Nemocna slepice

Dominant
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bibina456

24.7.2019 11:38
Bibina456

XXX.XXX.42.137

Dobry den, zadam o radu.
Koupila jsem si 6 kuric (2 Leghorn, 4 Dominant modry).
Vsechny se roznosily krome jedne dominantky.
Jeji popis: nenarostl hrebinek, je smutna, prijima mene potravy nez obvykle, polehava, bez zajmu a ma svesene kridla.
Vsechny ostatni uz davno nesou pouze tato jedna ne.
Krmim svou smesi: psenice, kvasnice, rozdrcene skorapky a trochu srotu. Obcas dostavaji rozmocene pecivo, meloun, seminka a opravdu minimalne zbytky vcetne masa. Jsou ve vybehu ted uz bez zeleneho. Ale dostavaji listy z pampelisek a salat. Ptam se tedy co s touto evidentne nemocnou slepici? Zabit? Lecit? Pockat?

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2019 11:50
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bibina456 napsal(a):
Dobry den, zadam o radu.
Koupila jsem si 6 kuric (2 Leghorn, 4 Dominant modry).
Vsechny se roznosily krome jedne dominantky.
Jeji popis: nenarostl hrebinek, je smutna, prijima mene potravy nez obvykle, polehava, bez zajmu a ma svesene kridla.
Vsechny ostatni uz davno nesou pouze tato jedna ne.
Krmim svou smesi: psenice, kvasnice, rozdrcene skorapky a trochu srotu. Obcas dostavaji rozmocene pecivo, meloun, seminka a opravdu minimalne zbytky vcetne masa. Jsou ve vybehu ted uz bez zeleneho. Ale dostavaji listy z pampelisek a salat. Ptam se tedy co s touto evidentne nemocnou slepici? Zabit? Lecit? Pockat?

Zabít.
Nejekonomičtější, nejrychlejší a tedy nejlepší řešení.

Bibina456

24.7.2019 20:38
Bibina456

XXX.XXX.42.137

Dekuji za odpoved

pacoš

17.4.2020 18:21
pacoš

XXX.XXX.69.94

Dobrý den,mám mezi slepicemi jednu která nemůže na nohy,jinak je čilá, žere,chce ven s ostatníma ale nejde jí to opírá se křídlama,Z toho přijde den a nevím která to byla,pak ji to zas chytne,už to trvá dva měsíce,jestli nosí nevím to bych ji musel zavřít zvlášť.

17.4.2020 19:16
ančovička1

XXX.XXX.22.78

Zabit..takpva slepice se pořádně nenazere,natož,aby snášela..když nemůže chodit,musela by snášet na zemi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík