Kavapo / Slepičář - opět pozor !!!

Rousné zakrslé
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.8.2022 14:21
Ronik123

XXX.XXX.187.73

Dobrý den , moje sestra si plánovala pořídit navíc slepice na vajíčka .

Já též vlastním a chovám rousné zakrslé a pár hybridek.

A chtěla objednat od Slepičáře , já sám sem ji varoval ať to od nich nic neobjednává a sestra mě neposlechla a objednala bez mého vědomí

No a jednoho dne přijdu domu z práce a mezi mými slepicemi chodí nové kuřice , od pohledu nemocné , vystresované , bojí se ruky apod :(( strašný nedá se to popsat , je vidět , že nic hezkého neprožily…

Několik slepic frkalo, prskalo a mělo respirační problémy , málem to se mnou šlehlo.

Chovám rousné , plus tam mám kvočny s kuřaty.

Tak mi bylo jasné , že je zaděláno na problém :(((

Možnost karantény mám , ale sestra je dala rovnou do hejna .

Slepice jí přivezli v úterý a hned v úterý , co jsem přišel z práce , jsem letěl na veterinu

Přivezené kusy sem hned oddělil a stejně mi dnes frká pomalu celé hejno chovných rousných zakrslých :(((( Ach jo

Mé obavy se naplnily , dnes mi přišly výsledky z laborky a slepice mají hemofilus(hemofilová rýma )

Takže pozor , od slepicare nic nekupujte

Je mi to líto jak se může někdo takto chovat ke slepicím . Je to také živý tvor.

20.8.2022 18:09
ančovička1

XXX.XXX.220.190

To je hrozné, upřímnou soustrast,jinak se to napsat nedá, celé hejno slepiček nemocné.😥. teď budete jen léčit a léčit.. někteří lidé jsou ke zvířatům bezohlední a necitliví, hlavně, že prodají..
Přeji vám, ať slepičky brzy uzdravíte..dejte vědět,jak léčba pokračuje,čím léčíte..

20.8.2022 21:02
petraodlesa

XXX.XXX.37.190

ančovička1 napsal(a):
To je hrozné, upřímnou soustrast,jinak se to napsat nedá, celé hejno slepiček nemocné.😥. teď budete jen léčit a léčit.. někteří lidé jsou ke zvířatům bezohlední a necitliví, hlavně, že prodají..
Přeji vám, ať slepičky brzy uzdravíte..dejte vědět,jak léčba pokračuje,čím léčíte..

Slepičar je překupník, tomu na zvířeti vůbec nezáleží, víme?

20.8.2022 21:33
ančovička1

XXX.XXX.220.190

petraodlesa napsal(a):
Slepičar je překupník, tomu na zvířeti vůbec nezáleží, víme?

To víme..

Vrků

21.8.2022 06:54
Vrků

XXX.XXX.7.21

Neposlušná sestra

21.8.2022 07:28
ančovička1

XXX.XXX.220.190

Právě včera jezdil po vesnici výkupčí kůží, tzv.kužkař😀, vyhlašoval výkup kůží a prodej kuřic...chudáci slepičky, v té jeho dodávce, měly asi celodenní stresující výlet..

Přidejte reakci

Přidat smajlík