Dobrý den, v kurníku nacházím trus s něčím načervenalým, nepoznám zda to je krev? Většinou je to spojeno s průjemem. Ale nemohu přijít na to od které slepičky to je. Všechny se chovají normálně, žerou.. s chovem jsem začala teprve před týdnem, kdy jsem si je pořídila. Myslela jsem, že by to mohlo být ze stresu z přepravy a nového prostředí nebo ze změny stravy.. ale problém stále přetrvává. Přikládám fotografie. Jedna ze slepic začala snášet vajíčka a druhá také, ale pouze taková měkká, bez skořápky viz foto.. nemůže to mít souvislost? Takové vejce jsem nalezla 2x vždy po noci. Děkuji
ančovička1
napsal(a):
Od koho jste kuřice(slepičky)kupovala?..vypadá to na kokcidiózu..krev v trusu..drůbežárny mají slepičky očkované... tenká skořápka? ...čím slepičky krmite?..málo vápníku..
Četla jsem si příznaky nemoci a nic jiného u nich nevnímám. Zdají se mi zdravé, když jím dám jídlo hned běží a žerou všechny.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mazanykralicek
napsal(a):
Četla jsem si příznaky nemoci a nic jiného u nich nevnímám. Zdají se mi zdravé, když jím dám jídlo hned běží a žerou všechny.
Ale ten trus v pořádku není. Otázka, jestli chcete investovat do laboratorního vyšetření.