11.2016 18:11
Olánek

XXX.XXX.96.246

Dramatický výstřih a vášnivá.Tak já průběžně poslouchám, kdy jsme byli naposledy v divadle, na ples tě nedostanu, o výstavě nemluvě, ale na holuby do tramtárie to jo.Odporuji ušlechtilostí chovatelství, absenci na výstavách provází ztráta šlechtitelského tempa.Po nahlédnutí do fauny, vstupenka, parkovný a benzín jenom abys čučel na nějaké báby.
Příště raději trochu chovatelsky, k vidění byly i pěkné kozičky jedné mladé perspektivní chovatelky, jinak mám po Štítarech.

20.11.2016 18:13
nomad72

XXX.XXX.234.72

Tak som vybral 355 kúskov,... cez noc namoriť a zajtra šup s ním do zeme

20.11.2016 18:14
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Jinak mě už vážně štvete s tou rivalitou. Už mě to tu přestává pomalu bavit číst

20.11.2016 18:17
nomad72

XXX.XXX.234.72

veraboskova napsal(a):
Jinak mě už vážně štvete s tou rivalitou. Už mě to tu přestává pomalu bavit číst

Idem do kúta...

20.11.2016 18:22
javorka

XXX.XXX.98.207

skodovak napsal(a):
Http://www.ifauna.cz/drubez/inzerce/r/detail/2877324/kurice/

Nezná někdo?...

Něco jste zjistil?
To asi nemáte daleko, tak pojedete se kouknout? Hned bych si taky nějakou vzala. Mám už jen dvě a jsou to takové klidné, milé slepičky.

Jinak přeji všem hezký večer.

20.11.2016 18:23
javorka

XXX.XXX.98.207

veraboskova napsal(a):

Mě se to taky nelíbí

20.11.2016 18:55
vici

XXX.XXX.168.34

nomad72 napsal(a):
Idem do kúta...

Tebe bych poslal úplně jinam. Navážet se do ženy to ti jde Ty hrdino...

20.11.2016 19:05
nomad72

XXX.XXX.234.72

vici napsal(a):
Tebe bych poslal úplně jinam. Navážet se do ženy to ti jde Ty hrdino...

Môžeš mi toto prosím ťa vysvetliť?ako a čím som sa do nej navážal?

20.11.2016 19:12
honzapm

XXX.XXX.182.25

Alberte, to byl dneska ale krásnej den, že jo?
I když na Gaučíka asi něco leze, to vstávání do Lysé v krutou noční hodinu (6:50),
200 km cesta tam, vystát si dvě fronty (na fstupenku a pak na katalog, který natiskli pozdě),
jeden mačkající se strejda s fajfkou mi tam málem podpálil mou nejmužnější bundu,
solidně už doutnala, už jsem i začínal vonět, ale nakonec mě, bez výraznějšího zájmu
médií, uhasili...
Pak možná i utíkat, ale to teda fakt nevim, do další fronty na prodej, pak se nechat
ochrchlávat od skupiny osmi udatných a koupěchtivých Poláků, které jsem nakonec psychologicky zmanipuloval, že mě dokonce pustili před sebe, páč na ten jejich
hodinovej nákup bez překladatele jsem fakt neměl ani já, trpělivost sama, nervy.

To už moje nejzánovnější teplákofka byla načichlá od králičího čůrání,
které se libě neslo celou halou Cé. V hale Bé pak samé povídání a povídání,
no a náklad toho mého nákupu, lítání sem tam, to tedy taky nebylo vůbec zdravé,
zlatý zaprděný gaučík a peřinka a hezky ruka pod teplákama.
A pak ještě cesta za tmy 200 km domů a ještě vlašindy zaopatřit, nákup ubytovat,
vajíčka posbírat... A nezaprší a nezaprší, že? To je na horečku jako dělané.

No, měl jsem si dát více vitamínu Cé, ale i Bé a Á.
Normálně jsem asi zralej na frťánka nebo co.
Horalku, tak ten bude na vás a za vás.
A na Alberta, von má zítra svátek. Ještě mám jeho levé stehno v mrazáku. Uí.

Jak nepiju, dneska asi začnu. Furt jsem takovej nedomr.lej a pčíkavej.
Budu muset přestat nosit sandálky a přezout na zimní obuf.
Ježíšek by mohl přinést zateplené gumáky, vel.46.
Ale asi zase přinese h., přitom hnědou mám taky rád, ale zelenou víc.

20.11.2016 19:18
vici

XXX.XXX.168.34

V jiném vlákně si s tebe udělala legraci a ty jsi jen čekal na příležitost jak to patřičně vrátit.

20.11.2016 19:20
nomad72

XXX.XXX.234.72

Takže, na vysvetlenie, pre menej chápavých... to som myslel tak, že to štve aj mňa, tak sa za to idem hanbiť do kúta... tak ako sa za trest posielajú do kúta malé deti...
dobre, a prečo píšem to, čo píšem... keď ma osočujete vy, či už hlúpimi poznámkami, (že mamkamária) aleboniekto označí nepriamo za blbého, alebo iné urážky, vtedy je to všetko v poriadku, lebo ste to napísali vy... ok... ale ak napíšem na to reakciu, trebárs formou srandy, to už v poriadku nieje... ja vám to napíšem takto... vždy som povedal to, alebo napísal, o čom som bol presvedčený a za svojimi názormi som si stál, a vždy budem! ja neprezliekam kabát a netvárim sa ako hovädo, že tu mi bude verejne nadávať, osočovať, ale popri tom ma bude v súkromnej správe žiadať o radu... (toto neplatí pre 720-tku) takže, mne to pripadá tak, že keď sem niekto strčí aj 30 krát fotku toho istého kohúta, sám si ho olajkuje, je to ok... ja keď sa s niečím pochválim, to je zase zlé... vážení, nehovorí z vás závisť? neviem, keby som tu napísal, že mám lepru, či by sa zajtra niekto nepochválil, že s leprou má ešte TBC...

20.11.2016 19:21
nomad72

XXX.XXX.234.72

PS:Honzík, ak máš niečo proti, obráť sa na admina...

20.11.2016 19:37
vici

XXX.XXX.168.34

Co to meleš za blbosti, sám sobě olajkuje, zkoušel jsi to? Tak napřed vyzkoušej a potom piš.

20.11.2016 19:38
horal

XXX.XXX.202.176

veraboskova napsal(a):

Naschledanou.

20.11.2016 19:39
nomad72

XXX.XXX.234.72

vici napsal(a):
Co to meleš za blbosti, sám sobě olajkuje, zkoušel jsi to? Tak napřed vyzkoušej a potom piš.

To si fakt taký nevzdelaný alebo to hráš?

20.11.2016 19:47
vici

XXX.XXX.168.34

Jo podvádět, na to já nehraju.

20.11.2016 19:49
veraboskova

XXX.XXX.0.235

horal napsal(a):
Naschledanou.

Jo, jdu radši žehlit.

20.11.2016 19:49
nomad72

XXX.XXX.234.72

vici napsal(a):
Jo podvádět, na to já nehraju.

Ak si si nevšimol, toto tu praktizujú bežne

20.11.2016 20:22
nomad72

XXX.XXX.234.72

A na zamyslenie sem dám ešte toto... : kto sa v tom spozná, nech si druhý krát radšej do jazyka zahryzne... alebo zlomí prst
citujem : A nyní, po třiceti letech, mne opravdu uráží, když někdo, jen tak mezi řečí,
hodnotí někoho, koho naprosto nezná.Má vyjádření mají jediný cíl a důvod - nastolit na fóru TROCHU VÍCE
RESPEKTU mezi všemi přispívajícími.
PS :tomu aj veríš, čo si napísal, alebo si s..ieš do úst?

no, majte fajn večer... ja si idem niečo dobré prečítať... poklona

PS2:pravda sa niekedy zle počúva... (číta).

20.11.2016 20:38
začátek

XXX.XXX.4.22

Dobrý večer samo, že všéém.Nadávám na slepice, že dělají díry na zahradě, ale jak je vidět není to tak zlé a mohlo by být hůř.
https://www.youtube.com/embed/ TLUgEXI9RYI?rel=0.

20.11.2016 21:00
skodovak

XXX.XXX.241.252

javorka napsal(a):
Něco jste zjistil?
To asi nemáte daleko, tak pojedete se kouknout? Hned bych si taky nějakou vzala. Mám už jen dvě a jsou to takové klidné, milé slepičky.

Jinak přeji všem hezký večer.

Zdravím vás, bohužel vše pryč, pán se nedal přesvědčit. Hlavně že nervózní že to nedal za více peněz a že mu furt někdo volá.Ale inzerát má neustále.
Ještě mi vynadal že jsem psal email, ale chtěl jsem si to pojistit a ne volat v jedenáct večer.

20.11.2016 21:22
javorka

XXX.XXX.98.207

skodovak napsal(a):
Zdravím vás, bohužel vše pryč, pán se nedal přesvědčit. Hlavně že nervózní že to nedal za více peněz a že mu furt někdo volá.Ale inzerát má neustále.
Ještě mi vynadal že jsem psal email, ale chtěl jsem si to pojistit a ne volat v jedenáct večer.

Smůla.

20.11.2016 21:30
skodovak

XXX.XXX.241.252

Řeknu vám že mně to ráno pěkně naštvalo, od půl šesté jsem nepsal a připravoval pro ně v hlavě podmínky. No a pak ještě to jednání.

20.11.2016 21:31
javorka

XXX.XXX.98.207

Nedivím se.

20.11.2016 21:43
bery25

XXX.XXX.86.251

Nomad, cez noc namoriť a zajtra šup s ním do zeme...dobry, v čim ten cesnak morite, dakujem.

20.11.2016 22:35
skodovak

XXX.XXX.241.252

javorka napsal(a):
Nedivím se.

Kytičkou by měla být obdarovávána žena smajlík
Tak to uvedeme na pravou míru.

20.11.2016 23:08
javorka

XXX.XXX.98.207

skodovak napsal(a):
Kytičkou by měla být obdarovávána žena smajlík
Tak to uvedeme na pravou míru.

Jé, děkujůůů!
Tak nakonec to (vlákno) neskončilo tak špatně.

Díky Honzíkovi za nové, zcela čisté.

A Věrce, že ho vyžehlila.

21.11.2016 00:18
horal

XXX.XXX.202.176

veraboskova napsal(a):
Jo, jdu radši žehlit.

Věrko nic ve zlém, nezlobte se. S nomadam už tady válčíme (nemyslím proti sobě) spolu přes rok a jsou zde určití lidé kteří se do něj bezdůvodně naváží, tak se nedivte že proti nim použíje občes ironickou poznámku. Lepší je se do toho neplést. Myslím že jsme tady docela dobrá parta a je lepší takové ty náhodné přispěvovatele, kteří jenom vlítnou popíchnou a zmizí, ignorovat. Tím nechci říct, že sem nikdo nový nesmí, to by byla totální békovina, jak říkal Standa Zindulka ve filmu Vlak dětství a naděje. Každý jsme jací jsme a stím nic nikdo nenadělá.
Přeci nepřestanu kamarádit s někým jenom proto že má jiný názor než já. Mám kamaráda se kterým chodím na ryby a jednou za týden na tři čtyři piava a tam právě mnohdy narazíme na téma kde se totálně rozcházím, ale kvůli tomu si přeci nebudeme nadávat nebo se nějak osočovat. Já si myslím že se docela tady bavíme a každý si najde to co ho zajímá. Honzík z gaučíku je takový chovatel pěstitel a hlavně odborník, který opravdu umí poradit a naladit no a jako v mém případě i vypomoct chovnym materiálem. No a pan doktor, olimpionik, zakladatel vlákna v duelu s Honzíkem nastolil tady takovou všeobecnou rozpravu která se nám zalíbila a každý kdo do ní vstoupil se tak nějak omluvil že si dovolil se mezi ně vetřít. Doufám že na jaře se k nám opět připojí a bude nás zásobovat zprávama z velkostatku. Stane se občas že někdo něco napíše a pro jiné to vyzní ůplně jinak než měl pisatel v úmyslu, ale proto ho nebudem kamenovat. většinou je to jenom nepochopení, právě toho myšlenkového pochodu, jako se stává u mne po přečtění olánkových příspěvků. Berme to tak že pokud jsme přátelé skosneme i nějakou tu ironickou poznámku, protože většinou je to bráno jako vtip. A jestiže né tak to je právě to co i jinym pak kazí náladu a neví za koho se postavit. No už jsem, zase toho popsal dost a vím že se takhle dlouhé příspěvky mnohým ani nechce číst. Momentálně nevím v jaké to bylo pohádce, ale cituju" pojďte budeme na sebe hodní".

21.11.2016 10:24

horal, minul si sa povolania, bol by z teba skvelý kazateľ, ale urobiť z nomada Pannu Orleánsku

21.11.2016 11:53
dadu

XXX.XXX.61.94

Horal - plně s váma souhlasím

21.11.2016 12:19
horal

XXX.XXX.202.176

horal, minul si sa povolania, bol by z teba skvelý kazateľ, ale urobiť z nomada Pannu Orleánsku

Použiji radu Olánka, čtěte dvakrát.
Každý jsme jací jsme a stím nic nikdo nenadělá.
Přeci nepřestanu kamarádit s někým jenom proto že má jiný názor než já.

21.11.2016 17:42

Keby som si to prečítala aj 5 x, nomad vždy ostane nomadom Tiež ti niečo poradím To vaše kamarátstvo si dajte do profilu, nebudete to musieť písať do každého druhého príspevku

21.11.2016 21:36
horal

XXX.XXX.202.176

Yolanda.
To je o čem tady pořád píšu. Ty a tobě podobní se snažíte vnutit všem lidem jaký je to hnusný člověk a když ho nenávidí ta tvoje skupinka musí ho nenávidět každý a kdo ne tak je stejný jako on. Teď už ani nejde o nomáda. Teď už jde vyloženě o mne a posměšky vůči mé osobě. Nejsem si vědom že bych nějak vůči tobě anebo někomu jinému z těch tvých sympazitantů nějak vychyloval. TaK PRÓÓČ ? Steně vás žádal nomád aby jste ho nechali na pokoji, ale vás to vyloženě baví navážet se do lidí, provokovat tak až ztratí nervy a pošle vás někam a věřte že se mu vůbec nedivím. Pak napíšete že je hrubián a neurvalec a nyní ty a ta druhá (anebo jste dvě v jednom) chcte dostat do stejné pozice i mne. Jestli nám nemáte co říci o svém chovu a třeba i o sobě, nevstupujte mezi nás s nějakými výtkami nebo pichlavými poznámkami. Já nikomu nevnucuju že ten či onen je takový nebo makový tak to zkuste nedělat také. Každý má svůj rozum a dokáže si udělat úsudek o lidech sám.
Toť vše a víc nemám co bych ještě měl k tomu dodat.

21.11.2016 22:05
andreakiss

XXX.XXX.34.131

Horalku, máte ůplnou pravdu. Andrea.

22.11.2016 05:40

horal napsal(a):
Yolanda.
To je o čem tady pořád píšu. Ty a tobě podobní se snažíte vnutit všem lidem jaký je to hnusný člověk a když ho nenávidí ta tvoje skupinka musí ho nenávidět každý a kdo ne tak je stejný jako on. Teď už ani nejde o nomáda. Teď už jde vyloženě o mne a posměšky vůči mé osobě. Nejsem si vědom že bych nějak vůči tobě anebo někomu jinému z těch tvých sympazitantů nějak vychyloval. TaK PRÓÓČ ? Steně vás žádal nomád aby jste ho nechali na pokoji, ale vás to vyloženě baví navážet se do lidí, provokovat tak až ztratí nervy a pošle vás někam a věřte že se mu vůbec nedivím. Pak napíšete že je hrubián a neurvalec a nyní ty a ta druhá (anebo jste dvě v jednom) chcte dostat do stejné pozice i mne. Jestli nám nemáte co říci o svém chovu a třeba i o sobě, nevstupujte mezi nás s nějakými výtkami nebo pichlavými poznámkami. Já nikomu nevnucuju že ten či onen je takový nebo makový tak to zkuste nedělat také. Každý má svůj rozum a dokáže si udělat úsudek o lidech sám.
Toť vše a víc nemám co bych ještě měl k tomu dodat.

100% souhlas!

22.11.2016 07:37

Dĺžka príspevku ani doba prispievania ťa neopravňuje vydávať sa za hovorcu tohto vlákna . Ako si správne napísal, každý má svoj rozum, takže je predpoklad, že vie aj písať Či tu prispievam alebo si len čítam, mám tu rovnaké práva ako ty, nomad alebo aj jeho zakladateľ. Chodím tu tiež dosť dlho, aj keď neprispievam a môžeš mi veriť, že to nie je kvôli nomadovým príspevkom ani im podobným . Ba povedala by som, že som sa celkom potešila, keď ste zbalili kufre a odišli na ´´fejsbuk ´´ Ale ako som sa čoskoro presvedčila, moja radosť bola predčasná .
Tiež nemám, čo by som k tomu ešte mala dodať

22.11.2016 10:35
horal

XXX.XXX.202.176

Jestli nám nemáte co říci o svém chovu a třeba i o sobě, nevstupujte mezi nás s nějakými výtkami nebo pichlavými poznámkami.
Nejsem žádný mluvčí, ale už z předešlých příspěvků vím, že nikdo netojí o nějaké rejpání do druhého. Zkažená nálada na celý den a to né moje ale všech co si tady čtou a píšou. Já ti předsi nazakazuju sem chodit číst a psát, ale piš to co lidi pobaví a potěší. Lidé kteří jsou zaslepeni nenávistí nedokáží reálně uvařovat a svou nenávist rozšiřují pořád na větší okruh kolem sebe a nesnesou aby nenáviděný člověk byl spokojen a nedejbůh šťastnej. Dlouhé roky jsem byl dobrovojný hasič a viděl jsem utrpení a beznaděj lidí co přišli při požáru o veškerý majetek, nebo u nehody o svého blízkého nebo lidi kteří následkem nehody jsou invalidní. Ti všichni zvedly hlavu a žijí dál a nemají pocit že by je měl někdo litovat, proto že žíjí plnohodnotný život. Lítost ale zaslouží duševní invalidé, kteří do svého srde zasely nenávist, která se pořád zvetšuje a vytlačuje lidskost, porozumění, ohleduplnost. Vždyť i odsouzený na smt má právo na trochu lidského soucitu, aby jeho mrt byla rychlá a bezbolestná.

22.11.2016 11:27
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Celá táto debata by nemusela vzniknúť, keby ste sa držali svojho hesla "nereagovať na rýpanie". Mohli ste skončiť "včera 00,18". No keď stále reagujete, musíte počítať s ďalšou reakciou, a ďalšou, a...

22.11.2016 11:55
horal

XXX.XXX.202.176

22.11.2016 12:34
lupus4

XXX.XXX.210.5

odsouzený na smt má právo na trochu lidského soucitu, aby jeho mrt byla rychlá a bezbolestná.

že jo ?
což ovšem "soudruh" opěvující Stalina a smutnící za 1,0 husy nechápe...

22.11.2016 12:47
horal

XXX.XXX.202.176

lupus4 napsal(a):
odsouzený na smt má právo na trochu lidského soucitu, aby jeho mrt byla rychlá a bezbolestná.

že jo ?
což ovšem "soudruh" opěvující Stalina a smutnící za 1,0 husy nechápe...

No a co ? mne se líbí Ernesto Chegevara.

22.11.2016 13:07
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Horal, zdá sa, že takéto dve vlákna sú výborné riešenie pre nás i pre vás. Čo poviete?

22.11.2016 14:34
lupus4

XXX.XXX.210.5

horal napsal(a):
No a co ? mne se líbí Ernesto Chegevara.

Mě taky, naštěstí se nedožil "výsledků"... jinak by musel do odboje
Ale stejně, úplně nej byl Geronimo

22.11.2016 14:51
horal

XXX.XXX.202.176

Ten který zívá, neboli Zíval. Celý život utíkal pred Americkou a Mexickou armádou aby nakonec zemřel na zápal plic když spadl z koně do studené řeky. To se vůbec nedivím, téměř osmdesátiletý stařec měl co delat udržet se na koni né to ještě ožralej.

22.11.2016 15:58

Horal, nakoľko si ten tulipánmi ošperkovaný príspevok adresoval mne, tak sa premôžem a ešte ti odpoviem . Tvoje príspevky ma bavili niekedy na začiatku teplákovky. To česko - slovenské priateľstvo ti evidentne neprospieva čo príspevok, to blast. Na toto je život priveľmi krátky... Prosím nehlasujte, mne je to jedno a horálovi zbytočne dvíhate tlak

22.11.2016 16:08
lupus4

XXX.XXX.210.5

Doporučuji Forrest Carter : Odvedu vás do Sierra Madre, dost dobrý čtení, sice fikce, ale základ tam je
a pak hned Škola Malého stromu

22.11.2016 16:56
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Horal, nakoľko si ten tulipánmi ošperkovaný príspevok adresoval mne, tak sa premôžem a ešte ti odpoviem . Tvoje príspevky ma bavili niekedy na začiatku teplákovky. To česko - slovenské priateľstvo ti evidentne neprospieva čo príspevok, to blast. Na toto je život priveľmi krátky... Prosím nehlasujte, mne je to jedno a horálovi zbytočne dvíhate tlak

Horal, a ja ešte dodám, keď dve hovoria to isté, niečo na tom bude .
tadruha.

22.11.2016 20:12
jako001

XXX.XXX.109.93

NO jezisi nielen horalovy dvihate tlak ale aj mne iked denne do teplàkovky nepisem citam a povazujem sa za je clena, a dvihli stemi tlak vy dve bosorky ze zena nezena nic neni mudre co je deravè hotovo osocujete ludi od buka do buka, vsetci tyto ludia ochotne radia aj nomàd len treba nàjst cestu toto je vlàkno co nemà na ifaune obdoby a vy co neviete prispiet v tichosti siho citajte ale nereagujte, aj tak nàm to tu neskazite.

22.11.2016 21:36
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Veď vedľa máš krásne nové vyžehlené vlákno, prečo si radšej tam niečim múdrym neprispel?

22.11.2016 21:52

Docela by mne zajímalo co vám ty dva provedly žese do nich tak pouštíte.

hrabla

22.11.2016 22:37
hrabla

XXX.XXX.65.0

Milé dámy,
čítam "Teplákovku" od začiatku a občas tiež nemám rovnaký názor "na vec".
Dozvedela som sa tu ale množstvo cenných informácií. Škoda by bolo toto vtipné a poučné
vlákno zatratiť pre žabomyšie vojny. Keď nejde o život nejde o nič.Či?
Každý sme nejaký a nič nie je čierno-biele. Ešte chcem povedať, že mi je ľúto že práve Slovenky sa tu prezentujú takýmto spôsobom. Peace.
Želám Vám všetkým veľa radosti z dvojnohých i štvornohých zverencov.
Chovu zdar a Teplákofke zvlášť!

22.11.2016 22:59
dadu

XXX.XXX.61.94

hrabla napsal(a):
Milé dámy,
čítam "Teplákovku" od začiatku a občas tiež nemám rovnaký názor "na vec".
Dozvedela som sa tu ale množstvo cenných informácií. Škoda by bolo toto vtipné a poučné
vlákno zatratiť pre žabomyšie vojny. Keď nejde o život nejde o nič.Či?
Každý sme nejaký a nič nie je čierno-biele. Ešte chcem povedať, že mi je ľúto že práve Slovenky sa tu prezentujú takýmto spôsobom. Peace.
Želám Vám všetkým veľa radosti z dvojnohých i štvornohých zverencov.
Chovu zdar a Teplákofke zvlášť!

Plně souhlasím

22.11.2016 23:21
skodovak

XXX.XXX.241.242

No tady to dopadlo...

23.11.2016 00:30
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Pre "hrabla"
Čo sem pletiete národnosť? A akým spôsobom? Pokiaľ nepoznáte súvislosti tejto "žabomyšej vojny" tak to nechápete.
Vlákno predsa nezaniklo, po 500 príspevkoch Honzík zakladá nové, ak si dáte trochu námahy iste ho nájdete.

23.11.2016 07:14
jako001

XXX.XXX.109.93

mamkamaria napsal(a):
Veď vedľa máš krásne nové vyžehlené vlákno, prečo si radšej tam niečim múdrym neprispel?

Zase ty len mudro prispievas, a ch jaj.

23.11.2016 08:18
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Á, už aj ty si objavil čaro rýpania? Je to zábavnejšie a jednoduchšie ako obsažný príspevok, nie? Ja neprispievam múdro, ale myslela som, že taký odborník po dlhej neprítomnosti, pôjde pozdraviť svojich súkmeňovcov a hodí niečo múdre do pľacu. A ty namiesto toho tu strácaš čas s bosorkou. Érted, nem?

23.11.2016 08:20

Jako, vítaj v bosoráckom spolku, veď ty si ako náš Kto iný môže lepšie rozpoznať bosorky, ak nie sám bosorák

Ale teraz vážne... Milý jako a všetci tebe podobní, neznamená, že keď máme novú teplákovku, tak z tej starej si môžte urobiť klozet

Hrabla, takýmito príspevkami reputáciu Slovenska nevylepšíš a ifaune tiež nepomôžeš Neurobili sme nič iné, len vyjadrili svoj názor podobne ako ty.
To sme ešte netušili, že takéto privilégium majú len najväčší blbci, ktorí svojimi ´´duchaplnými ´´ príspevkami zasier...jú toto vlákno a tí aj spustili tento hon na bosorky. Nenapísala, som to tak kultivovane ako ty , ale dúfam že dosť jasne . Ten tulipán si vezmi a odnes ho do nového vlakna a napíš aj niečo zmysluplné, rada si to prídem prečítať .

.

23.11.2016 10:06

Na moji otázku eště nikdo nedal odpověď a já bych ji ráda znala. Máte pravdu že je tohle vlákno zasrané, ale vašim hnojem a já nevím proč? Víte to vy?

23.11.2016 10:27
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Neviem, od koho vlastne očakávate odpoveď. My vieme prečo, a Vám, pokiaľ ste nesledovali diskuzie na všetkých vláknach teplákovky sa to nedá vysvetliť. Väčšina tu manifestovala za čisté vlákno, bez rýpania a osočovania.Teraz takéto vlákno už je a je, aspoň zatiaľ, čisté, tak neviem prečo chodíte stále do tohto starého a vŕtate sa v tom?

23.11.2016 10:52
j.v.r

XXX.XXX.108.91

Jeste ze neumím slovensky.

23.11.2016 10:53

Na moji otázku eště nikdo nedal odpověď a já bych ji ráda znala. Máte pravdu že je tohle vlákno zasrané, ale vašim hnojem a já nevím proč? Víte to vy?

Jedným hnoj smrdí, druhým zasa vonia . Ty zrejme patríš k tým druhým, ináč by si sa tu v ňom nevrtala . Nedaj sa rušiť a veselo pokračuj

23.11.2016 11:04

Jedným hnoj smrdí, druhým zasa vonia . Ty zrejme patríš k tým druhým, ináč by si sa tu v ňom nevŕtala . Nedaj sa rušiť a veselo pokračuj

Ospravedlňujem sa za zdupľovaný príspevok, akosi som to technicky nezvládla...

a.b.c

23.11.2016 21:00
a.b.c

XXX.XXX.55.7

j.v.r napsal(a):
Jeste ze neumím slovensky.

Kdyby hloupost nadnášela, vznášela by ses jako holubička.

23.11.2016 21:46

24.11.2016 01:08
.kolie

XXX.XXX.16.185

Jejda, já toto vlákno čtu teprve několik dnů a věřte nebo ne-spory v životě jsou nas nic-nic neřeší.Já si to vše tak v klídku čtu-dokonce mohu říci, že mě i lecos potěší-jsem po komplikované zlomenine stehení kosti a tak mými kamarádkasmi jsou dvě fr.hole a jinak vše je na manželovi-ale řeknu vám, vážení i ta zvířena pozná, že mě není zrovna do zpěvu, tak kdyxž se dopajdám na zahradu k mému slepičímu vojsku, které jen tak z mladické blbosti vede kohoutek faverolák-zvaný "Ludvíček" a hned je veseleji.Tak všem přeji raději klídek a zdravíčko.A pište hodně a vesele-třeba já vás potřebuji k tomu pozvednutí nálady.Jitka.

24.11.2016 05:05
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

To je dobre, že Vás tieto podpichovačky potešili. Keď má človek zmysel pre humor aj v zlej situuácii si nájde niečo zábavné, ako s ohľubou hovorí môj manžel, keď urobí chybu: každé zlo je na niečo dobré. Želám Vám veľa trpezlivosti a entuziazmu, aby ste to zvládli a dúfam, že skoro budete v poriadku

Lumir.Hlavsa

24.11.2016 13:08
Lumir.Hlavsa

XXX.XXX.10.86

Jsou lidé, kteří rozumějí nadhledu, humoru a ironii...
A pak jsou lidé jako a.b.c, kteří si potřebují anonymně ulevit, kopnout, popíchnout, urazit někoho, koho vůbec neznají.

24.11.2016 13:23
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Neviem síce, čo je na príspevku j.v.r vtipné, no tiež popichuje a iste preto navštívil toto vlákno, že tu je to povolené. Keď ste čítali ostatné príspevky, tak ste to museli zbadať. Odporúčam Vám navštíviť napr. vlákno "Listopad dojedeme v nových teplákach" tam je to bez popichovania.

meteleskumbleskum

24.11.2016 13:53
meteleskumbleskum

XXX.XXX.108.91

Mamkamaria ty ses tu nasla nikde te nechteli, tak jsi to tady rozhadala, vtirla jsi se sem a uz je to tu tvoje uzivej si to s tobe podobnymi, aspon bude jinde klid

24.11.2016 14:00
mamkamaria

XXX.XXX.55.7

Presne tak anonyme, keď hľadáš klid, čo robíš tu? Žeby si si chcel tiež rýpnuť?

kantor

26.11.2016 08:27
kantor

XXX.XXX.55.7

Meteleskumbleskum, nechci hodnotit obsah příspěvku, ale používej raději svou rodnou řeč, kterou čeština evidentně není, tak ji nenič.

Přidejte reakci

Přidat smajlík