Nebud lenivy a prelistuj si trochu diskusne forum o tejto problematike je tu popisaneho vela napr:
https://www.ifauna.cz/drubez/diskuse/detail/3270158/slepice-nenesou#a3443166.
tommy5656
napsal(a):
Problém.niaky ? Vy mudrlanti mudry, je to na poradu slúži diskusia a nie na.buzeraciu vy ste chovatelia ? Asi nie ked ani poradiť neviete len tu vypisovať bludy sa spamatajte.
Sorry tak diskutujme... sliepky máš cca od 10.2., mňa zaujíma, ako si ich kŕmil
doteraz. Ak sa pýtaš na zrno, šrot, predpokladám, že zmeskou pre nosnice... ?
tommy5656
napsal(a):
Problém.niaky ? Vy mudrlanti mudry, je to na poradu slúži diskusia a nie na.buzeraciu vy ste chovatelia ? Asi nie ked ani poradiť neviete len tu vypisovať bludy sa spamatajte.
To čo ste sa tu pýtali, sa už pred vami pýtali mnohí a bolo aj poradené. Stačí si dať heslo do vyhľadávača a vyhodí vám všetky diskusie, môžete si vybrať.
tommy5656
napsal(a):
No a za toto ste dostal 3hlasy a aby som nekecal a poradil, tak mozte skrmovat sliepkam cele zrno a aj zosrotovane , ale ked vam mam pravdu povedat, najprv som si myslel ze si z nas tou otazkou robite srandu ,.
bery25
napsal(a):
No a za toto ste dostal 3hlasy a aby som nekecal a poradil, tak mozte skrmovat sliepkam cele zrno a aj zosrotovane , ale ked vam mam pravdu povedat, najprv som si myslel ze si z nas tou otazkou robite srandu ,.
Súhlasím, ale všimli ste si, že sú tu iba slovenské príspevky. Naši priatelia spoza rieky Moravy už na začiatku zistili, že táto otázka do diskusie nie je vhodná ani pre začiatočníka chovateľa, preto by bolo vhodné to ukončiť, kým sa nezačneme osočovať.
mini
napsal(a):
Súhlasím, ale všimli ste si, že sú tu iba slovenské príspevky. Naši priatelia spoza rieky Moravy už na začiatku zistili, že táto otázka do diskusie nie je vhodná ani pre začiatočníka chovateľa, preto by bolo vhodné to ukončiť, kým sa nezačneme osočovať.
Ano, mate pravdu, ja som vobec nechcel reagovat ani som nemal, ale bol uz trosku drzy, a ano, otazka nema chybu
mini
napsal(a):
Nedřív tady diskutující oslovujete pánským přirozením a teď se nestydíte příjít si pro radu?Že Vám není hanba!
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/nemodforum/r/detail/1547227/alexandrin-na-predaj
Zrejme sa z tej hanby otriasol a je tu späť .
Bery máš pravdu, čo otázka to perla ostáva len veriť, že chlapec niekedy dospeje . A že drzý... to sme ešte obstali celkom dobre