Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.3.2023 06:04
broumacka

XXX.XXX.168.213

Dobrý den mohl by mi někdo poradit s výběrem líhně? Mám vybranou brinsea ex na 56 vajec a nebo cimuka na šedesát (taková skříň). Doma mám Cleo po těch letech tam dost pokulhává teplota a líhnutí už ani nebyla zábava,ale stres.Chtela bych kvalitní líheň,která vydrží x let. Napište výhody, nevýhody a nebo líheň s kterou jste max spokojeni. Dík

10.3.2023 12:59
jo012810

XXX.XXX.101.35

Sice nemám s touto líhno zkušenost, ale obecně. Skoro v každé líhni, která udrží nastavenou teplotu, lze s úspěchem líhnout. Pokud vám jde, aby dlouho líheň vydržela, pak se ptejte i na to, zda prodejce bude schgopen líheň servislovat i po záruce. Možná jediný (mohu se mýlit), provádí p. Veselý na www.lihne cz servis všech líhní, které prodává....

10.3.2023 13:07
broumacka

XXX.XXX.168.213

U pana Veselého bych brinseu právě zakoupila. Děkuji za radu

10.3.2023 16:45
viu

XXX.XXX.167.128

Mám Brinseu

10.3.2023 16:50
viu

XXX.XXX.167.128

Prominte, bude to na pokracovani 😇
Líheň Brinsea MAXI 24 EX
Naprostá spokojenost.
Po mnoha letech líhnutí v Cleo je to až trapná nuda 🤣😂 teď už máme i fotovoltaiku, takže nehrozí ani výpadek proudu.
Snad jediné mě mrzí. 24 vajec od maransek se prostě nevejde. Při otáčení se různě staví, musím dorovnávat.

10.3.2023 16:51
broumacka

XXX.XXX.168.213

Viu a jak jste spokojený,zatím jsem četla,že je horší čištění líhně ,ale jinak super.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.3.2023 17:11

Mám brinsea advance ex 56. Za mě co se týče držení vlhkosti a teploty naprostá spokojenost. Blbě se čistí. pokud ty dvě víka rozšroubujete sebe pečlivěji praskají závity. Já navíc mám problémy s otáčením. Jednou to funguje jednou ne. Asi jsem měl smůlu na zrovna poruchovej model z celé serie. Jelikož ostatní na to pějí chválu.

10.3.2023 17:15

Zkuste tuhle kvalitní a dobře čistitelnou na stejném e-shopu.

https://www.lihne.cz/lihen-rcom-max-50-do/

.

10.3.2023 17:58
broumacka

XXX.XXX.168.213

Máte vyzkousenou,nebo víte o někom kdo ji ma?Vypadá moc dobře,je opravdu vymazlená.

10.3.2023 18:36

Já jsem tu o této líhni založil diskusi před 14 dny - ale psychopat Admin ji smazal,
že je to reklama. Asi to chudáci z konkurenčního lihneme.cz nahlásili.
Víc k tomu znovu nenapíšu - původně jsem tam napsal vše podstatné.
Admin klidně zničí moji snahu, můj čas a doteď se mi neomluvil.
Pokud máte nějakou nedůvěru, tak ji nemějte - to je vytuněná líheň.
Vloni se vůbec nedala koupit a letos je zpátky, navíc vylepšená - hurá.

10.3.2023 18:37

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám brinsea advance ex 56. Za mě co se týče držení vlhkosti a teploty naprostá spokojenost. Blbě se čistí. pokud ty dvě víka rozšroubujete sebe pečlivěji praskají závity. Já navíc mám problémy s otáčením. Jednou to funguje jednou ne. Asi jsem měl smůlu na zrovna poruchovej model z celé serie. Jelikož ostatní na to pějí chválu.

Aby nedošlo k omylu. Nemám nic proti firmě lihne.cz. Pokud bych kupoval znovu líheň, jako že asi určitě ano. Tak jedině zase u pana Veselého.

Sám pokukuji po :

https://www.lihne.cz/brinsea-ovaeasy-100-advance-ex/

nebo po tom co doporučoval HONZAPM :

10.3.2023 18:40

Já jsem tu o této líhni založil diskusi před 14 dny - ale psychopat Admin ji smazal,
že je to reklama. Asi to chudáci z konkurenčního lihneme.cz nahlásili.
Víc k tomu znovu nenapíšu - původně jsem tam napsal vše podstatné.
Admin klidně zničí moji snahu, můj čas a doteď se mi neomluvil.
Pokud máte nějakou nedůvěru, tak ji nemějte - to je vytuněná líheň.
Vloni se vůbec nedala koupit a letos je zpátky, navíc vylepšená - hurá.

Tak to mě teda docela s**e Zrovna od Vás bych si rád přečetl rezenczi nebo tip ohledně líhně nebo chovatelství celkově. Docela se mi to teda nelíbí tyhle podle mě zbytečné zásahy admina. No nevím tohle je fakt smutné.
Člověk taky nemá furt čas aby hlídal 24 hod nové příspěvky, aby si je mohl přečíst dřív než se to smaže.
Smutné smutné a nebojím se říct hanba !

10.3.2023 20:31
viu

XXX.XXX.167.128

broumacka napsal(a):
Viu a jak jste spokojený,zatím jsem četla,že je horší čištění líhně ,ale jinak super.

Nevadí mi to. Já líhnu max 2x za rok. Jsem spokojená ;)

6.4.2023 21:26
laik

XXX.XXX.174.51

Aby nedošlo k omylu. Nemám nic proti firmě lihne.cz. Pokud bych kupoval znovu líheň, jako že asi určitě ano. Tak jedině zase u pana Veselého.

Sám pokukuji po :

https://www.lihne.cz/brinsea-ovaeasy-100-advance-ex/

nebo po tom co doporučoval HONZAPM :

Objednali jsme tam líheň po urgenci prý problém někde ve Slovinsku cestou od výrobce v Korei tak jsme svolili pro jinou a tu zapomněli poslat. Velmi špatná zkušenost.

7.4.2023 21:29
Mima79

XXX.XXX.223.203

Heka brutgerate mám řadu TURBO. Pecka👍. Šestá sezóna bez poruchy.

21.5.2023 22:31
tvano

XXX.XXX.33.170

viu napsal(a):
Prominte, bude to na pokracovani 😇
Líheň Brinsea MAXI 24 EX
Naprostá spokojenost.
Po mnoha letech líhnutí v Cleo je to až trapná nuda 🤣😂 teď už máme i fotovoltaiku, takže nehrozí ani výpadek proudu.
Snad jediné mě mrzí. 24 vajec od maransek se prostě nevejde. Při otáčení se různě staví, musím dorovnávat.

Také uvažuji o téhle líhni. Vše se mi na ní líbí, jenom mi přijde, že se tam 24 vyklubaných kuřat nemůže vejít (nebo teda při čekání, než se všichni dolíhnou). Jakou mate zkušenost?

22.5.2023 14:31
broumacka

XXX.XXX.168.213

Nakonec jsem zakoupila brinsea 56 ex, řekla bych bomba,vše si nastavíte na displeji a vlastně prendate vejce do dolihne tři dny před vyklubanim . Dvojité horni víko se spatne čistí,ale to je jediné mínus,vyklubalo se mi 36 kuřátek,že 40. Fakt super

Přidejte reakci

Přidat smajlík