Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

9.1.2013 20:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.68.16

Zdravím,
nadbytok jabĺk mi vnukol nápad, vykvasiť a odniesť do pálenice. Čítala som o nejakom vyfukovaní destilátu počas prvého týždňa. Zatiaľ len do polovice naplnené fľaše na polhodinu každý deň otváram, ale veľmi účinné sa mi to nevidí. Vie niekto poradiť, ako sa to robí ?

Neregistrovaný uživatel

10.1.2013 10:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.12.162

Slivovici po dovezení z pálenice nechávám v otevřené nádobě (mlékárenská konev) den, jabkovici(kalvádos) dva dny. Ta čerstvost je chvíli cítit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík