Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2020 14:59

Mam v planu postavit kurnik pro 10-12 slepic.Chtel bych,aby to trosku vypadalo,tak premyslim udelat neco ve stylu zahradniho domku.Nema nekdo pro inspiraci neco podobneho?Popripade i nejaky rozmer?Dekuji

13.2.2020 15:55

Dekuji za odkazy,ale ja nenapsal ze hledam navod na stavbu kurniku,ale inspiraci ke stavbe atypickeho bydleni pro slepice,ktere by zapadlo do zahrady a takove ve vasich odkazech neni ani jedno

13.2.2020 16:45
jo012810

XXX.XXX.101.35

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dekuji za odkazy,ale ja nenapsal ze hledam navod na stavbu kurniku,ale inspiraci ke stavbe atypickeho bydleni pro slepice,ktere by zapadlo do zahrady a takove ve vasich odkazech neni ani jedno

Stačí vnitřní funkční zařízení "obestavět" podle vaší vize a můžete mít kurník, třeba jako perníkovou chaloupku, vzhed altánku přesně podle vašich představ.....Vaše představy si musíte splnit sám.

13.2.2020 17:27

Ja treba doufal ze se bude chtit nekdo pochlubit svym chovatelskym zarizenim,inspirovat druhe,ale tady se proste musi projevovat jen lide,kteri umi leda tak rypat...

13.2.2020 18:14
Zuzkaa

XXX.XXX.208.34

No já myslím, že zrovna ten domeček, co máte na obrázku by byl moc pěkný kurníček.

13.2.2020 18:32

ona asi většina z nás totiž žádné takové "ozdobné" kurníky nemá

Přidejte reakci

Přidat smajlík