Pozvánka do Senice na Hané

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.9.2018 15:54
nitraner

XXX.XXX.208.204

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.9.2018 18:52

Teď jsem z této výstavy přijel domů, zaklecoval jsem tři české housery a pár kachen zakrslých čárkovaných. Teď se těším na to, jak (snad) donesu domů čestnou cenu . Výstava je hezky připravená, dokonce pro husy a kachny mají na pití i mytí kyblíky, kdežto jinde bývají jen misky, v nichž vydrží voda pár minut, protože ji vycákají..

14.9.2018 15:41

Dnes jsem na této výstavě od rána. Až před chvílí se dostali k posuzování mojí vodní drůbeže. Houseři čeští dopadli takto: první EL 95, druhý VD 94 a třetí VD 93,5. S tím, že ti houseři ještě nejsou zcela hotoví, ale třeba za dva měsíce můžou dosáhnout na hodnocení co ten první. Nebyli hodnoceni predikátem. Kachny zakrslé čárkované tolik nevyšly, kačírek dostal US 91 a kačenka DB 92, no nevadí, jestli to prodám někomu na jezírko na ozdobu, tak je ta kvalita jedno. Ten kačer dostal predikátem ve Šternberku na místní VD 93. Ale čím větší výstava, tím přísněji a pečlivěji se musí hodnotit. Kačeny se už taky hodnotily známkami, za ty dva týdny od poslední výstavy povyrostly.

Přidejte reakci

Přidat smajlík