Kachna čínska

Pižmovky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2018 20:26
victoriean

XXX.XXX.142.2

Dobrý den. Máme 14 kachen čínské asi 2 měs staré. Už 5tí den jedna jakoby stracela rovnováhu, padá vzpíra se a zůstane na zádech. Maji granulky nové brambory trávu rohlíky. Když ji dám zobak do vody pije i ke granulkám, žere. Včera dostala antb. injekci, dnes byla na nohách, běhala. Pak zase. ležela na zádech. Co se děje? Zvedla jsem jí jazyk, ma tam klasickou uzdičku, nevím zda je to žabka. děkuji za radu

16.7.2018 16:44
ančovička1

XXX.XXX.54.62

Myslim, ze vase pizmovka neboli lidove cinka, zabku mit nebude, protoze by to mely vsechny..uz jsem se poinformovala, nemoc je z nedostatku vitaminu a mineralu, pridala bych i tu hygienu chovu..ta vase kachnicka ma nejspis problem bud geneticky nebo chybicka pri lihnuti, at pod kachnou nebo v lihni...take mam jedno kace, ktere ztraci rovnovahu a vubec si nemyslim, ze ma zabku, protoze jsem nikdy u pizmovek ani u ruanskych kacen zabky nemela..chovam je asi 20 let momentalne mam asi 50 pizmovek, krmim K1, muzete i kch1,2..asi po 3tydnech pridavam trochu psenicneho srotu, pastvy maji neomezene..zadny uhyn..

Přidejte reakci

Přidat smajlík