Zdrobnělá plemena slepic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.5.2023 06:19
Paní Pipíková

XXX.XXX.226.255

Dostala jsem jednu slepičku, zdrobnělou hedvábničku. Ostatní slepice jí ubližovaly a kohout je na ní moc velký, tak jí mám zvlášť a chci k ní pořídit kohoutka a pár kamarádek adekvátní velikosti, ale zdrobnělé hedvábničky se mi nedaří sehnat. Jaké další plemeno by jste doporučili? Ať už že je adekvátní velikosti, nebo klidné povahy. Pokud jde o kohouta tak tam jde i o váhu. Případně můžete i nabídnout. Díky

13.5.2023 07:42
list

XXX.XXX.134.214

Stačí dát do vyhledávání v inzerci jen "zdrobnělá" a vyskáčou Vám inzeráty na zdrobnělá plemena, hned první byly wyandotky, ale i hedvábničky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.5.2023 08:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdrobnělých ale moc nebude, jsou velké jako holub, k nim fakt něco malého, jako rousnou zakrslou.

13.5.2023 09:10
Paní Pipíková

XXX.XXX.226.255

Našlo mi to převážně násadová vejce, nebo Frýdek Místek, jsem z okresu Benešov takže trochu z ruky

13.5.2023 09:27
list

XXX.XXX.134.214

Tomu rozumím, ale budete muset hledat a obrnit se trpělivostí, objíždět výstavy a uvidíte, co se chová ve Vašem okolí a můžete je tam i koupit. Hlavně najdete, co se Vám zalíbí a to koupíte.

13.5.2023 18:40
Štefan1

XXX.XXX.92.78

Paní Pipíková napsal(a):
Našlo mi to převážně násadová vejce, nebo Frýdek Místek, jsem z okresu Benešov takže trochu z ruky

Zkusit podsadit vajíčka a když se rozkvoká, koupit násadová vajíčka a vychovat si vlastní. Hedvábky, prý, kvokají na povel ...

13.5.2023 19:56
Paní Pipíková

XXX.XXX.59.232

Ta moje je právě výjimka. Začala kvokat, dokonce seděla na prázdno, ale když jsem jí dala vejce tak jí to přestalo bavit. Ale už jsem sehnala dvě slepičky, tak už sháním jen zdrobnělého kohoutka.

Přidejte reakci

Přidat smajlík