Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2017 16:33
vendy108

XXX.XXX.233.112

Máte prosím někdo zkušenost s fungováním elektrických /bateriových/ plašičů na lišky /kuny/, popř. se sprejem proti těmto predátorům? A jak je případně umístit, protože samozřejmě budou fungovat i na pohyb slepic ve výběhu.Protože mi liška zlikvidovala v zastřešeném a oploceném výběhu kohouty a většinu slepic /prokousala a podhrabala pletivo/, nemám možnost se ani na den vzdálit z domu bez zavírání a otevírání kurníku a nemám ani spolehlivého souseda. Některé slepice byly zvyklé spát venku na bidýlku a tak je každý večer chytám a zavírám. Pokud potřebuji na 2-3 dny odjet, krmení si zajistím, ale zavírání a otevírání ne a myslím, že jak se sem jednou liška naučila chodit, už se jí nezbavím. Díky.

20.4.2017 17:24
začátek

XXX.XXX.4.22

Na kunu ůčinkuje, dát do pytlíku hov-ínka fretky a zavěsit na vhodné místa.

20.4.2017 20:24
vendy108

XXX.XXX.233.112

Děkuji za odpověď, už jsem požádala chovatele o zaslání, snad se nějaký, kdo mi hovínka prodá a pošle, najde.Zbytek zbylých slípek je v takovém stresu, že když jsem je po několika dnech pustila, zpět do výběhu a kurníku nešla, lovila jsem zalezlé v místech, že bych nevěřila, jak jsou chytré a pamatují si, co se v kurníku odehrálo. Jsou to berušky mazlivé a inteligentní a každý, kdo používá výraz "hloupý jak slepice" by se od nich mohl učit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík