Uživatel s deaktivovaným účtem

Samozřejmě že může přelézt.
Může přelézt i vyšší. I podhrabat jak monte christo.
Taky umí otevřít západku, když se otevře při dostatečném lomcování, prokousat se králičím pletivem a otevřít obrtlík, pokud je svislá poloha "otevřeno" a projít kari sítí
Přelézt plot, hlavně pokud se bavíme o obyčejné drátěnce, co je úplná hračka, přece, to bych dala i já
zdravím.já jsem loni přišel o 16 slepiček,všechny odnosila.poradila si i s návnadou pod železy,chodila na kontrolu celou zimu,celkem 7krát,vždy zhruba po 14nácti dnech.po sedmé jí to bylo osudné,chytil jsem ji živou do pasti na zabitého holuba.přitom mám všechny kurníčky na zavírací automaty,ale ty fotosenzory byly aktivní již v půl páté.musel jsem tedy před ně předřadit spínací hodiny,aby neotvíraly tak brzo.lezla přes dvoumetrový plot.minulý týden jsem ještě navíc v tom místě umistil halogenové světlo na pohybové čidlo.a bude hůř,predátorů moc,přirozené kořisti málo,nebo dokonce někde žádná.
rudy13
napsal(a):
Ještě jednou k té lišce.Je možné když se nemůže podhrabat tak může přelézt i 160cm plot.Asi ano,u plotu žádné peříčko,ale 16 kousků kachen i malých káčátek pryč.Máte zkušenost?
Ja budu davat nad plot 2-3 řady tohoto, sice lisky me netrapi, ale kdyz uz delam novej plot tak to tam dam a plot bude podbetonovany.