Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.220
Dobre rano vsem.
Omlouvam se, ze opetovne oteviram tema, ale uz mam pocit, ze mi hrabe. Ohledne bilych usnic jsem to prestala resit(predesla diskuze)...zerou, behaji, snasi, tak jsem vas poslechla a nechala je byt. Jenze vcera jsem sla do kurniku s krmenim a vsimla jsem si, ze maji dalsi slepicky bile fleky, nektere uz i na hrebinku. Prikladam fotografie. Nechci se zase desit te plisne. Myslite,ze to mohou byt jen sucha mista? Navic u te cerne jsem si vsimla, ze ji slepice dost oklovavaji kdyz se derou do jidla.muze to byt suche misto po klovani? Nebo to mam resit s veterinarem? U nas to znamena nejak chytit slepici, a vest buhvi kam veterinari,ktery je jakstaks ochoten se na slepici podivat.
Moc vam dekuji za vase nazory. A.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.243.220
jo012810
napsal(a):
Řekl bych, že nic nenormálního nevidím. Prostě je vrcholné léto (vedra) a pomalu se blíží pelichání, tak ten hřebínek již nebývá úplně červený a prokrvený. Pokud dojde k poranění hřebene, pak je zde nejdříve strup a poté světlejší místo...
Dekuji. Me slo hlavne o ty bile fleky na hrebinku u te bile slepice. Trosku bile skvrnky ma i ta cerna..ostatni maji hreninek cerveny jen ty bile usnice. Dekuji za pomoc a radu . Jeste dodam, ze ty bile slepice a cerna jsou mlade. Maji cca pul roku
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.62.140
Jen ze zásady, abych uzavřela témata, neboť si Vážím každého kdo mi zde pomáhá. Byla rmto suchá kůže:)