Páv padá na stranu a neudrží se rovně.

Páv korunkatý (modrý)
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Lubomír84

12.6.2019 16:23
Lubomír84

XXX.XXX.40.109

Dobrý den. Nevíte někdo co by mohlo být s kuřetem páva které bylo absolutně v pohodě a ráno jsem k nim přišel a jedno nedokáže stát na nohou? Křídlama mává snaží se, apatické není,jen ten postoj. Prostě se neudrží na nohou a pokaždé se vybulí na pravo do lehu. A leží. Něco jako když ožralec nedokáže stát na nohou. Není to něco s mozkem nebo ja nevím. Ale do teďka všechno a všechny kuřata ok. Jen ten jeden. Díky za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.6.2019 17:18
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je lepší tato zvířata vyřadit Já měl 2 malinké bažanty, kteří pořád polehávali na boku. Byly schopní se postavit, ale za chvíli zase lehli. Moc nežrali, musel jsem jim dávat do zobáčku červy. Nakonec stejně zašli.
Těžko říct, jaká je příčina. Může být začervené. Jestli máte podezření, můžete odčervit. I když já nevím, jestli se do toho pouštět, pokud jsou moc malí ti pávi, ony odčervováky jsou pěkné svinstvo, je to jed na parazity.

Lubomír84

12.6.2019 21:04
Lubomír84

XXX.XXX.40.109

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je lepší tato zvířata vyřadit Já měl 2 malinké bažanty, kteří pořád polehávali na boku. Byly schopní se postavit, ale za chvíli zase lehli. Moc nežrali, musel jsem jim dávat do zobáčku červy. Nakonec stejně zašli.
Těžko říct, jaká je příčina. Může být začervené. Jestli máte podezření, můžete odčervit. I když já nevím, jestli se do toho pouštět, pokud jsou moc malí ti pávi, ony odčervováky jsou pěkné svinstvo, je to jed na parazity.

Díky za reakci a za radu. Taky jsem už nad tím přemýšlel.

Přidejte reakci

Přidat smajlík