Dobrý den , moje sestra si plánovala pořídit navíc slepice na vajíčka .
Já též vlastním a chovám rousné zakrslé a pár hybridek.
A chtěla objednat od Slepičáře , já sám sem ji varoval ať to od nich nic neobjednává a sestra mě neposlechla a objednala bez mého vědomí
No a jednoho dne přijdu domu z práce a mezi mými slepicemi chodí nové kuřice , od pohledu nemocné , vystresované , bojí se ruky apod :(( strašný nedá se to popsat , je vidět , že nic hezkého neprožily…
Několik slepic frkalo, prskalo a mělo respirační problémy , málem to se mnou šlehlo.
Chovám rousné , plus tam mám kvočny s kuřaty.
Tak mi bylo jasné , že je zaděláno na problém :(((
Možnost karantény mám , ale sestra je dala rovnou do hejna .
Slepice jí přivezli v úterý a hned v úterý , co jsem přišel z práce , jsem letěl na veterinu
Přivezené kusy sem hned oddělil a stejně mi dnes frká pomalu celé hejno chovných rousných zakrslých :(((( Ach jo
Mé obavy se naplnily , dnes mi přišly výsledky z laborky a slepice mají hemofilus(hemofilová rýma )
Takže pozor , od slepicare nic nekupujte
Je mi to líto jak se může někdo takto chovat ke slepicím . Je to také živý tvor.
ančovička1
napsal(a):
To je hrozné, upřímnou soustrast,jinak se to napsat nedá, celé hejno slepiček nemocné.😥. teď budete jen léčit a léčit.. někteří lidé jsou ke zvířatům bezohlední a necitliví, hlavně, že prodají..
Přeji vám, ať slepičky brzy uzdravíte..dejte vědět,jak léčba pokračuje,čím léčíte..
Slepičar je překupník, tomu na zvířeti vůbec nezáleží, víme?
Vrků

XXX.XXX.7.21
Neposlušná sestra