Dobrý deň viete mi poradiť čo môže byť tejto sliepke? Pár dní bola stratená, dnes odniekiaľ vyliezla a vyzerá takto príšerne. V živote som nič také nevidela, ak mi viete poradiť ako jej pomôcť budem vďačná.
phoenixstatue18637.ex

XXX.XXX.38.234
Dobrý deň,
to je holokrká hodvábnička. Tak vyzerá normálne. A ak je to hodvábnička, tak jej perie dorastie. Inak ma nič nenapadá, len si zabezpečiť výbeh tak aby sa nič podobné viackrát nestalo .
Uživatel s deaktivovaným účtem

elpis
napsal(a):
Dobrý deň viete mi poradiť čo môže byť tejto sliepke? Pár dní bola stratená, dnes odniekiaľ vyliezla a vyzerá takto príšerne. V živote som nič také nevidela, ak mi viete poradiť ako jej pomôcť budem vďačná.
Žere? Chová se normálně?
Nieje to holokrka hodvabnicka ale normálna. Okolo hlavy a krku má takúto bielu suchú šupinatu kožu. Má to len ona. Ostatné sú v poriadku. Žerie aj pije normálne, len je taká uzimena sa mi zdá. Ale keď som sa ju snažila chytiť tak bežala ako divá.

elpis
napsal(a):
Nieje to holokrka hodvabnicka ale normálna. Okolo hlavy a krku má takúto bielu suchú šupinatu kožu. Má to len ona. Ostatné sú v poriadku. Žerie aj pije normálne, len je taká uzimena sa mi zdá. Ale keď som sa ju snažila chytiť tak bežala ako divá.
Zvíře, které žere a nedá se chytit, bývá v pořádku.
Vypadá, že někde uvízla a přitom přišla o peří.
Viz výše, zabezpečte výběh, aby se situace neopakovala.

Vzhledem ke změně barvy kůže v pořádku není. Teď v téhle době to vypadá na silné rozjetý favus. Ale koukám na to v mobilu a blbě vidím..navíc je zvláštní, že ostatní jsou údajně v pořádku. Leda by se jednalo o nakoupené zvíře...
napsal(a):
Vzhledem ke změně barvy kůže v pořádku není. Teď v téhle době to vypadá na silné rozjetý favus. Ale koukám na to v mobilu a blbě vidím..navíc je zvláštní, že ostatní jsou údajně v pořádku. Leda by se jednalo o nakoupené zvíře...
Máte pravdu..ta kůže na krku" šupinatá",jak paní píše, v pořádku nebude..slepice už měla být dávno v izolaci, takhle hrozí, že "něčím"?? nakazí i ostatní slepice..měl by slepici vidět veterinář..
Podle fotky se nic poznat nedá..fotka je špatná..