Hedvábničky a zima

Hedvábničky
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2022 18:08
tirik

XXX.XXX.195.50

Před týdnem jsem dovezla od chovatelky tři hedvábničky . Nejsou vhodné do chovu mám je jen na okrasu . Dle chovatelky mají 8 tydnů , ona je měla přes den venku na zahradě a na noc v krabici na chodbě . Když jsem je dovezla byly teploty vyšší než teď. Mají minikurníček
60x60 cm podestylka sláma. Dnes poprvé v noci už byla nula. Nebude jim zima?

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.11.2022 20:05

Bude, takhle pozdě se prostě nelihne. Krátké dny jim také nijak neprospěji. Pokud jim nebudete prisvecovat a držet je někde kde nemrzne, neporostou. V lepším případě.

4.11.2022 07:01
ančovička1

XXX.XXX.243.240

tirik napsal(a):
Před týdnem jsem dovezla od chovatelky tři hedvábničky . Nejsou vhodné do chovu mám je jen na okrasu . Dle chovatelky mají 8 tydnů , ona je měla přes den venku na zahradě a na noc v krabici na chodbě . Když jsem je dovezla byly teploty vyšší než teď. Mají minikurníček
60x60 cm podestylka sláma. Dnes poprvé v noci už byla nula. Nebude jim zima?

Zima jim bude..to máte tři slepičky v budce nebo krabici 60x60?..
Postavte jim normální prostorný kurník s okny, dveřmi a podlahou,kde budou v pohodě trávit i mrazivé a deštivé dny..

4.11.2022 07:46
tirik

XXX.XXX.195.50

Je to malý dřevěný kurnik výška 80 Cm okna podlaha. Vedle mám ještě jeden prázdný 50x 120 x 80 . Na noc ke dávám domu

4.11.2022 07:47

tirik napsal(a):
Je to malý dřevěný kurnik výška 80 Cm okna podlaha. Vedle mám ještě jeden prázdný 50x 120 x 80 . Na noc ke dávám domu

Když už by byly půlroční, je to fuk, nejsou nijak choulostivé. Ale ve 2 měsících jsou ještě malé.

4.11.2022 07:52
tirik

XXX.XXX.195.50

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Když už by byly půlroční, je to fuk, nejsou nijak choulostivé. Ale ve 2 měsících jsou ještě malé.

Chovatelka je měla na noc v papírové krabici na chodbě mě řekla ze už můžou být venku . Už mají nachystany příbytek doma v garáži až dorostou tak kolem 4 měsíce půjdou ven.

4.11.2022 08:12

tirik napsal(a):
Chovatelka je měla na noc v papírové krabici na chodbě mě řekla ze už můžou být venku . Už mají nachystany příbytek doma v garáži až dorostou tak kolem 4 měsíce půjdou ven.

No, chovatelka, která líhne na podzim... Závěr si uděláte sám (sama).

4.11.2022 11:44

tirik napsal(a):

No, víte, ono být červenec, je to něco jiného. Kvočna kuřata (zvláště ta ranější) vodí jen cca 6 týdnů. Holt je budete muset mít v té garáži a žárovkou jim přitápět a hlavně svítit, jak je krátký den, tak by hůře rostla.

Vrků

4.11.2022 12:19
Vrků

XXX.XXX.14.252

Pokud je garáž

4.11.2022 12:45
list

XXX.XXX.134.253

tirik napsal(a):

Byl bych na to, ve 4 měsících ven, trochu opatrnější, bude potřeba je otužit, aby ten přechod daly ve zdraví

Přidejte reakci

Přidat smajlík