Upadla znáška

Plymutka bílá
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.5.2019 20:57
MarekDrimi

XXX.XXX.36.79

Zdravím, mám asi posledné 3 týždne problém so znáškou. Mám 8 plymutiek bielych + 1 kohút plym. biela. K nim som dostal od jednej pani ( už jej zdravotný stav nedovolil chovať a nemohol som ju odmietnuť ) 5 ks oraviek. Takže mám dokopy 13 nosníc. Problém: priemer vajec mám tak 5-6, čo mi príde pri takom počte veľmi málo. Sú už spolu mesiac, spia na jednom bidle, nebijú sa. Stravu som nijak výrazne nezmenil. Keď som mal len tie samotné plymutky, tak som mal priemer 6-7 vajec. Ďakujem za každý postreh

15.5.2019 22:03
merfi

XXX.XXX.99.220

prejdite rukou po spodnej casti bidla.Ak na ruke zostane cerverna farba,tak mate cmeliky.Pripadne ak nie,tak skontrolujte perie,ci nemaju vsi,alebo inych vonkajsich parazitov...

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.5.2019 22:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jak jsou staré, čím krmíte a kolik pro sebe mají místo? nejsou tlusté?

17.5.2019 08:24
MarekDrimi

XXX.XXX.234.152

Zdravím, takže sliepky sú max 2r staré (je to mix, niektoré rok, niektoré 2r) na bidlach ani na tele nemajú nič. Chovám ich 1/3 bio strava (pomyje) a 2/3 zmes pre nosnice. Miesta majú dosť ako na výbeh tak v hniezde.

17.5.2019 15:29
laying hen

XXX.XXX.158.210

Tak myslím si, že ak máte nejakú bežnú zmes o obsahu bielkovín tak 15% a doriedite to pomyjami, tak celkový proteín nech bude 14% ak vôbec a 50% znáška tomu zodpovedá, navyše u nehybridných sliepok. Ak ste mal predtým znášku vyššiu, tak preto, že bolo chladnejšie v zime a sliepky viac žrali, teda prijali viac živín.

Přidejte reakci

Přidat smajlík