Snížení vlhkosti Suro 20

Velsumky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.5.2021 13:31
pniederhafnerova

XXX.XXX.3.18

Dobrý den, prosím o radu. Mám líheň Suro20 a nedaří se mi snížit vlhkost. Mám nastaveno 45%, pořád je 68-69%. A to jsem zkoušela šroubováčkem dle návodu, otevřením větracího otvoru, ale nedaří se mi.
Můžete někdo poradit?
Děkuji.

9.5.2021 13:48
veraboskova

XXX.XXX.0.235

co že máte za líheň? můžete sem dát fotku líhně?
v líhni líhnete poprvé? Kde jste jí kupovala (třeba p. Veselý líhně kalibruje před prodejem).

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.5.2021 15:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

a není vevnitř vlhká? není v místnosti, kde je vysoká vlhkost?

9.5.2021 15:19
tomix2

XXX.XXX.209.77

Pokud máte líheň Rcom King Suro 20
Může to být tím :
1) Špatná volba místnosti – místnost s vysokou vlhkostí ( např. sklep , koupelna).
Doporučuji suchou místnost , se stalou teplotou kde je kolem 20 stupňů

2) Máte špatný odpařovací papír , když koupíte líheň musíte odpařovací papír rozstřihnou na dva dle návodu , jeden na vlhkost do 50% a druhý nad 60% , možná máte odpařovací papír nad 60% .

3) Zavodnila jste čerpadlem hadičku až do líhně ?

Mohlo se stát že jste zavodnila odpařovací papír . Odpařovací papír vytáhněte vymačkejte s něho vodu a vysušte ho , dále vytáhněte šedou vaničku s vejcí , může být pod ní voda – vysušte.

4) Čerpadlo máte na máte nastavené na velké otáčky .
Na čerpadle bych otočil šroubovákem šroubek zhruba do poloviny něco mezi doprava a doleva.

11.5.2021 13:59
pniederhafnerova

XXX.XXX.184.161

Mám půjčenou.

11.5.2021 14:03
pniederhafnerova

XXX.XXX.184.161

Díky moc. Jelikož mám půjčenou líheň, pásky nebyly, byly u ní jen houbičky, takže asi inovátorství. Viděla jsem něco na you tube, tak jsme dali náhradu. Nevěděla jsem, jak stáhnout tím šroubkem, tedy kolik mám točit. Už jsem stáhla na 49%. Jinak místnost suchá, obývák. A na tu hadičku kouknu. Dostala jsem už zabudované. Myslela jsem, že má voda kapat na ten papír, či houbičku. Díky moc.

11.5.2021 15:52
veraboskova

XXX.XXX.0.235

Ty odpařovací papíry se dají sehnat i tady https://www.lihne.cz/odparovaci-papir-5-ks-2/ fungují dobře. A voda z hadičky má kapat na ten odpařovací papír.

Přidejte reakci

Přidat smajlík