Lenish

XXX.XXX.108.32
Ahoj prosím o radu poprvé se nám vylíhla kuřátka a jedno je takové slabé a má problém se postavit na nožičky občas ano, ale jinak hodně leží a ostatní i po něm šlapou a občas ho i ďobají. Jak mu můžeme pomoci, zlepšit jeho zdravotní stav pokud je to v našich silách. Zatím to nechci brát tak, že příroda vyřadí slabší jedince, ale vím že to tak bohužel někdy je. Díky všem za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

nečekejte, až ho vyřadí příroda a vybrakujte ho rovnou.
Lenish
napsal(a):
Ahoj prosím o radu poprvé se nám vylíhla kuřátka a jedno je takové slabé a má problém se postavit na nožičky občas ano, ale jinak hodně leží a ostatní i po něm šlapou a občas ho i ďobají. Jak mu můžeme pomoci, zlepšit jeho zdravotní stav pokud je to v našich silách. Zatím to nechci brát tak, že příroda vyřadí slabší jedince, ale vím že to tak bohužel někdy je. Díky všem za rady.
Tohle zachraňování už mám za sebou, vždy velká snaha a nikdy to nedopadlo. Tím, že jsem o kuře pečovala extra, tak jsem si k němu udělala i větší vztah než k ostatním a o to horší bylo zabíjení. Ale pokud mu chcete zkusit dát den, dva (nevím, jak je staré), tak bych ho aspoň oddělila, ať ho ostatní nešikanují.
Housátka

XXX.XXX.38.141
Zdravím
Já bych ho skusila dát stranou od ostatních kuřátek tak je trochu šance, že přežije .
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokiaľ teda chcete dať šancu - dajte čierny čaj namiesto vody a ja pridávam trochu Mg+Ca (magnézium a vápnik -mini kúsok šumivej tabletky). U húsat to pomohlo - ale to boli naozaj iba slabšie - dohnali to v priebehu týždňa. Mimochodom tiež som mäkkota a dávam šancu - ale len chvíľu max dva dni. Ak sa nepozbierajú volím "eutanáziu" - aj tak sa iba zbytočne trápia a ak to nedali do tých dvoch dní nikdy to nedopadlo dobre