Spící kuře

Australky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.5.2020 12:26
Versace

XXX.XXX.48.138

Zdravím, mám doma několik 15ti denních kuřat. Mám je zatím doma u radiátoru v krabici, ale chodím je za teplého počasí venčit na trávu. Všechny kuřata se pěkně vyvíjí a dostávají stravu s podobě nakrájených kopřiv, stránky, krupek a ověřených vloček se šrotem. Všechny hezky pípají, běhají po zahradě, hrabou atd. Dneska jsem všechny zase vynesla ven skakaly a úplně všechno v pohodě. Jedno z ničeho nic začalo zívat a zalezlo do klece přikryté mikinou aby měly trochu stínu a od té doby pořád spí... Někdy zvedne hlavu zapípá a spí dál, má svěšená křídla, ale sem tam si zobne vloček co jsem mu nasypala. Kuřata jsou z malého chovu, ale byla očkovaná se vším. Chov měl pán venku na trávě a kurníky vystlané slámou.
Myslíte, že se kuře ještě dá dohromady nebo už ne?
Díky za odpovědi.

4.5.2020 12:50
polymet

XXX.XXX.12.66

Kuře chytlo kokcidiozu,krmení je chudé na vítaminy,měla by tam být směs pro kuřata K1

4.5.2020 13:22
Versace

XXX.XXX.48.138

Dá se to nějak vyléčit, nebo mu má ukončit trápení? Četla jsem, že to má doživotní následky ať už ve snášce nebo v odolnosti slepice proti různým přírodním vlivům .

4.5.2020 13:24
jo012810

XXX.XXX.101.35

Versace napsal(a):
Dá se to nějak vyléčit, nebo mu má ukončit trápení? Četla jsem, že to má doživotní následky ať už ve snášce nebo v odolnosti slepice proti různým přírodním vlivům .

Nejlépe nožem, či sekerkou. Jakmile kuře neprospívá-vyřadit. A ano mají chudou potravu....

4.5.2020 14:33
ančovička1

XXX.XXX.62.150

polymet napsal(a):
Kuře chytlo kokcidiozu,krmení je chudé na vítaminy,měla by tam být směs pro kuřata K1

Přesně tak..i když prý,, jsou kuřata vakcinovana, kokci by chytit neměla..ale špatné krmeni...krupky jsou z ječmene,nevhodné pro kuřata..kupte K1, jáhly..

4.5.2020 15:14
Versace

XXX.XXX.48.138

Vezla jsem trus na rozbory a kokcidiozu nenašli... krmnou směs mám objednanou, i když jsem vždy krmila kuřata jak do teď a vždy jsem měla krásné nosnice a to i rodina... Kuře se vzpamatovalo a teď zas normálně běhá, tak vůbec nevím..

4.5.2020 16:04
ančovička1

XXX.XXX.62.150

Tak to je hezké,ale presto byste je mela lip krmit

Přidejte reakci

Přidat smajlík